Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia123o

denerwuje mnie moj chlopak

Polecane posty

Gość kisia123o

2 tygodnie temu umarl moj tata , nadal jestem w zalobie i jest mi smutno.Moj chlopak ma jutro impreze w firmie i idzie sam na nia do 24:00 ,wcale nie musi na niej byc , strasznie zla jestem na niego , poryczalam sie i powiedzialam ze z nim zrywam .pozatym w tej firmie podwala sie do niego jedna dziewczyna i wcale nie zdziwila bym sie jakby specjalnie szedl na ta impreze , co mam zrobic ? nie mam sily teraz go sprawdzac itd

Gość kisia123o
poryczalam sie w sluchawke i powiedzialam ze z nim zrywam , chyba juz zdecydowal ze na nia pojdzie , bo powiedzial mi to dzis przez telefon ze ma impreze jutro w pracy i na nia idzie

I ty się przejmujesz nim? Facet jaki nie może uszanowac tego a powinien trwac przy tobie jest wart ciebie?

Gość panna strzelec
Biedactwo ;( Kurde, ale debil z niego, żeby nie został z Tobą jesteś w żałobie i ci smutno a on bedzie się wesoło bawił :( Ale pustak z niego.

Gość kisia123o
nie mam sily sie z nim klocic ani nic , poprostu jest mi strasznie przykro ze odwali mi teraz taki numer , cholernie chce mi sie plakac . zadecydowalam ze zerwe z nim jak pojdzie , nie wybacze mu teraz tego.

Gość rtserty
dobrze zrobilas, obys nie zartowala przez ten telefon. w takiej sytuacji powinien byc przy Tobie. spakuj jego rzeczy jesli cos masz w domu i gdy przyjdzie nastepnego dnia z przeprosinami to wyrzuc mu je przez okno i niech spada.....................

o dupę roztrzaś taki facet, kompletnie Cię nie rozumie i w żaden sposób nie wspiera. kwiatki mu na drogę.

Gość kisia123o
chodzimy ze soba 3 lata , zawsze wszystko razem przezywalismy , teraz go bardzo potrzebuje a on postanowil isc na impreze , nie wiem czy spotyka sie moze z ta dziewczyna z pracy , strasznie glowa mnie rozbolala , on wie jak teraz sie czuje , wie ze nie jestem w najlspzym stanie , jak on moze mi to zrobic:(

Gość kasioa9
ciagle mi pisze smsy typu agusia prosze.... czy on naprawde jest taki glupi czy mnie zdradza , jak moze mi teraz robic takie jazdy , wyplakalam mu przez sluchawke ze jak pojdzie to z nim zerwe :/

Gość rtserty
nie daj sie! nagla wie gdzie jej jego miejsce jak sie wyszalal? odpusc sobie go. nie bedziesz z nim miala dobrej przyszlosci

Gość rtserty
nagle* jest jego miejsce*

Gość kinia123o
poszedl na ta impreze .napisalam mu ze jak pojdzie i mnie zostawi dzis to koniec z nami . juz nie mam chlopaka :(

Gość jdsks
I dobrze, po co Ci taki dupek, który nie umie uszanować Twojej tragedii. Trzymaj się cieplutko, choć wiem, że jest Ci ciężko 🌼

Gość skasjks
wspolczuje, a chlopak to kawal chooja ze tak powiem.... nie jest Ciebie wart

Gość blondyska
ohydny ten facet,chamstwo w biały dzień:(

. . ale palant!!! zobaczysz, przyjdzie taki dzień, że on będzie potrzebował wsparcia- a założę się, że Ci z którymi dziś imprezuje tego wsparcia mu nie dadzą... wtedy zrozumie, jaki Skarb stracił ... biedactwo...

Gość kinia123o
wiecie , ja mysle ze on kreci z ta dziewczyna z pracy skoro poszedl na ta impreze , po co mial by isc jakby tak nie bylo i wiedzial ze mnie straci .. jaka ja glupia bylam ze mu ufalam , chyba on mnie zdradzal :/ jak sie wezme w garsc za jakies 2 tygodnie to sprobuje go sledzic i jak zobacze ze z nia jest wszystko jej wygadam , nie przepuszcze mu tego ..

Gość kinia123o
nic innego od tego ze ma kogos nie przychodzi mi do glowy , po co mial bys isc na ta impreze jak wie ze mnie straci , musi miec kogos i tyle , a chyba wiem ze chodzi o ta dziewczyne z jego pracy , kawal skuuuu wiela jak sie okaze ze tak jest , wszystko jej powiem

Gość kinia123o
albo wszystko wyolbrzymiam , nie wiem sama co mam myslec :/ jest mi przykro i tyle

Przykro mi z powodu taty. Napewno jest Ci ciezko, ale moze nie wkrecaj sobie od razu, ze chlopak Cie zdradza. Moze po prostu denerwuje sie, ze nie wie jak ci pomóc i dlatego woli przeczekac gdzies z daleka. Powinien byc przy Tobie, ale nim to pewnie tez wstrzasnelo. Moze wydaje mu sie, ze powinien byc oparciem, powinien byc silny, ale nie bardzo sobie daje rade i po prostu ucieka od problemu? A jezeli rzeczywiscie Cie zdradza to blagam, dziewczynie z pracy nic nie wygarniaj. Jakby on nie chcial to ona by nic nie zdzialala. Jemu by sie wtedy nalezaly ciegi, a nie jej. Facet, który chce zakrecic inna laske na boku potrafi opowiadac niestworzone historie o swojej kobiecie - jaka to ona okropna i jak sie z nia nie dogaduje. A kochanka wierzy i daje sie wkrecac.