Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyna

Oczyszczenie organizmu + walka z kilogramami

Polecane posty

Gość qwertyna

Witam:) Zaczne od tego że postanowiłam najpierw oczyścic sie,przestawić na zdrowe żywienie,przytyłam ostatnio i zle sie z tym czuje,okropnie wygladam! Dzis sie wazyłam 68kg,katastrofa,170 Na razie zaplanowałam 4 dni takiego oczyszczania,zobacze co bedzie dalej.Będe jadła same warzywa.

Weszłam na wagę i przeżegnałam się, ważę najwięcej od dwóch lat, 67,2 kg przy wzroście 168 cm. Od półtora roku próbuję się odchudzać z przerwami na ciągi słodyczowe, które są dłuższe od diet. Dodatkowo zgubiło mnie nocne jedzenie. Przyłączę się do Ciebie, bo też chcę najpierw oczyścić organizm. Daję sobie tydzień na jedzenie samych warzyw i owoców, potem zobaczę co dalej.

Gość qwertyna
hej czekoladko,tez sie własnie załamałam ta swoja wagą,dawno tyle nie wazyłam..

Gość qwertyna
Na sniadanie juz zjadłam pomidora i 2 rzodkiewki,do tego kawka słaba bez cukru i mleka,bez kawy nie wyrobię ,ale tylko 1 dziennie bede piła rano

Gość qwertyna
Kupiłam sobie skakanke i zamierzam skakac hehe,dzis zaczynam;)

Hej, ja też mam skakankę, ale nie lubię za bardzo skakać, bo chce mi się wtedy siku. Mam też rower stacjonarny. Może zacznę ćwiczenia od środy. Dziś mi się nie chce. Dobrze zaczęłaś, ja na śniadanie zjadłam jabłka.

Gość qwertyna
Rozbawiłas mnie tymi siuskami haha,ja juz daawno nie skakałam ,ale mysle ze mi to pomoze,no jabłuszka tez dobre,musze sobie kupic Oj strasznie sie zapuściłam,przez ostatnie 2 , 3 tygodnie,musze to wszystko spalic

No ja też strasznie się zapuściłam, jeszcze dwa tygodnie temu było 65 kg, a w maju odchudzałam się i doszłam do 63 kg. Potem przed okresem zaczęłam obżarstwo i tak trwało do wczoraj. Najbardziej zgubiły mnie chińskie zupy, lody, chipsy i czekolada w porze nocnej.

Gość qwertyna
Mi tez sie zaczeło obzarstwo przed okresem i trwało do wczoraj!

Gość qwertyna
A 3 tygodnie temu było 63,mam okropna tendencje do tycia

Tym razem damy radę, ja najpierw chcę zejść z wagi na samych warzywach i owocach, a potem zacznę ćwiczyć i dołożę nabiał. Trochę boję się jojo, ale zaryzykuję, bo czuję się gruba jak świnia.

Gość qwertyna
Kurde czekoladka ,no jakbym siebie czytała:)czuje sie jak świnia na upasie poskakałam troche 200 razy ale juz koniec bo czuje łydki hehe,nie mozna chyba tak od razu

Gość qwertyna
kayseri dzieki za zaproszenie:)

Gość qwertyna
Na obiad gotuję sobie marchewki.uwielbiam

Gość qwertyna
hahah rozbawiłas mnie minerwo:) jak chcesz to pij sobie sama wode i herbatki,bez cukru;)

Minerwa przynajmniej odkwasimy organizm, a jak to zrobimy to kilogramy szybciej polecą. Na pewno tak jest zdrowiej niż na samym dukanie.

fajnie, bo śmiech tez odchudza... 3 kg mam za sobą biegam wieczorem i ograniczyłam cukry

Gość qwertyna
Hihi no fakt masaz brzucha;),warzywa to podstwa,przynajmniej w małym oczyszczanku.a marchew to warzywo,bynajmniej nie zakazane,w róznych takich dietach.i od takiej ilości cukru,na pewno sie nie utyje,a nawet schudnie,tym bardziej po naszych obzarstwach.

Próbowałam dukana, ale nawet jednego dnia nie wytrzymałam. Byłam bardzo zmęczona, a teraz czuję się dobrze.

Gość qwertyna
Własnie wcinam kiszone ogórki,jem tak co 3 godzinki

Hej laski. Polecam Wam dietę Norweską. Jest rewelacyjna,choć dość ciężka. Odrobina dobrych chęci i dacie radę. Naprawdę polecam.

Gość qwertyna
MInerwa,chyba cie zatrudnie do rozsmieszania mnie na etat hahha,nie mam kaca,po prostu lubie ogóry i super sie nadaja do mojej diety:)