Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silla2222

dlaczego moj organizm nie potrzemoje snu!????BEZSENNOSC

Polecane posty

Gość silla2222

Diwne ludzie piją kawe żeby w dzien nie zasnąc, w pociągu jak jade to każdy spi... w nocy każdy spi.. a ja klade sie bo musze.. mój organizm nie potrzebuje chyba snu jak to możliwe? klade się ale zanim usna miną z dobre 3h i tak sobie smie ale budze sie co jakąś godzine poleże znowu a i tak o 6 juz wstaje bo mi się nie chce spac i się nudze .. teraz wakacje ale caly rok wstawalam rano na studia bo studiuje dziennie i do tego jade pociagiem do innego miasta prawie 1,5h i wracam pózno a jednak nie jestem na tyle zmeczona zeby położyc sie i usnąc i spac jak zabita.. nawet jak usne to mam bardzo płytki sen ... czy to się da jakoś leczyc?

Gość Tialinka
A ja Ci powiem: Ty się ciesz dziewczyno!:D Ludzie w ogóle śpią dłużej niż powinni. Wydaje im się, ze są zmęczeni, że muszą spać do 10, żeby się wyspać. bzdura. człowiek potrzebuje około 4 godzin snu. ja wczoraj poszłam spać o 2 i wstałam o 6, czuję się idealnie:) Gdy idę o 12 i wstaję o 9, czuję się zmęczona i nie mam energii.

Gość silla2222
tez tak mam jak ty.. ale to co mi dolega jest meczace bo każdy w domu spi a mi się nie chce i mi się nudzi nawet jak jestem cala noc na dyskotece albo np na weselu wracam na 5 do domu to spie moze do 9 i juz wstaje a kazdy spi caly dzien.. chodze w nocy po domu ciagle wstaje do lazienki siku.. znacie moze jakies proszki dobre ziolowe na sen?

Gość Tialinka
na Twoim miejscu naprawdę bym nie narzekała, tylko cieszyła się dodatkowym wolnym czasem:) przeznacz go na naukę, albo rozrywkę:) A jeszcze coś: czy Twoje zycie jest bardzo stresujące? masz jakieś problemy, które ciągle Cię męczą? To może być przyczyną bezsenności....

Gość ZUPA KALAFIOROWA
moze tez byc objawem depresji... P.S.Inteligentne osoby nigdy się nie nudza:P

Gość zespółempiro
nic Ci nie jest ja mam ten sam defekt genetyczny, od nowości śpię po 3-4 godz na dobę :-) Masażysta

Gość silla2222
tak to prawda mam. ale nawet jak ich nie mialam to tez tak bylo odkąd pamietam od zawsze nie moglam spac, nawet jak byłam małą dziewczyna i mialam z 6 lat.. jak bylam mala w nocy tez nie spalam jako 4 latka.. od zawsze tak bylo..eh

Gość gośćp
Nie wiem czy że mną jest wszystko ok, ale ja od paru dni wgl nie śpię, po prostu nie dam rady, tak jakby mój organizm nie potrzebował snu. W dzień jestem troszkę przygaszony, ale jak przychodzi wieczór to normalnie tryskam energia. Co zrobić by w końcu zasnąć ???!?!

Gość gość
Trochę Ci zazdroszczę, ja czasem nie mogę usnąć,ale jestem później cały dzień zmęczona, nieraz nie mam siły wstać. Często śpię np 8 h i mi to nie wystarcza, albo popołudniu już usypiam.