Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanio

Masz problem? Możesz liczyć na szczerą odpowiedź.

Polecane posty

Gość zielone_spojrzenie_ona21
I z wyczuciem:)

Gość humanio
gbffddddddd przepraszam za przeoczenie tego pytania jak? że usprawiedliwia cfoś co sam ma na sumieniu. Nie ufam nikomu znaczy oskarżam innych by coś ukryć, coś odsunąć od siebie.

Gość humanio
zielone spojrzenie nigdy nie oczekuj od faceta gracji i wyczucia jeśli nie czujesz że cię naprawdę kocha. jeśli ma grację a nie czujesz że mu na tobie zależy a mimo to wybaczasz to sygnał żeby uciekać gracja w wykonaniu faceta to masakra dla kobiety

Dobrze wiedzieć...:) Ale co masz na myśl? Gracja w wykonaniu faceta? Tzn nie wiem jakieś dźentelmenskie zachowanie?

Gość humanio
mam na myśli urok osobisty który działa na kobiety to jest tak jeden ma talent do śpiewania drugi do zauraczania kobiet jeżeli facet jest uroczy to to jest podejrzane zauważ nie mówię dobry, zainteresowany tobą ale po prostu uroczy a jednocześnie czujesz się przy nim niepewnie nie wiesz jakie ma zamiary i czujesz że musisz go sobą zainteresować sama sobie dopowiedz

To proste taki facet szuka prawdopodobnie rozrywki na wieczór...Ech na mnie takie sztuczki nie działają:) :)

Gość humanio
jesteś pewna? już zadziałały...bez urazy ok? :-) najpierw skrytykowałaś mnie że piję, pamietasz ja nic na to a jednak tu jesteś czyli obniżyłas swoja poprzeczkę bo jesteś ciekawa jaka jestem osobą a dlaczego niby?

Hej, hej zwolnij:) :) Owszem może Cię skrytykowałam i tak dalej tutaj jestem bo się mi nudzi tylko i wyłącznie:) Nie zachwycają mnie faceci, którzy piją w ogóle:)

Gość humanio
no i brawo nudzi ci się ale facet może pomyslec inaczej dobra prawda jest taka że ja też siedzę i wystukuję te swoje wynurzenia nie dlatego że własnie przeprowadzam operację na otwartym sercu ...:D a co cię skloniło żeby wejść na ten temat bo jak wodzę chetnych raczej nie ma?

Nie wiem dlaczego może tak pomyśleć?:) ja z reguły unikam nieporozumień i wszystko wyjaśniam dokładnie i dobitnie także nie martw się bo żadnych zakusów na Ciebie nie robię:) Co to tego dlaczego weszłam na ten temat...Uwierzysz w czystą ciekawość i przypadek tak po prostu?:)

Gość humanio
takasiakaiowaka bo wypowiadają się anonimowo i chcę jak słowo daję chcę doczekać czasów cenzury w internecie w sensie jeśli to możliwe podpisywania się pod kazdą wypowiedzią, bo ten szajs a nawet brak podstaw poprawnego pisania woła o pomstę do nieba.

Gość humanio
zielone spojrzenie i tak trzymać z innej beczki Najgorsze jest to że rozsądek czasem przepada i z jednej strony to jest piękne a z drugiej tylko wtedy gdy jest miłe zakończenie ale to taka oderwana myśl spowodowana obserwacjami

Masz niestety rację...Człowiek ma czasem na oczach klapki albo różowe okulary jak kto woli...Dopiero po jakimś czasie przychodzi otrzeźwienie ale czasem za późno...

