Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiiiiiitaaa

Jaki preparat z witaminami dobry dla kobiet w ciazy

Polecane posty

Gość mamiiiiiitaaa
z warzyw tylko ogorki i kapuste resztA mnie nie smakuje

TYLKO FLAVON KIDS. To rodzice są odpowiedzialni za to, aby dzieci otrzymały odpowiednią ilość niezbędnych witamin oraz elementów mineralnych! To oni muszą zapewnić swojemu dziecku niezbędną ilość witamin oraz naturalnych substancji, potrzebnych dla normalnego rozwoju młodego organizmu. Pomoże w tym Flavon Kids, przeznaczony specjalnie dla dzieci, kobiet ciężarnych oraz matek karmiących. Flawonoidy, jako naturalne przeciwutleniacze, udzielają naturalnej zapory ochronnej nie tylko dla dorosłych. Rozwijający się organizm, już choćby ze względu na samą fazę wzrostu jest bardziej narażony na szkodliwy wpływ środowiska, nie mówiąc już o czynnikach, które napotyka dzień w dzień w przedszkolu, szkole czy innym otoczeniu. Dlaczego potrzebujemy Flavon kids? Flavon kids zapewnia niektóre substancje odżywcze, które mogą być potrzebne dla rozwijającego się organizmu. W przypadku dzieci przyjemny smak, zapach oraz konsystencja produktu jest szczególnie ważna, w ten sposób bowiem dzieci przyjmują go z rąk matki chętniej, niż tabletki, kapsułki czy syropki. Kobiety ciężarne oraz matki karmiące powinny zwracać szczególną uwagę na stan swojego organizmu, ponieważ ma on wpływ na rozwój i zdrowie noworodka. Nie zawiera konserwantów! Numer zezwolenia Krajowego Instytutu Bezpieczeństwa Żywności i Nauk o Żywieniu (OTI): 1109/2006

Skład: Wchodzące w skład Flavon kids owoce dobraliśmy w taki sposób, aby ich substancje czynne skutecznie wspierały rozwój organizmu. Oprócz owoców, znanych z medycyny ludowej, Flavon Kids zawiera specjalnie wypracowany skład witamin, przeznaczonych właśnie dla dzieci (C, B3, B5, B6, B2, B1, H, B12), oraz kwas foliowy, co zwiększa jeszcze skuteczność preparatu, oraz podnosi wartość odżywczą zawartych w nim owoców. Witaminy te są szczególnie ważne dla kobiet w ciąży. Stosowane u dzieci, przyczyniają się do ich optymalnego rozwoju. Spożywanie: Flavon Kids to cud, który jest jednocześnie smaczny i zdrowy. Poza tym, że zapewnia organizmowi niezbędną ilość przeciwutleniaczy, posiada naturalny aromat owoców, dzięki czemu jego spożywanie sprawia przyjemność dzień w dzień. Należy spożyć dwie łyżeczki, 2 razy dziennie (najlepiej przed posiłkiem). W przypadku dzieci dzienną ilość należy dostosować do potrzeb dziecka. W przypadku niemowląt preparat powinna spożywać matka, ponieważ dziecko otrzyma wszystkie potrzebne środki odżywcze wraz z mlekiem.

Gość mamiiiiiitaaa
:)

Gość mamiiiiiitaaa
up

Gość laama
Ja używam http://naturalnie24.pl/sklep,7,63,new-life , starcza mi na cztery miesiące, więc nie wychodzi drogo i ma wszystkie niezbędne składniki. Poleciła mi koleżanka, która brała je przez całą ciążę, dzięki czemu nie miała później problemów z włosami, czy cerą, a dzidzia urodziła się zdrowa.

Gość ania.doradca.ladeevit
"ja sadze,ze ludzki organizm slabo przyswaja witaminy w tabletkach dlatego witaminy witaminami,ale owoce i warzywa swoja droga nalezy jesc w ciazy. dziwie sie, ze autorka nie pomyslala o odpowiedniej diecie wczesniej. co do faszerowania sie- wiele kobiet ( w tym ja) bierze mnostwo lekow w ciazy bo musi wiec witaminy na pewno nie zaszkodza " Z drugiej strony owoce czy warzywa szklarniowe też nie mają wystarczającej ilości witamin. Dieta to podstawa, ale jeśli nie jest odpowiednia, to suplement będzie jak najbardziej pomocny.