Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdidifd9f9d

MATKO MÓJ BRAT PRACUJE W HOLANDII I HOLENDRZY TAK POWIEDZIELI O POLKACH MU....

Polecane posty

Gość kdidifd9f9d

zapytal go : "czemu polki sa takie piękna a jednoczesnie takie łatwe i tanie? ale wstyd:(tak o nas sądza..

Gość 10010..
Nie jestem ani piękna ,ani tania :D

Gość wacek129cm
chyba Bugarki i Ukrainki s wyej notowane od polek

Ale po co ten temat? Wszyscy wiedzą co się na świecie sądzi o Polkach. I nie bez powodu, bo takie właśnie są. Wystarczy, ze ktoś mówi w obcym języku i zaraz dają mu dupy.

Gość rampampapam
o jtam :p czy cos w tym złego?:D

Gość kvinnam
No tak, bo twoj brat ma na pewno kontakt z wyksztalcona czescia spoleczenstwa holenderskiego i oni zwierzaja sie Polaczkowi, a on oczywiscie wszystko jeszcze rozumie, bo mowi doskonale po niderlandzku:D🖐️

Gość A co w tym złego?
Jak facet jest atrakcyjny to nie widzę problemu. W Polsce sami brzuchacze, spaślaki itd. Nie ma to jak zagraniczny facet.

Gość r33r333r3wdwd
obecne młode polki to totalne moralne dno

kvinnam No tak, bo twoj brat ma na pewno kontakt z wyksztalcona czescia spoleczenstwa holenderskiego i oni zwierzaja sie Polaczkowi, a on oczywiscie wszystko jeszcze rozumie, bo mowi doskonale po niderlandzku Myślisz, że jak będziesz zaprzeczać rzeczywistości, to ona zniknie?

Gość kdidifd9f9d
MASZ RACJE l(MÓJ BRAT JEST WYKSZTAŁCONY I ZNA ANGIELSKI A ONI MOWIA TEZ PO ANGIELSKU PRZECIEZ I AKURAT GOSC KTORY MU TO MOWIL TO KIEROWNIK PEWNEJ FIRMY :)

A co w tym złego? Jak facet jest atrakcyjny to nie widzę problemu. W Polsce sami brzuchacze, spaślaki itd. Nie ma to jak zagraniczny facet. Interesujący wywód, Widocznie jestem mutantem, bo nie mam brzucha i nadmiaru tłuszczu. Mam płaski brzuch. Wielu moich znajomych także.

Gość Najwyższy_Kanclerz
Przecież to wiadomo odkąd znieśli kontrolę wewnętrzną i odprawę paszportową na granicach wewnętrznych UE. Słowianki piękne, ale też łatwe..

Gość Najwyższy_Kanclerz
I niech mi ktoś to wytłumaczy. Polki narzekają, że Polacy są brzydcy, kto rodzi Polaków? Polki. Wychodziłoby na to, że mają defekty, bo nie potrafią rodzić ładnych dzieci obu płci?