Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypominki wspominki

kogo ze starych forumowiczow pamietacie?

Polecane posty

jeszcze pamiętam topik dla Machaczy z Machylskim w roli głównej:D Regres- ja juz w 2003r. miałam neta!!!!

z Machulskim miało być. Machulski jeszcze istnieje na kafe?? Ujawniac sie who'is'who :P:P:P

Gość Lusia Windsor
Psełdo zamilkł kiedy dowiedział się że noszę obuwie w rozmiarze 43.

Gość Szyba
Ja pamiętam Cieciową :D

Gość ojbiadawambiada
15:09 [zgłoś do usunięcia]empatyczny do kwadratu co tu robi ta pchla? co tu robi ta pluskwa podsluchowa?

14:05 "niektórzy nawet uważali,że ja to komiczne" przypadkiem nie Nadzieja8 .....? Lucyb :) , drogie dziecko, czy mogłabyś w ramach wszechobecnej nudy w Twoim życiu, no i oczywiście wykorzystując niewątpliwe walory swojego osławionego intelektu poświęcić chwilę na własne przemyślenia, a nie powtarzać slogany wymyślane w czasie nudy i bezsennych nocy przez bytujące tu nicki Buffonujące? :) to znaczy jeden nick ;) który darzy mnie od dość dawna zatęchłą nienawiścią :)

poza tym w.w. nick nic mi niestety nie mówi, aaaa..... i niestety na kaffe zaczęłam zaglądać dopiero wtedy, kiedy komiczne już z niego zniknął, w związku z tym nie dane mi było poznać gościa :)

Gość a ty 83
hahahahahha' a gdzie kant d**y ,juliusz cezar' u ciebie w doopie :Dnie czujesz?

Gość zakochany xyz
10:05 [zgłoś do usunięcia] SZCZAWIK KORMORAN zakochany xyz--powinieneś dupsko wylizać podszywaczowi cioto jestem mistrzczem ciętej riposty a moje wypociny na forum sa przykładem niesamowitej finezji i polotu mojego myślenia Ty nawet duszku nie jeste godzien mej d­upy całować, dlatego zamilknij, kiedy ja do Ciebie mówie, albo całkiem, co?

Gość zakochany xyz
Sorry duch za ten post powyżej. poniosło mnie trochę. Twojej szlachetnej dupy ani tym bardziej pracowitego fajfusa nie godzien jestem całować. Jedynie mogę Cie powysysać trochę, ot tak dla zapieczętowania naszej męskiej przyjaźni. Co Ty na to?

Gość zakochany xyz
Sorry duch za ten post powyżej. poniosło mnie trochę. Twojej szlachetnej dupy ani tym bardziej pracowitego fajfusa nie godzien jestem całować. Jedynie mogę Cie powysysać trochę, ot tak dla zapieczętowania naszej męskiej przyjaźni. Co Ty na to?

Gość zakochany xyz
:classic_cool: podszyw podszywa jest chyba lepszy od oryginału :D od duszku, wydmuszku. tylko mogę się :)

Gość zakochany xyz
to i ja drugi post dam, a co. :classic_cool: :classic_cool: podszyw podszywa jest chyba lepszy od oryginału :D od duszku, wydmuszku. tylko mogę się :)

Gość kazda polka głosuje na olka
sami 🖐️ miłego wypoczynku 🖐️

Może jesteście tylko automatami spamującymi, albo wirusami na serwerze? jesteśmy botami :P

Gość Miałem znajomości
u-botami??

Gość [31.07.2011]
up up

Gość nie uda się*
''nie kumam'' :( ostatnio jak go tu było widać pisał, że idzie do szpitala ( miał raka i chemię).

Gość do wymienionych przez
bywalca 1. Tych ktorych dawno nie widać: Haris Pilton deska co przegrała życie, Tyzik Lubiś Roma33 może już (później doppel) dziabong ngLka (pojawia się sporadycznie) elfia mama nefrytowakotka Pijawka (chyba pisuje ale na pomaranczowo) Szalona krowa a tak po prawdzie Justine1981 Nikusia me36 izabell Papierowe Nozyczki (zadysponowala usuniecie wszystkich swoich postow z cafe) Ondyna lubiś Jarek84 vel kamecha No i "stara gwardia kafemoderacji" na zele z : Jej Wysokościa mod_erratą Jej Ekscelncją moderettą mod_k ModerMax i innymi... dodam stanczyka niskiego i brzydkiego shorty malutka pucia wodna lilie amanta amantke arave moze pomoge pozdro jukena rolnika rybaka no i pijakow :D z tej mniej lubianej grupy moderie modern moderm jakajacego moderatora i goda :D wszyscy pominieci byli zapamietani w tej czesci mozgu ktora uszkodzil alkohol :D

Gość nie pamiętam
''jakajacego moderatora'' kto to?

Gość nie pamietam nikogo
amnezja

Gość nie uda się*
o nie kumam coś wiecie?