Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypominki wspominki

kogo ze starych forumowiczow pamietacie?

Polecane posty

może Myrek pisze ale coś jest mniej obecny:O 3/4 lata temu to też mozna powiedzieć że spędzałąm wakacje z ludźmi z kafe trochę z jeną osóbką, trochę czasu z drugą........;)

To sie zgadza iftar,cafe opanowało pokolenie wściekłych wilczków.Nic już nie przemawia im do rozumu,są NAJMĄDRZEJSI.No cóż trzeba odejść w niebyt jak taki parszywy czas nastał:O:( Profesorko bardzo rzadko się udzielasz na forum i dlatego Cię wpisałem. Regres czy juz jestes zaobrączkowany??Jesli tak GRATULEJSZYN.:classic_cool:

""między oczy" i "polaola" tylko ich juz nie ma od dawna " :D :P :P

Rybka zwana wandą walnięta w oko Amant pewnie jeszcze pisze Przedłużacz Orgazmów Juken

Gość stara i durna !!!!
10:53 [zgłoś do usunięcia]polaola ""między oczy" i "polaola" tylko ich juz nie ma od dawna " juz i luska z wind przylazka zaraz za nia jak smrod za doopom przyciagnie sie skazana na blond

Regres czy juz jestes zaobrączkowany??Jesli tak GRATULEJSZYN." Od 11.06 :D Dziękuję :D

hahaha:D nie jesteście już pierwszej młodości :P oczywiście mam na mysli staż forumowy

no to dołożę jeszcze kilka osób,a mianowicie: sc lete Nena imperia strzelec chuda blondynka salut tigra miłość internetowa brat niedźwiedź :)

"sc lete Nena imperia strzelec chuda blondynka salut tigra miłość internetowa brat niedźwiedź" poza bratem niedźwiedziem, to już muszą być jakieś czasy pradawne, jeśli nie pierwotne :P Doprawdy El Mariachi vrl Camp Nou vel Bydlak vel kilka innych trudnych do odtworzenia w pamięci nicków tego prowokatora

a nie wiedziałem,bo ostanio rzadko bywałem ,co jak widać skutkuje tym ,że mnie nikt nie pamietał :D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: Czyli byłem neutralny :)

Gość imperia ma czarny nick
fajnista kobieta z niej jest.:classic_cool:

Zgadzam sie :) Imperia to fajna babka :D pozdrawiam ją tutaj

Gość neandertalczyk rozkrecil topa
:D

Gość no raczej nie
sama

a ja pamiętam saluta zresztą pomarańcze podejrzewały , że xyzed i salut to 2w1:P