Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypominki wspominki

kogo ze starych forumowiczow pamietacie?

Polecane posty

ja pamietam Haris Pilton - ale w sumie nie wiem,czy to stary uzytkownik,za to podobal mi sie pseudonim:):):)

Gość aha i achhhhh
jeszcze tęskni ę za Lucky Strikiem, znikł z kafe całkiem

Gość syrenejczyk
tejk ker samico i ona z tego cos zrozumiala? jesli juz to tylko-samico

Gość noa ona
psychiczna kafezdzira kto ja wspomni

Kto odwazy się rozmawiać z przyszłą moją ukochaną dostanie porzadnie w nos..Moje najwierniejsze przyjaciólki vera icona i perwersja skopia każdemu dupsko.Nie podaję ręki na zgode.Studenci są największymi debilami. szofer to wiecej niz jakas tam zwykla pomaranczka...ten zawod ma szacunek wiekrzy niz prostytutka---hahahahahahahahhhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaha Nagroda Nobla mu się należy o bożeleeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaha

Witam wszystkich 🖐️ a zwlaszcza ike 🌻 :) Jełsi chodzi o mnie to okazjonalnie pisuje na kafe chociaz kafemanikiem id dawna juz nie jestem. Mój nick bywalec1 jest od ponad1,5 roku zbanowany więc pisze z dodatkiem "uni" Odpowiadając na pytanie tytulow wymienię tych ktorzy jakoś zaważyli na mojej wirtualnej przygodzie na kafeteterii (kolejnośc przypadkowa) 1. Tych ktorych dawno nie widać: Haris Pilton deska co przegrała życie, Tyzik Lubiś Roma33 może już (później doppel) dziabong ngLka (pojawia się sporadycznie) elfia mama nefrytowakotka Pijawka (chyba pisuje ale na pomaranczowo) Szalona krowa a tak po prawdzie Justine1981 Nikusia me36 izabell Papierowe Nozyczki (zadysponowala usuniecie wszystkich swoich postow z cafe) Ondyna lubiś Jarek84 vel kamecha No i "stara gwardia kafemoderacji" na zele z : Jej Wysokościa mod_erratą Jej Ekscelncją moderettą mod_k ModerMax i innymi... 2. Tych ktorych jeszcze się spotyka meaa Myrevin Wielbiciel 70b jolkaza ike kucharz niezdarny Niklas pewnie gdyby pogrzebaś w pamięci byloby ich więcej....

był jeszcze taki fajny chłoptaś sumienie k i leszek zabójca, czy jakoś tak fajne chłopaki

Gość zakochany xyz
i wyszło, ze duch cafe to cale afe. :classic_cool: to juz chyba nie schizofrenia a co? kocham sie skrycie w ike. ❤️

Gość zakochany xyz
w sumie skoro jest ifka to moje uczucia moge przelac na Nią. ifka ❤️

Haris Pilton Pijawka gorąca :D Justine1981 deska łza sie w oku kręci ;) stare dobre czasy a kto pamieta oranżadke vel... nie moge zdradzic kto :P :D to był mega projekt!! wszystkie sie chowają ;)

Gość zakochany xyz
Moja boska ifko kiedy zobaczę Twoje urocze oblicze?:(

Gość zakochany xyz
co za oblesny podszyw :P 😠

pff żeby chociaż był obleśny:P to przynajmniej by było wesoło:P

Bimbałęk Duchu ja tu ciągle jestem, nei wymieniaj mnei jakbym już "umarłą":O

"między oczy" i "polaola" tylko ich juz nie ma od dawna :P :P

tak 3,4 lata wstecz można było tu spokojnie wymienić sie z ludźmi fotami wiedząc ze te foty nie pójdą nigdzie dalej :)

😍 :D Cztery, pięć lat temu to ja z ludźmi z kafe spędzałam wakacje.

no proszę :) ja tylko z jedną osoba z forum sie spotkałem Ale ona juz tu dawno nie pisze ... mega sympatyczna dziewczyna :)