Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie dziewczyny

jak odmówić przyjścia na wesele?

Polecane posty

Gość pomóżcie dziewczyny

dostałam zaproszenie od koleżanki, nie jesteśmy jakimiś przyjaciółkami, znamy się od 3 lat i tak ze 2-3 razy w tygodniu rozmawiamy po pół godziny, nie chcę iść na to wesele ale nie wiem jak jej o tym powiedzieć, co wy chciałybyście usłyszeć, żeby nie było wam przykro?

Gość pomóżcie dziewczyny
odpowiedź muszę dać dzisiaj, proszę pomóżcie.

Gość pomóżcie dziewczyny
rozumiem, ale chciałabym, żeby mi ktoś napisał co najchętniej by usłyszał jako odmowę,

Gość pomóżcie dziewczyny
chcecie w takim momencie słyszeć uzasadnienie i wytłumaczenie dlaczego się nie przyjdzie?

Gość idź mi ...
Lady... bo cię nielubia to dlatego hi hi

Gość trzeba bylo od razu przy
dostaniu zaproszenia odmowic twierdząc ze nie masz kasy lub widząc date powiedziec ze tego dnia nie możesz bo np wyjeżdżasz 🖐️

Gość pomóżcie dziewczyny
ja jej przy odbieraniu powiedziała, że prawdopodobnie nie będę mogła przyjść no to powiedziała, że mam dać znać do dzisiaj jak już będę na pewno wiedzieć.

Gość pomóżcie dziewczyny
ogólnie nie rozumiem tego zaproszenia, serio my się znamy ot tak sobie, rozmawiamy wprawdzie itd. ale chyba raz jeden na piwie byłyśmy i nic więcej, wszyscy są w szoku, łącznie ze mną

Gość no jak to czemu?
powiedz że masz już inne plany albo że coś ci wypadło i tyle. co to języka w gębie nie masz? Mnie osobiście od odmowy bardziej wkurzało niezdecydowanie części gości. Jeśli ktoś mi odpowiednio wcześnie powiedział że nie przyjdzie to dla mnie to nie był problem. Jednak białej gorączki dostawałam gdy pojawiali się niezdecydowani którzy do końca wręcz nie wiedzieli czy przyjdą czy nie. Dla mnie to była wazna sprawa organizacyjna i takie niezdecydowanie tylko wszystko rozwalało.

Gość pomóżcie dziewczyny
zdaję sobie sprawę, że dla niej to dzień życia i dlatego chciałabym jej to jak najlepiej powiedzieć

Ja Ciebie z kolei nie rozumiem, czemu jesteś w szoku, skoro się znacie? Pewnie Cie lubi więc zaprosiła, nie rozumiem ludzi uwielbiają chyba sobie wymyślać problemy,,,,

Gość pomóżcie dziewczyny
słuchaj ile masz koleżanek, z którymi czasami zamienisz słowo? zaprosiłabyś je wszystkie? to ja np. musiałabym zapraszać połowę klatki, w której mieszkam bo też czasami rozmawiam z nimi np. na parkingu, nasza znajomość jest na tej stopie stąd moje zdziwieniu, zresztą nieważne, jej zaproszenie jest prawdopodobnie spowodowane czym innym, nie będę tego wyjaśniać, w każdym razie chcę odmówić i wole powiedzieć coś co nie sprawi jej przykrości po prostu

Gość sgsgsgsgsgsg
Jakies dwa tygodnie temu rowniez musialam powiedziec ,ze nie bede na weselu. Ja powiedzialam, ze bardzo mi milo ze dana osoba o mnie pamietala, ale niestety przykro mi bardzo , bo z powodow ode mnie niezaleznych nie bede mogla uczestniczyc w weselu. Nie tlumaczylam sie wiecej, bo niby z jakiej racji. Staralam sie tylko podkreslic jak milo mi ze o mn ie pamietano i tyhle.

Gość pomóżcie dziewczyny
dziękuję bardzo, to dobry pomysł :) kulturalnie i miło.

są koleżanki z którym rozmawia się jednak wiecej a z innymi ylko czasami i to naprawdę przelotnie. No nie wiem ja wąlśnie cieszyłabym się, że o mnie sie pamieta, ale to chyba tylko moje zdanie.