Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość zielone_spojrzenie_ona21
mam ochotę na bigos Totalne beznadzieja, skoro Cię kocha nie powinien Cię krzywdzić to chyba logiczne, a tak to aż nasuwa się pytanie czy on aby na poważnie podchodzi do bycia z Tobą na serio?

Gość humanio
zielone spojrzenie tak słyszalo sie o tym berku nie raz ale wiesz co jest beee? jak nie ma berka i nie ma w co się bawić mam tu na myśli tzw. przestój nic sie nie dzieje, totalna wegetacja o wtedy można dostać szału nie? :-)

Gość prośba
W tym problem,że byli gdy było im wygodnie. Nie czuję ,że wiszę coś mojemu bratu, nie chcę znać ojca a matka choć wiem,ze mnie kocha nie jest w stanie mi pomóc.

Gość mam ochotę na bigos
Nie wiem sama, on uważa mnie za przewrażliwioną osobę i poniekąd ma rację, ale trudno jest mi walczyć z samą sobą :( i być twarda specjalnie dla niego...

Gość humanio
prośba ok matka njie jest w stanie ci pomóc ale chociaż zachowaj z nią jakikolwiek kontakt żeby jej nie dobijać jeśli czujesz że chcesz skończyć z dotychczasowym życiem i iść inną ścieżką to idź cenie za odwagę i to nie ironia działaj

Gość humanio
takasiakaiowaka ale proszęęęę o co chodzi? :D

Oj można można...:) Ale wiesz to wtedy bierze się życie za rogi i jest bal na rodeo...:) Heh:) A tak poważnie to aż odechciewa się wszystkiego jak nie ma się jakiegoś celu w życiu i dlatego trzeba je tworzyć na bieżąco...Ja wciąż nie ustaję w wysiłkach:) a czy w Twoim życiu są jakieś cele?

Gość mam ochotę na bigos
takasiakaiowaka ja generalnie nie lubię takiego stylu rysowania, więc ciężko mi powiedzieć ;) wolę malowanie, rysowanie z gestu..uwielbiam!

mam ochotę na bigos Dziewczyno albo akceptuję Cię taką jaką jesteś albo nie? Radzę Ci się głęboko zastanowić nad tym związkiem a lepiej nad samym facetem...

Gość humanio
zielone spojrzenie jest tak żle że nie ma celu i jest tak dobrze że go ciągle szukam :-)

Kompromis...:) ok :) to już naprawdę dużo:)

Gość prośba
Problem w tym,że mam 20 lat. Studiuję za granicą i mam zamiar iść do pracy by nie brać od niej pieniedzy.

Gość humanio
takasiakaiowaka kończyć! krytykiem sztuki nie jestem i od zawsze zazdroszczę ludziom którzy maja talent jak ty. to jest dar który może stać się pasją nie znam twoich innych prac ale zamiast siedzieć nas kafe to do roboty :-) nawet nie wiesz co ty masz cennego

Gość humanio
prośba a to akurat się chwali i gdzsie tu dylemat nie roumiem dlaczego zerwanie więzi albo ja za dużo tych drinków...

Gość mam ochotę na bigos
No takie malarstwo gestu, ekspresjonizm i te sprawy. Jestem plastyczką tak w ogóle. :)

Gość humanio
zielone spojrzenie to nie kompromis to konieczność jeśli chce sie dalej funkcjonować na dobrym poziomie powiedzmy duchowym

Gość humanio
mam ochotę na bigos mam znajomą po asp nie pracuje w tym ... czego ja osobiście żałuję życie potoczyło sie inaczej nie oceniam ale talent pozostaje gdy wszystko inne może przeminąć

Aaa, to trza było od razu, że ekspresjonizm! :) Jaka dziedzina? Długo siedzisz w tym "światku"? Oczywiście rozumiem, że może Ci się nie podobać, ale jestem początkująca, a w roku szkolnym za dużo czasu na bazgrolenie nie miałam, muszę się rozkręcić.

Gość prośba
Bo mam do wyboru być sama z rodziną, wciąż przyjeżdżać do Polski i udawać,że coś jest dobrze mimo syfu ktory tam czeka. Czy zostać w Danii sama mimo masy znajomych i chłopaka do którego nic nie czuje,mimo ze z nim mieszkam i z tego co wiem mu na mnie zalezy

humanio Chodziło mi tak bardziej o to, że mimo tego, że nie masz tego konkretnego celu to jednak nie stoisz w miejscu a go szukasz, działasz...Wiec tak naprawdę jednak coś masz...Coś o co możesz się w pewnym sensie tak jakby zaczepić czy podeprzeć...Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi...

Gość mam ochotę na bigos
Wyżyć ze sztuki w tym kraju? Niemalże niemożliwe. Niestety. Mam tak przykre doświadczenia z "klientami", że teraz już rysuję tylko do szuflady, albo dla mamy.

Gość joasia ;((((((((((((((((((((((
zaoczne prawo czy zaoczna psychologia?

Gość mam ochotę na bigos
Ja rysuję i maluję tak "na poważnie" jakieś 10 lat. Na poważnie, tzn-regularnie, sporo. Bo nic z tego nie mam, ani sukcesów, ani pieniędzy. To tylko moja pasja.

Gość humanio
prośba nie porwę sie do tego żeby ci doradzać w tak ważnej sprawie zresztą ja widzę że ty jesteś zdecydowana tylko szukasz potwierdzenia rób tak żeby ci bylo dobrze i jednocześnie postaraj sie chociaż nikogo nie skrzywdzić, postaraj a jak wyjdzie...

Gość prośba
Skrzywdze nie jedna osobe,ktora mnie skrzywdzila. Mam nadzieje,ze oplaci sie.