Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek_Śląsk

Hm.. jest coś na rzeczy, jest jakaś szansa dla mnie czy ona tak tego nie widzi

Polecane posty

Gość Jacek_Śląsk

Przedstawie wam pewną sytuacje.. mam kolezanke w grupie , która mi sie jako tako podoba.. ogólnie po prostu ją lubie. Od jakis 2 miesiecy mniej wiecej mamy lepszy kontakt, raz nawet bylismy w klubie potańczyć (tzn. nie sami- w 5 osob poszlismy), bylo fajnie, przytulalismy sie do siebie w tańcu itp... później probowalem ją pare razy wyciągnąć aby się umowic 1/1 , ale zawsze znajdywala jakis powód na 'nie' w końcu wczoraj mi się udało ją wyciągnąć na piwko... poszlismy na jakieś pokazy nad pewnym jeziorkiem, taki jakby festyn.. siedzieliśmy tam od 19 do 23 na oko, sącząc piwka, gadając, smiejąc się.. warto dodać, że ona miała wracać o 22:30 bo o tej H ma ostatni tramwaj no ale po moich namowach zgodziła sie zostać.. finał był taki że poźniej poszlismy do mnie do domu z kolejnym piwkiem i sobie siedzieliśmy razem do 2:00 w nocy .. pozniej kiedy ją odprowadzałem to trzymalismy się za rece normalnie jakiegos flirtu miedzy nami nie bylo dlatego pytam czy to wszystko normalne ze strony kobiet? czy moze jest szansa, ze sie jej podobam i ona chciala by cos wiecej? jak myslicie..

Gość chodzi o to że garnitur
chce cos wiecej.

Gość proekozielona
a może lubi piwko

Gość Jacek_Śląsk
hmm

Gość proekozielona
swoja droga to fajny z Ciebie chlopak, a ona zapewne cie lubi bardziej niz mniej

Gość gadugadugad
A co za różnica czy jej się podobasz czy nie? Poczytaj sobie wyznania kobiet typu: : "kiedy go zobaczyłam to myślałam że spotkałam najbrzydszego/najgłupszego/najbardziej beznadziejnego faceta na planecie, ale zapraszał mnie na spotkanie 237 razy i w końcu tak mnie ujął swoją wytwałością, że mu uległam i od miesiąca ze sobą sypiamy". Kobiece kryteria wyboru mężczyzny są tak nieracjonalne, że każdy ma szanse u każdej kobiety :-)

Gość you lost me
gadugadugad - i swoja wypowiedzia zamknales temat ;)

Gość Jacek_Śląsk
up :)

Gość Arizona dreem
pewnie lubi z toba gadac a ty tempa nie podkrecaj za szybko

Gość Jacek Ślask
zalezy mi na niej a nie wiem jak ona do tego podchodzi.. bo cos mnie sie wydaje, ze jej na mnie chyba nie

Gość Arizona dreem
Proponuje wyczuc moment i zapytac tak bedziesz zyl kolejny tydzien w niepewnosc...albo napisz? dowieszz sie co i jak bo tak szkoada zycia