Gość obila Napisano Marzec 15, 2014 ja też dwa lata temu wybielałam w gabinecie a teraz stosuje hollywood smile i efekt jest super, chyba nawet lepszy niż w gabinecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aguchaś35 Napisano Marzec 19, 2014 w gabinetach jest masakrycznie drogo ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galicja90 Napisano Marzec 20, 2014 "gość Witam Was, ja się skusiłam na wybielanie w white&beauty lampą beyond, efekt był dosłownie przez minutę po zabiegu. Babka sprawdzała mi kolor przed i po. No niby różnica 6 odcieni, ale w ogóle tego nie widać, bo jeden odcień od drugiego prawie jest niezauważalny. Teraz nie ma go wcale :/ pieniądze wyrzucone w błoto... NIE POLECAM" Ja się z tym nie zgodzę, byłam dokładnie w tym samym miejscu - White&Beauty - miałam różnicę 12 odcieni i efekt utrzymuje się do tej pory (to było niecały rok temu) - może miałaś wybielanie inną metodą? albo miałaś tak jasne zęby że nie dało się ich bardziej wybielić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 bzdura kasa wyrzucona w błoto i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MichasWito Napisano Marzec 24, 2014 Moim zdaniem to nie jest kasa wyrzucona w błoto, ja korzystałem z White&Beauty i mogę wybielanie u nich polecić każdemu. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o tak dobrym miejscu - zaczynam się zastanawiać, czy to przypadkiem nie konkurencja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2014 pewnie to zależy też od tego, gdzie się zabieg robi, ja byłam w Galerii Uśmiechu i powiem wam szczerze, że jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu, wcale nie powiem, żeby to były pieniądze wyrzucone w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalinski Napisano Marzec 27, 2014 Żadna zabiegi, tylko zwyczajne dbanie o zęby i o higienę jamy ustnej. Pasta bez fluoru, optymalnie ajona, miękka szczoteczka, mycie metod wymiatania - na prawdę niczego więcej w tym kierunku nie potrzebujecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2014 a czy po takim zabiegu długo utrzymuje się nadwrażliwość zębów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 u mnie około 10 dni zęby były nadwrażliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2014 10 dni to długo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2014 najskuteczniejsze wybielanie oczywiście w gabinetach stomatologicznych, ale ja zakupiłam na stronie apteki czerwonej białą perłę system wybielający, troche kłopotliwy w użyciu, ponieważ trzeba najpierw zrobię odcisk uzębienia i przez 10 dni nakładać, ale efekty sa po kilku dniach więc chyba warto spróbowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 ja zapisałam się na wybielanie zębów nakładkowe w http://www.optima-med.com/ próbowałam różnych domowych sposobów, ale efekt był mizerny, mam nadzieję, że teraz po zabiegu będzie duża różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 a ja wybielałam na fotelu, w gabinecie http://www.popkoadam.pl nie spodziewałam się,że wyjdzie tak fajnie. A z tą nadwrażliwością, to chyba indywidualna kwestia, moje nawet dobrze zareagowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 czy ktoś w końcu napisze ile kosztuje taki zabieg w gabinecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 jak zobaczysz cenę to nie będzie reklamy gabinetu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2014 Ja byłam na konsultacji u dra Rojka w Olsztynie, podał mi cenę około 600 zł. Nie wiem właśnie, czy to dużo, czy mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flavial Napisano Kwiecień 11, 2014 to chyba bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2014 u mnie taki zabieg kosztuje powyzej 1500 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2014 kurcze drogo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 takie zabiegi są drogie niestety ale jak chcesz być piękna to ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 No w sumie jesli idziesz do dobrej kliniki to nie masz sie też czym stresować. Najwazniejsze to leczyć je i nie bagatelizowac kazdego bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 tylko czemu to takie drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 1500 zł za wybielanie? trochę mi się wydaje dużo, ja płaciłam w Galerii Uśmiechu kilkaset złotych. Ale powiem wam, że mimo, że kosztowne to było warto, bo teraz mam bardzo ładny i biały uśmiech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 a co ile trzeba robić powtórkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2014 a ja kupiłam hollywood smile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenarka Napisano Maj 3, 2014 tez się nad nim zastanawiam, napisz proszę czy coś zdziałał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2014 napiszę gdy skończę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 ja się zgadzam z przedmówcami, że najlepiej jest wybielać w sprawdzonym gabinecie, ja robiłam w Bamedzie w Łodzi i bardzo jestem zadowolona. a jeśli chodzi o powtórkę to na pewno nie częściej można taki zabieg robić, to nie częściej niż pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2014 a u mnie zaczyna być widać efekty po hollywood smile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MartekKcz Napisano Maj 12, 2014 Też stosowałem białą perłę, ale miałem też problemy z dziąsłami. Ogólnie to zdecydowałem się skorzystać z wybielania w Dentist w Gliwicach. Tu macie więcej info: http://nasz-dentysta.eu Swoje kosztowało, ale to chyba norma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach