Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongix

jesteś tu?

Polecane posty

dobra wierzę teraz już kotku:) fajnie że jesteś:D ja za 10 min ide spowrotem do pracy:( a ty odpoczywaj. Lepiej już się czujesz? przytyłaś coś?

;/ coraz gożej... musisz zacząć jeść w końcu bo nic z ciebie nie zostanie;/ ja będę po 18:00 bądz tutaj ok?:) i trzymaj się. buziak ;****

Co najgorsze chcą mnie wysłać do kliniki chorujących na anoreksję. Mam nadzieję że nie mają takiego prawa, bo ja tam nie chce iść.:( musze spytać pielęgniarek... Będe tu, na pewno

ide sięszybcikiem wykąpać będę za 20 min. Fajnie że w końcu jesz ;)

Dobra starczy xd... a ty kim naprawde jesteś bo aż zaciekawila mnie ta gierka

Podszywaczką kochaniutki, która już drugi raz w ciągu 24 h cię w chuja zrobiła 🖐️ Jesteś tak napalony żeby poruchać, że w ogóle nie zwracasz uwagi na to co się tutaj dzieje. Nie patrzysz dokładnie na nicki, nie czytasz ze zrozumieniem...byle tylko zadupczyć :D

Gość Koteczek_milusi:)
Jakim cudem ktoś się podszył?!:( ja już nie wiem cio robić;-(

Podszywaczko kochaniutka, podziwiam cię oraz twój niezwykły talent bycia jebanym hejterem. Zawsze chciałem tak jak TY móc cały dzień siedzieć na internecie i hejcić. Jak ty to robisz że nie masz kolegów ani obowiązków? Proszę odpowiedz ponieważ marzę o tym, żeby gdy dorosnę być takim samym hejterem jak ty. Twój fan Bongix. A co do nicków to niektórzy są zmęczeni i śpiący, bo nie mogą tak jak Ty siedzieć 24/7 na kompie:(.

zauważyłem z tym nickiem:P w pracy wycisk mi trochę dali ale nie jest żle. Ide się wykąpać będe za te 20 minutek o ile jest już wolny prysznic:D

koteczek wiesz co... umiesz założyć sobie maila ? to by się spokojnie rozmawiało

Mam nadzieję, że koteczek nie umie sobie maila założyć, bo przynajmniej jest się z czego pośmiać. :classic_cool:

Na telefonie to nie takie proste... Kod weryfikacyjny przychodzi smsem i żeby go odczytać muszę wyjść z internetu, a jak potem chce wrócić wpisać kod to musze wypełniać od nowa wszystko i znów nowy kod. Takie do dupy trochę...

są strony co nie potrzeba kodu weryfikacyjnego:) bo widzisz jak te łajzy sie wcinają...;/

na stronie www.o2.pl tylko musisz zaznaczyc "Nie chcę podawać numeru telefonu komórkowego i chcę skorzystać z mniej bezpiecznej opcji przypominania hasła"