Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotyvvovvana

Kto chętny do wspólnego wyjazdu za granice??

Polecane posty

No tak, ale nie martw się, nawet jak się nie odezwą to niedługo coś znajdziesz, niemożliwe, żeby przy tak intensywnych poszukiwaniach czegoś się nie udało znaleźć:) Ja narazie spadam, będę później, do usłyszenia :)

Ja przeglądam te strony od maja i mówię Ci - wtedy było tyle samo ofert. O każdej porze roku (może poza zimą) są oferty pracy fizycznej, ale tak jak mówisz - ciężko trafic na cos sensownego. W sumie ja mam adresy kilku firm posrednicznych, ale boje się troche tej pracy w Holandii, po tym co sie ostatnio slyszy. Dlatego znacznie bardziej preferuje Wyspy. W Niemczech znowu poszukuja wykwalifikowanych pracowników, gdybym np. zrobil kurs na wózki widłowe, to juz dawno pracowałbym tam :) A może lepiej będzie nam sie dogadac przez gg? Jak chcesz to napisz, mon numer to 1770011. Moze cos sie razem wymysli, o ile znajdziesz czasem chwile :)

tezbympojechal - oczywiście!! szybko wysyłaj :D nie jestem księciem - jasne, odezwę sie do ciebie jak bd dłużej na necie tez mi sie wydaje ze w taki sposob łatwiej sie bedzie dogadać

Gość CASSAOna
Cześć wszystkim :) Słuchajcie, uwierzcie lub nie, ale jestem od lutego (!) w Anglii i nadal nie mam pracy! Przewijałam się przez 6 różnych prac i aktualnie jestem bez żadnej. Z tym, ze mieszkam na południu, a tutaj z pracą ciężko. Mieszkam w mieście turystycznym, i choć powinno być dużo pracy w hotelach itp, wcale tak łatwo nie jest, bo tutaj zjeżdża dużo studentów. Chętnie bym się wybrała w inne rejony UK, szukam ciągle czegoś, ale z moim językiem nie jest super. Ale wiem, że jest dużo pracy bliżej Londynu i w okolicach. No nic, trzeba szukac, może akurat coś znajdziemy :)

Moi kochani może wreszcie coś sie ruszy, chwytam sie nawet najmniejszej nadziei. Otóż dzisiaj dostałam pierwsza odpowiedź na wysłane zgłoszenie więc znaczy to, ze jest jakis odzew a to już duzy plus. Tam niestety nie jadę bo jest to miejsace o którym już wcześniej mówiłam gdzie chcieli to ubezpieczenie 30dni do tyłu, którego nie mam niestety :( aczkolwiek była to praca z płacą 4e/h więc jakby nie jest to duża strata stawka dość podła, ale dobrze to wróży przynajmniej jeśli chodzi o odzew dlatego natchnęłam się nową nadzieją. Dzisiaj dzwoniłam pod numer kontaktowy z tego ogłoszenia http://www.praca4u.net/pracownikow-produkcji-na-dluzej-id112138.html Pan z którym rozmawiałam powiedział, że owszem preferują ludzi w wieku do 22 lata ale nie zawsze i mają oferty też dla starszych, podał mi termin ok. 3-4 tygodni przypuszczalnego znalezienia czegoś dla nas (powiedziałam mu, ze chciałabym wyjechać z 2-3 osobami w wieku ok 24 :D:D) i kazał zarejestrować się na stronie axidus.pl co też zrobiłam i wam tez polecam. Należało tam wpisać w tym formularzu dane osoby, z która chciałoby się wyjechać, jako że nie znam waszych to nie podałam, ale sądzę, że gdyby się cos pojawiło to wtedy byśmy mogli to dogadać bo ogolnie gość z którym rozmawiałam był dość uprzejmy :) Odpiszcie czy zarejestrujecie sie tam i zobaczymy co z tego będzie. Jestem jednak dobrej myśli bo właśnie przez taką firmę udało się znależć pracę mojej koleżance. wysłałam tez swoje zgłoszenie tu: http://www.praca4u.net/praca-w-magazynie-zywnosci-liverpool-id112054.html za pośrednictwem tej strony praca4you jako że nie podali żadnego kontaktu. Musielibyście sie zarejestrować tam, zeby to zrobić chociaż niekoniecznie bo jeśli faktycznie oddzwonią to sama bym to dogadała z nimi, że chcę jechac z kimś i najwyżej przekazała wam to później. Chcę też was zapytać czy mówicie poważnie o tym wyjeźdfzier bo mi naprawdę zależy na towarzystwie i chce wiedzieć czy w razie czego mogę na was liczyc i naprawde chcielibyscie jechać. Bo ja jestem jak najbardziej poważna i jak zawsze zmotywowana :D Czekam na wasze odpowiedzi.

