Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana2091

Dlaczego spoznia mi sie okres?

Polecane posty

Gość zdezorientowana2091

Witam. Od czterech dni spoznia mi sie okres i probuje dojsc dlaczego. Podczas ostatniej miesiaczki uprawialam peeting z chlopakiem, on doszedl ja w tym czasie dodatkowo mialam tampon. On sie wytarl i chwilke jeszcze piescil mnie oralnie... osobiscie uwazam, ze nie powinno dojsc do zaplodnienia. Ale brak okresu zaczyna mnie niepokoic... Dodatkowo wspomne, ze ostatnim czasem spozywalam dosc sporo alkoholu i choc moze sie to wydac smieszne, tydzien temu po wypadzie nad jezioro bylam skazana na cala noc w mokrych spodniach... moze to spowodowalo jakies wychlodzenie? Tydzien przed oczekiwaniem na okres bolal mnie brzuch, teraz nic. Licze na Wasze odpowiedzi. Mam nadzieje, ze faltycznie ciaza nie jest mocno prawdopodobna. pozdrawiam!!

Gość perelka 26.
Panikujesz :) mi sie spoznial 9 dni,ale dzis dostalam wiec wyluzuj hehhe

Dobrze mi sie wydaje, że masz 20 lat? I naprawde nie wiesz jak sie robi dzieci? Ja też miewałam rózne paniki w młodości, bo bralam tabletki "i zawsze możliwe", bo przerywany i też "zawsze możliwe"..ale na Boga :/ petting do tego w okresie, ze spustem na zewnątrz i bez kontaku ze spermą! No Niepokalane poczęcie się szykuje.. Straszne to jak wiele takich tematów się tu pojawia, straszne.

i do tego tylko 4 dni? nigdy Ci sie okres wczesniej nie spoznil? Pijesz, siedzisz w zimnie, to chyba nie ma co sie dziwic? Mojej siostrze sie spoznial 2 miesiace! Miala wywolywany luteina, do dzis nie wiadomo dlaczego- tylko prawdopodobnie po odstawieniu tabletek.

"Mojej siostrze sie spoznial 2 miesiace!" To i tak mało. Dwa miesiące to jeszcze nie jakaś zawrotna liczba. Ja raz 7 miesięcy nie miałam. Ale i tak mam nieregularne, już mam to w dupie, taka moja uroda i luteiną więcej nie wywołam. Ale w jednorazowych przypadkach takich jak Twoja siostra, to ok.

Gość zdezorientowana2091
Ale jak on sie o mnie wytarł to ja to połknęłam i teraz nie wiem... czy jak sie połknie to tez może to mieć jakiś wpływ ?

zdezorientowana2091 "Ale jak on sie o mnie wytarł to ja to połknęłam i teraz nie wiem... czy jak sie połknie to tez może to mieć jakiś wpływ ?" Proszę, napisz, że to był podszyw. :O

Gość zdezorientowana2091
no raczej nie trafiłas i nie jestem pustakiem, chyba mówisz o sobie. Jak taka wyedukowana jesteś to napisz książke!!

Eee czyli jesteś podszywem i jeszcze to demonstrujesz? :D Obruszając się przy tym na określenie podszywów -mających na celu tylko siane zamętu, obrazania, wulgarnego podjudzania dyskusji- pustakami? Hehe strzał w kolano :D

Gość marcia oo7 fajna
mam problem 17dni spoznia sie okres,a dwa miesiace temu uprawiałam sex z chłopakiem z prezerwatywa tylko brzuch mnie bolał kilka dni,nie wiem co mam robic,chyba nie jestem w ciąży.odpiszcie proszę

Mam problem nie dostaje juz no 10 dni okresu ostatni raz z chłopakiem współżyłam praktycznie 1,5 msc temu ale byliśmy zabezpieczeni 12 dni potem tak jak powinnam dostałam okres zazwyczaj okres dostawałam po 24 25 dniach czasem 26 a nie dostaje co moze byc przyczyną strasznie sie martwie:(

Gość Sylcia;)
Od dwoch dni spuznia mi sie okres martwię się uprawiałam z chłopakiem seks w prezerwatywie czemu mi się spuznia jaka jest przyczyna ?

Gość Bądź sobą
a ja myślałam, że sex z tamponem jest niemożliwy :] :)

Gość gość
mi się też spóźnia już 2 dni. seksu nie uprawiałam, jedynie petting. chłopak ze dwa razy dotknął mnie, ale bez spermy. wiem, że to głupie , ale proszę pomóżcie. martwię się, brzuch mnie trochę boli i piersi też, ale okresu nie mam :( dlaczego ?