Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghjdgh

CZY PODOBA WAM SIĘ RUDY KOLOR U DZIEWCZYN?

Polecane posty

Gość dghjdgh

Co sądzicie o tym kolorze?

ja wlasnie bede robic sie na rudo:) rok temu tez mialam rudy mi osobiscie bardzo sie podoba nie taki bardzo jasny ale taki ciemniejszy jest super;)

Ja mialam przez 2 tygodni bordowy kolor,niby fajnie wygladalam ale szczerze mowiac czulam sie w nich zle. Jestem brunetka,mam ciemne oczy,oliwkowa karnacje, i te rude wlosy nie wygladaly u mnie naturalnie.Moze to glupie ale przy rudych wlosach musza byc ladne zeby,bo to wszystko widac.Ja teraz mam swoje czarne i jest git:D

Gość RUDE PIĘKNE!!!
Bardzo! Uwielbiam rudy, i nie wierze w te przesądy, ze rude to falszywe i wredne. Znam duzo takich osob i wcale takie nie sa.. Podoba mi sie w szczegolnosci u rudych osob niebieskie oczy mmm ... ;)

Gość sorry ale co innego
jak ktos jest rudy od zawsze, a jak ktos zafarbuje sie na rudo :) rudy farbowany jest ok, ale rudzielcom podziekuje sa bladzi piegowaci - feee ...

Gość nie no....
To zależy. Czasem rudy pasuje, czasem nie.

Gość cium
Mi się raczej nie podoba. Wszyscy teraz na rudo, jezu ludzia.. -,- to już się robi żałosne.

Gość cium
ludzie*

A mnie się zawsze bardzo podobał rudy kolor. Z resztą zawsze uważałam, ze kręcone, rude włosy dodają uroku. Ja osobiście bardzo bym takie chciała i nawet zastanawiam się czy sobie własnych włosów tak nie ufarbować.