Ja chcę jechać i mogę chciałbym to zrobić z każdej chwili :). Wyslalem to CV juz dzisiaj do rano, do tego Axidusa, na razie nie ma żadnej odpowiedzi. Slyszalem wiele negatywnych opinii o tej firmie, ale jestem gotow sprobowac :)

nie jestem księciem - a wysyłałes cv na ich email czy rejestrowałeś się na tej stronie którą podałam? ja zaraz jeszcze poczytam opinie o tym axidusie, ale myślę, że nie ma co od razu się zniechęcać, ja tam nie oczekuje złotych gór :)

aha no i zapomniałam napisac to co zamierzałam przede wszystkim - oni nie oddzwaniaja do ciebie narazie bo na tą chwile nie ma ofert, ale mówił mi ze za ok 3-4 tyg powinni coś juz mieć lub jeśli nie znajdą odpowiednich kandydatów do 21 lat to wtedy można jechać mimo że sie jest za starym. jeśli wysyłałeś cv to zarejestruj sie jeszcze przez stronę axidus.pl. bluebrry, tezbympojechał a co wy o tym powiecie? będziecie sie rejestrować? pozdrawiam was wszystkich :)

Dobra czas decyzji odpisujcie szybko bo dostałam odpowiedź z tego ogłoszenia http://www.praca4u.net/praca-w-magazynie-zywnosci-liverpool-id112054.html o takiej treści WITAMY ILU WAS CHCIALOBY PRZYJECHAC BO WLASNIE KONCZYMY REKRUTACJE. dostałam numer telefonu wiec odpowiadajcie szybko i odzwonie do nich, zastanowcie sie poważnie !! moze sie udać :)

no dobra czas decyzji moi drodzy dostałam odpowiedź z tego ogłoszenia, musicie mi szybko odpowiedziec i na poważnie!! http://www.praca4u.net/praca-w-magazynie-zywnosci-liverpool-id112054.html napisali mi: WITAMY ILU WAS CHCIALOBY PRZYJECHAC BO WLASNIE KONCZYMY REKRUTACJE. dostałam numer i chce jak najszybciej oddzwonić!! potraktujcie to powaznie bo was naprawdę zgłosze do tego wyjazdu w razie czego!! moze się nam uda :D nie jestem księciem do ciebie już pisze na gg

Gość bluebrry
I jak tam? Nie bylo mnie przez pare dni, ciekawe czy w tym czasie cos sobie zalatwiliscie:D A moze juz wyjechaliscie?

Gość ukisopen
witam zorganizuję wyjazd do wielkiej brytani dla dziewczyn/y jestem Mateusz 21 lat angielski w paluszku w każdym zakresie lepiej niż polski tak czy siak preferuję kobietę pomiędzy od 18 do 24 lat wolną pracowitą i bezkonfliktową nieważne czy z warszawy czy zwioski z całej polski pobyt w angli nieograniczony nikogo na siłe nie trzymam. Tylko poważne oferty to żaden chwyt handlowy przed wyjazdem będziemy rozmawiać przez program skype nikt w ciemno nie wyjedzie ja zapewniam że będę tłumaczem załatwię pracę national insurance number i pomogę otwożyć konto bankowe jestem fajnym chłopakiem i dobrym człowiekiem + na dodatek kawaler jestem jaki biznes się zapytacie będę z tego miał otuż to że tańsze opłaty za pokuj ewentualnie mieszkanie taka kożyść proszę się smiało kontaktować dziewczyny nie ugryzę muj email to abcde19993@gmail.com zachęcam bo zarobki tu są 5-cio krotne do polskich sam zarabiam 1000 funtów miesięcznie więc nawet gdy zarobicie te 700 to pomnuż to przez 5 bo 1 funt = 5 zł w zaokrągleniu jest rużnica ok czekam na emaile z propozycjami z poważaniem Mateusz

Gość gość
darujcie sobie :))))))))))))) to są najzwyczjniej ogłoszenia matrymonialne nie rozumiem jak w wieku ponizej 30 mozna miec z tym problem :)cos z wami nie tak ,tak sądze natomiat jeżeli zawita na stronkę jakaś zbłakana kobiet po 35 roku zycia która ma dośc kraju i nie wiąze z nim zadnej przyszłosci ma odwagę żeby wyjechać może byc np.Holandia,Irlandia,Hiszpania,od biedy Anglia to niech się napiszę na tym forum bedę zaglądać.Ja mam dość robi mi sie niedobrze od samego patrzenia na wszystko co mnie otacza,smutny kraj i tyle.

Gość m3g33
A moze chcialby ktos wyjechac do Czech na pare miesiecy?? A potem gdzies indziej. Ale czy do Anglii to nie wiem bo juz tam bylam pare lat i mi sie znudzila Anglia.