Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość gbffddddddd
jak bys sie czul gdyby ktos z pozoru bardzo ci bliski,z kim spedzaliscie cale dnie przez 2 lata,niby wiedzieliscie o sobie duzo,ktoremu ufaliscie niemalze bezgranicznie,mowi nagle ze nikomu nie ufa?..........

Gość humanio
nieśmiała Ja nie mam takich ambicji że pomogę ale szczerze powiem a co! :-) equeeten - już bardziej wymyślnie nie moglo być nie? :-) dawaj ten problem.

Gość humanio
a widzę linka eqeeten czy jakoś tak. daj czas przeczytam i odpowiem

Gość humanio
to ja tu jestem idź spać . jak nie masz zaparcia to sie gówno nauczysz. I tak ci pójdzie, nie bój nic :-)

Gość humanio
eqeeten wiesz co po połowie tego tekstu mi sie odechciało czytać dalej, bo dalej bylo tylko gorzej słuchaj ta dziewczyna ma cię w nosie a jednoczesnie we władzy. i teraz jedna madra myśl z mojej strony. gdyby ona ciebie szanowała to jej ojciec wiedzac o tym nie pozwoliłby sobie na takie teksty. to jakas dziewucha ktora je4st na tyle pewna siebie by cie olac ale jednoczesnie na tyle zakompleksiona by trzymac przy sobie kogos byle by był. po tym krotkim hahahha tekscie mogę stwierdzić jedno olej a zdziwisz sie rezultatami. tylko po co??? dziewczyna nie jest ok. wnioski wysnuj sam

Gość eqeeten
Ciężko, ale innego wyjścia nie mam

Gość humanio
teraz wiem że cięzko. ale kiedyś być może ocenisz to jako świetne doświadczenie które doprowadziło do czegoś lepszego w twoim zyciu. swoją drogą jak wiele czasu poswięca się nieodpowiednim osobom.

Gość eqeeten
to jest przejebane ze nie mam kumpli by wyjsc na piwo czy ogolnie pobyc w jakims towarzystwie

Gość humanio
tak przejebane, ale nie wieczne i wiem że trudno bez wkurwienia to przetrwać ale to przetrwasz. Bo nic na siłę. Przyjdzie czas na rózne rzeczy. wiem cierpliwości nie ma. trudno pewnych rzeczy nie przeskoczysz ale chociaż wykorzystaj ten czas na przemyslenia i na rozpieszczanie siebie.to ci sie przyda.

Gość humanio
ogólnie mnie to wkurza bo trzeźwieje przy was zamiast...:D nie tak to nie będzie idę po drinka!

Gość eqeeten
kurwa od 3 miesiecy nie moge sie ogarnąć

Gość humanio
3 m-ce i ty narzekasz? ludzie dochodza do siebie latami po takich przejsiech. Spoko :D Masz prawo po tak krótkim okresie się nieogarniać. daj sobie to prawo. czas - banał ale to prawda mijający czas daje spokój.

Gość zielone_spojrzenie_ona21
Nie boisz się alkoholizmu? I czemu do jasnej anielki pijesz? A może to Ty masz jakiś problem?:)

Gość eqeeten
moja była już doszła do siebie z tego co po niej widzę, zero czułości dla mnie. mam ochote czasem sie zabić

Gość humanio
dobra bo widzę że cie trzyma sluchaj te jej przytulanki na zmianę z oschłością to nieuczucie to manipulacja. nie chce tak radykalnie sie wypowiadać bo nie znam dziewczyny ale jeśli jest tak jak myślą to ty maswz wielkie szczęście że poszła w cholerę. ty tego teraz nie docenisz wiadomo ale jeszcze się przekonasz. wiesz życie jest takie dziwne że czasem po latach wystawia rachunek.

Gość humanio
zielone spojrzenie bardzo serdecznie witam :-)

Gość eqeeten
Ja płącze od 4 miesiecy co dziennie, nie daje rady

Hej kolego:)

Gość humanio
i wystarczy co możesz zrobić zacząć żyć a nie płakać

Gość humanio
zielone spojrzenie czaekam na pytanie ale wiesz jestem po 3 drinkach ;-)

Gość eqeeten
Staram się, ciężko jak cholera

Dokładnie. Nie warto rozpaczać bo to na nic. Ona do Ciebie nie wróci już. Głowa do góry. Pokaż jej, że dasz radę żyć bez niej. Pokaż jej, że potrafisz być szczęśliwy bez niej.

Gość humanio
to się staraj dalej i nie mazgaj się bo sam wiesz że jak sobie sam nie pomożesz to ci inni gówno pomogą.

Gość eqeeten
innego wyjścia nie mam, boli jak chuj. kiedyś dojde do siebie

Nie wiesz, że z osobą pod wpływem alkoholu się nie rozmawia? Z reguły pieprzy jakieś głupoty z nie z tego świata:) Bez obrazy oczywiście:)

Gość humanio
spoko bez obrazy :-) ale wiesz że ja jak już mi się zdarzy to mam lepsze postrzeganie niż na trzeźwo. wtedy znam odpowiedzi bo brak hamulców społecznych, socjologicznych, psychologicznych... a przede wszystkim brak poprawności która w codziennym życiu jest wszechobecna.

W sumie to masz rację:) ale tu na forum można walić prosto z mostu i tak w twarz nie dostaniesz więc luz:) :)

Gość humanio
w życiu też można tylko trzeba to robić z gracją :-)