Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelowa

Nowy wątek dla dziewczyn oczekujących na okres/ zrobienie testu!

Polecane posty

Gość foka100
To niech chlop maluje tampony teraz po test hahahah jestes dobra:) daj znac co wyszlo trzymam mocno kciuki bo wiem co czujesz ja 13 albo 14 wrzesnia testuje boje sie

Gość Madlen :)
Oni nie chcą ze mna rozmawiać:(

leć po ten test! Może mi się humor poprawi :) I wywieź te tampony!

Gość Taka sobie nowa ja
Jutro jadę z rana do miasta to po południu dam wam znać:) No trudno musicie wytrzymać:)

Ma być dziś i już! :)

Gość Taka sobie nowa ja
Ale wy jesteście... Ja tu chciałam być dzielna i wytrzymać do jutra,ale przy was się nie da!!!! Mam ten test... :) Specjalnie pojechałam do miasta... No i zrobić czy nie zrobić... :):):):)

Gość Taka sobie nowa ja
Oddam tampony chce któraś?? A nie zapomniałam że wam też nie będę potrzebne:)

Gość Taka sobie nowa ja
No kurde ja tu z taką sensacją a was nie ma??

Gość Taka sobie nowa ja
Mąż mało z rusztowania nie spadł hehehe!!!!

Gość Taka sobie nowa ja
O boże nie wierzę!!!!!!!!! Nie dociera to do mnie!!!!! Albo ja mam jakieś zwidy cholera jasna??!!

Gość Taka sobie nowa ja
Jestem...wlepiam wzrok w ten test i stwierdzam że jutro powtarzam.No niby pozytywny zobaczymy co jutro pokaże:)Ale jestem w szoku.

Gość Taka sobie nowa ja
No to pomyśl sobie jak ja się czuję...ja to zawał murowany !!!!!!!!!!

Gość Taka sobie nowa ja
No właśnie nie...taka średnia.Mam test jeszcze po synku i ten jest jaśniejszy,ale tamten robiłam 3 dni po terminie @.Wiesz ja schizuję bo niedawno też miałam pozytywny a okres przyszedł dlatego nie szaleję.NIE WIERZĘ>>>>>>>>>>>>>>>

A może ty już w 8 tygodniu jesteś skoro miałas taki skąpy okres co? Kiedy idziesz do lekarza?

Gość Taka sobie nowa ja
Co to za znaczki hehe.Już nie wiem co jawyprawiam z tą klawiaturą.

To z emocjiii, a okres napewno nie przyjdzie obiecuję :) Powtórz jutro i daj znac czy się potwierdziło

Gość Taka sobie nowa ja
Jutro piątek tak??To zadzwonię i pewnie umówię się gdzieś tydz po terminie @.Pamiętam że tak w pierwszej miałam.22 maja miałam dostać a 31 poszłam do ginekologa bo mówił że szybciej nie trzeba.I to był 5-7 tydz wtedy.Ale mi się teraz wszystko przypomina.To podniecenie,radość... :)

Gość Taka sobie nowa ja
Zapomniałam podziękować:) DZIĘKUJĘ🌼

Zazdroszcze ci tych emocji i tej euforii ale tak pozytywnie, cieszę się razem z tobą :)

Gość Taka sobie nowa ja
STARAJĄCE SIĘ: .......NIK ................CYKL ..... TESTOWANIE ......WYNIK TESTU niecierpliwaJa............4.... ......31.08.2011........negatywny.... Taka sobie................4?...........2.09.2011................YES,YES:) .. ....... agata_08..................2..........10.09. 2011...............?.......... Foka100............... ...2.......ok14.09.2011................?.......... andi 2011 ................ 2... . ok. 23.09.2011................?......... SZCZĘŚLIWE PRZYSZŁE MAMY: .........NIK ........ILOŚĆ CYKLI.... 2 KRESECZKI .....TERMIN PORODU każdy nik zajęty.......12.................tak..............24.01 .2012 Madlen ...................2..................tak..............25 .03.2012 Malaczarna06...........1..................tak........ .....27.04-3.05.2012wg moich obliczen blizsza date bede znala po usg pewnie Arszenika*...............1.................tak........... . ..25.04.12-01.05.12 Taka sobie......4...........tak.......Coś ok.12 maj tak myślę:)

hehe ślicznie, zbiera nam się mamusiek w drugiej tabelce, może po weekendzie niecierpliwa napisze, że jej w końcu pozytywny test wyszedł :)

Gość Taka sobie nowa ja
A mój mąż jakiś nie ogarnięty...położył się spać:) No to tylko wy mi zostałyście do pogadania. Niech śpi i jutro może się chłopak opamięta hehe.