Gość humanio
ludzie nie mają problemów to chyba dobrze jestem przy 4 drinku i naprawdę szczerość gwarantowana jak u najlepszego przyjaciela ;-)

Czwarty drink i błędów nie robisz...No no pełna podziwu jestem:) :)

Gość humanio
zielone spojrzenie masz takie doświedzcenie? jak nie chcesz to nie mów spoko zrozumiem bo to intymne pytanie

Gość humanio
nie robię błedów bo jakoś tak mi te drinki średnio idą ale spoko poprawię sie i na pewno zauważysz :-)

Niestety mam...Ślepa byłam i durna jak nie wiem, ale cóż czasu nie wrócę, decyzji nie zmienię...A Ty? Wiem, że to intymne pytanie takie bardziej osobiste ale jak chcesz możesz odpowiedzieć... W porządku :) akurat nie przeszkadza mi to, że nie robisz błędów więc nie musisz się wysilać aby zacząć je robić:)

Gość mam ochotę na bigos
Ja mam pytanie. Jak porozmawiać z facetem, żeby zrozumiał, że niektóre jego zachowania mi się nie podobają? Jak mu to powiedzieć tak, żeby nie odebrał tego jako zrzędzenie upierdliwej baby?

Gość humanio
ja też mam na swoim koncie pomyłkę która mnie wiele kosztowała ale ...było i choć wydawało się że świat się zatrzyma z powodu mojego cierpienia tak się nie stało a potem okazało się że może nie jest tak dobrze ale o wiele lepiej niż gdyby tamto przetrwało jest takie powiedzenie uważaj o co prosisz bo może sie spełnić ja wiem że dla mnie dobrze że sie nie spełniło

Tak na początku jest tragedia ale potem z perspektywy czasu zaczyna wyglądać to inaczej i tak czasem wychodzimy na tym lepiej...Z drugiej strony mamy nauczkę na przyszłość, ale żyć trzeba dalej... Znasz takie powiedzenie: "Mądry Polak po szkodzie" ?

Gość humanio
mam ochotę na bigos pytanie poniżej pasa bo nie znam gościa ani ciebie nie wiem jakie wasze zachowania są normą na pewno w bardzo wyluzowanej atmosferze trzeba mu to powiedzieć czyli nie na zasadzie chodź kotku musimy pogadać tylko wtedy kiedy jest wam razem naprawdę fajnie i nie ogłaszaj tego jak informacji o końcu świata tyko przemyć w formie żartu ale też lekkiej dyskusji nie przypieraj do muru sprowokuj dyskusję tak żeby on zadawał pytania i sam wyciągał od ciebie informację gadaj jakby od niechcenia niech on mysli że prowadzi tą rozmowę

Gość humanio
zielone spojrzenie znam i to na własnej skórze podobno takie doświadczenia wzbogacają i oby tak było

Gość mam ochotę na bigos
Wiem, że to się nie da tak łatwo odpowiedzieć, jestem już naprawdę zdesperowana, że się radzę na forum :D Przyznam, że parę razy za dużo zmieniłam się w taką potworną, zrzędzącą babę i to chyba wszystko zepsuło :(

Gość mam ochotę na bigos
A najgorsze jest to, że kiedy zacznę taki temat, gdy jest nam naprawdę dobrze, to on zaczyna krzyczeć, że znowu wszystko psuję :( efekt jest taki, że duszę w sobie emocje ile się da, a potem przy jakiejś okazji wybucham i wypominam WSZYSTKO.

Gość mam ochotę na bigos
Chyba się wepchnęłam ze swoim bigosem w Waszą prywatną konwersację, buu

Tak jest na pewno:) uwierz mi drugi raz nie podejmiesz dokładnie tych samych decyzji a w moim przypadku nie będę tak słodko naiwna jak kiedyś...Więc spróbuj się nie martwić....Patrz na życie optymistycznie z nutą pesymizmu i realizmu..:)

Gość humanio
mam ochotę na bigos może problemem jest to że on nie chce zrozumieć a nie nie rozumie a ty go usprawiedliwasz poddaje to twojej ocenie

Gość humanio
zielone spojrzenie a w co ty wierzysz? w Boga, w siebie , w opatrzność, w przypadek?