Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość bigboy32
a tak wogole to nie roaumiem zarzutow oto,ze tutaj siedzicie,bo nie macie z kim spedzac piatkowego wieczoru,bo skoro same piszecie to,to znaczy,ze jestescie w takiej samej sytuacji :) ja juz spadam naprawde,bo zona sie domaga sexu.....pozdrowka

Gość dój się sam
hehe ... no facet bez włosów na jajach na kafe :D Teraz dopiero do mnie to dotarło. Metro-ogier :P

Gość dój się sam
dobrze, że już sobie poszedł, bo by mnie pewnie skrzyczała :/

Gość bigboy32
doj sie sam zmuszasz mnie do przeciagania struny,ale ci napisze to tak jak kazda polka jest piekna.....rozejrzyj sie po ulicy i nie oceniaj tego,o czym nie masz pojecia....myslisz,ze kazda angiella to pokraka?? Jestes hipokrytka i mysle,ze sama jestes pokraka.ktorej nikt nie chce ruchac i z tad twoja uszczypliwosc i frustracja

Gość bigboy32
doj sie sam a idz sie jebac brudasko i siedz na tym forum do usranej smierci...siedz sobie z ta twoja zarosnieta cipa i pachami i czekaj az trafisz na zboczenca ktory bedzie lubil twoje dewiacje i smierdzaca cipe. Jestes gownem ktore pochodzi z poprzedniej epoki o udziela jakis pojebanych informacji,jezeli nie slyszalas o tym.ze faceci sie gola,to znqczy ze dawno zadnego nie mialas....wez sobie lepiej szczotke od kibla i zrob sobie dobrze,to moze ci przejdzie

Przede wszystkim gratuluje autorce (autorowi?? ;) ) watku udanej prowokacji. 🖐️ 11 stron w kilkanaście godzin to bardzo dobry wynik.:classic_cool: asystentka ginekologa... dobrze wymyslone! :D Co do meritum: To czy pacjentka jest wygolona, przystrzyzona czy naturalniezrosnieta ma dla ginekologa mniej wiecej takie naczenie jak dla dentysty czy pacjent ma brodę i asy czy nie. Obaj nie zaknuja się tym co na wierzchy tylko tym co w środku! :classic_cool: Pacjentka moze więc iść w taim stanie owłosienia jakie ma zwyczaj nosic na codzień i nie ma potrzeby dodatkowych dzialań. Oczywiście zachowanie nalezytej higieny to w takiej sytuacji konieczność. Gin do róznych widoków jest przyzwyczajony ale powonienie ma jak każdy :classic_cool:

Gość dój się sam
no i okrzyczał :/ po co mi to było, głupia ja :D a żona rzeczywiście klasyczna angielka, bo łatwo go od seksu oderwać.... idz już po łóżko zamoczy

Gość do bigboy32
ale z Ciebie prostak, zawodówkę chociaż masz zaliczoną? wątpię...

Gość dój się sam
bywalec... pełna zgoda w każdym zakresie :) To moja małe zboczenie (poza metrowymi odrostami), że nie mogę się oprzeć prowokacjom z nudów.

Gość 9384934iu02o3i
Z tym goleniem to moda, jak ktoś lubi to niech tak robi, ale ze zdrowiem to nie ma nic wspólnego. :( A co do braku szacunku- wasze kretyńskie wypowiedzi to brak szacunku dla gosności rodzaju ludzkiego. :p Psów nie kazecie golic na zero zeby weterynarz badajac nie musiał męczyc się nieludzko przedzierając przez siersc??? Buachachachacha... :(

Gość oOOOoooooOOOooo
Tak to czytam... Przykre. Facet nazwał kobietę gównem, bo się nie goli. Klasa. Nie rozumiem po co błaga na którejś stronie, by kobiety się goliły? Przecież ma swoją piękną, ogoloną i spragnioną seksu angielską żonę, więc co go obchodzi co inne kobiety mają?

Gość bigboy32
tak sie sklada, ze mam magistra z zarzadzania a to,ze tak zbluzgalem ta kobiete, to nie dlatego,ze sie nie goli ale z tego powodu, iz obraza moja zone a ja na to nie pozwole. niech spojrzy na siebie..... a dla mnie jest gownem i koniec....nie chciala by,zebym ja spotkal

Gość różafruża32
bigboy,smierdzaca swinio ..podejrzewam, ze co najwyzej skonczyles zawodowke w pcimiu dolnym fagasie z małym fiutem:D:D:D

Gość różafruża32
a twoja zona bigboy to po prostu angielska maciora w obwisłymi cycami:D taki typowo brytyjski pokemon:D:D niezle zdesperowana musiała byc zeby na takiego frajera made in poland poleciec:D:D:D

Gość obrabobra
oooooo.... jakaś wysmakowana dyskusja, gościu udaje, że bije się o żonę a tak naprawdę wściekł się gdy nazwała go metro :D A tak a propo to gdzie obrażono twoją żonę??

Gość obrabobra
hehhehe... magister zarządzania :D

Gość gość
o kuźwa jaki fajny temat był, szkoda, że kilka lat temu hahaha

Gość gość
A mnie ginekolog ochrzanił że się depiluje, powiedział że włosy można skrócić maszynką a nie golić. Ale to w ciąży nie wiem czy normalnie też.

Gość gość
ale ta autorka tematu była debilna, takie ortografy, porażka :)

Gość gość
chodze do ginekolaga regularnie odkad zaczelam miesiaczkowac (jakies 20 lat temu), jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie, zeby ktos inny poza lekarzem byl przy badaniu (nie liczas lekarza praktykanta na porodowce, ale zapytano mnie o zgode)

Gość gość
Dokładnie. Nigdy żadnej asystentki nie było i przy moich badaniach. Absurd! Marne prowo.. Btw. Mnie kiedyś Pani ginekolog ochrzanila za to, że gole! Powiedziała, że po to te włosy są żeby chronić przed infekcjami - jej słowa.

Gość gość
Jak sie tam golicie od okresu dojrzewania pewnie to potem chaszcze wam rosną. Ja sie nie gole, jedynie lekko przycinam nozyczkami i chaszczy nie mam. Napewno nie takie wlosy co by lekarzowi zajrzenie utrudnialy. W zyciu tez nie mialam zadnej infekcji, a moj gin mlody facet chwali ze nie jestem ogolona.

Gość gość
Temat dobry, autorka debilka robiąca błędy, wulgarna mamuśka domdumdum, no i bigboy prostak uważający się za coś, bo wyrwał sie z biednej polski, dziad he he.

Gość gość
jak ci robota nie odpowiada to ją zmień autorko