Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

zakonczylam zwiazek a ciagle wspominam i nie moge zapomniec :(

Polecane posty

witam :( mam cholerny problem :( kolejny juz raz zakladalm temat na kafe, sama nie umiem sobie poradzic :( zakonczylam zwiazek juz z 2 miesiace temu a ciagle wspominam, on mi sie ciagle sni, nie mamy kontaktu a ja glupia ciagle licze ze moze mu sie odwidzi :( nie wiem co sie ze mna dzieje, mam prace, wszystko sie uklada a ja ciagle wspominam ostatnio nawet w autobusie jakas babeczka sie mnie spytala czemu ja taka smutna jestem :( swietnie :(

Gość IMO13834
O! Aga znowu wzdycha! Ten sam fagas, czy już inny? ;)

Gość IMO13834
To ten co o nim gadaliśmy? Cholera myślałem, że to rok temu było...

wlasnie nie rok temu :( peklam po prostu:( ja jeszcze u rodzicow bylam od maja do konca czerwca i sie z nim widywalam ale na stopie kolezenskiej bylo ok teraz znowu w poznaniu jestem, wszystko sie uklada a wiem ze on dzisiaj przylecial na wakacje i juz histerie mam :( nie wiem co sie ze mna dzieje :( on nie chce po prostu ze mna byc, nie odzywa sie do mnie jak ja dzwonie to niby taki zainteresowany i o wszystko wypytuje :( ale am nie zadzwoni to znaczy ze ma w dupie wszyscy mi mowia ze jak mi sie sni to znaczy ze o mnie mysli, ciekawe on mi sie dzien w dzien sni koszmar jakis :(

Gość IMO13834
Ty głupia cipo. Mówiłem co powinnaś zrobić. Zjebałaś - cierp. Koniec transmisji.