Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

... za mną car... loch... i potop...

Polecane posty

no właśnie ludzie mają różne problemy dlaczego On ma sie przejmować chorymi ludźmi,skoro ma swoje problemy i dla niego to one są najwazniejsze :O takie pierdolenie jest zyebane.

i nastepny kurwa oszołom, ktory wdaje się w dyskusję z bandą debili :)

Gość Gość
ale o co kurwa mac jego = nie kumasz , to bujaj wora młodociany lachociągu

i trafilas w sedno, bo dom obok leży moj dziadek od dwoch lat sparalizowany, nic nie moze powiedzieć i dzisaij moze umrzeć, bo jest juz bardzo zle ponoc z nim, ale wiesz co ? smierc w jego przypadku bylaby czyms najpiekniejszym co mogloby go teraz kurwa spotkać !!!

ale kurwa... powiedzmy tak za rok życia dla mnie, życia nie takiej wegetacji... to bym się zamienił z kimś kto ma umrzeć a chciałby żyć... gdyby się tak dało :O

Gość Gość
pierdolicie wszyscy, mgła się cholerna zrobiła, a miałem sobie ogień rozpalić.

lepsze życie krotkie, ale w pełni wykorzystane, niż długie, a przypominające życie warzywa.

ogień wolno gasł... wiatr w kominie mielił dym... za oknami chłód... starodawnych duchów nocy... nie otwieraj drzwi... nie otwieraj... nie otwieraj... nie otwieraj bramy mroku... :O

Gość Gość
vodka jak mija lato ?

Gość tak czytam kazdy wasz wspulny
wątek!!zadne z was niedziel vodka blow i staszek nie macie zdjecia w stopce jestem ciekawa jak wygladacie

SS niesamowicie burzliwo, jeden wielki zasrany, niemożliwy do opisania chaos. pogoda doskonale odzwierciedla to co dzieje się w moich sercu. o ile jeszcze ono tam jest.

opiszcie sie chociasz slyszalam ze staszek ponc jest blądynem prawda to?

Gość Gość
czyli gorące serce ? u mnie grzeje od tygodnia i cholerny upał. choć teraz ze szczytów w doliny zeszła cholerna mgła.

"Jam ciemny jest wśród wichrów płomień boży, lecący z jękiem w dal -- jak głuchy dzwon północy -- ja w mrokach gór zapalam czerwień zorzy iskrą mych bólów, gwiazdą mej bezmocy. "

tak czytam kazdy wasz wspulny piszę tutaj zbyt wiele osobistych rzeczy żeby pokazywać swoją twarz. napewno ktoś znajomy by mnie wypatrzył. tym bardziej, ze niektórzy wiedzą, że przesiaduję na kafe. a wyglądam jak nieudacznik życiowy, tyle :)

SS raczej zimne jak lód, niedługo rozbije się na kawałeczki, które stopnieją.

"Biją w mą czaszkę, jak w dzwon, głuche grzmoty i krwawa ręka pisze mi przekleństwo. Ja wybierając los mój, wybrałem szaleństwo i porzuciłem raj i zeszłem w czarne groty. I płynę w mrok - i wiem, że oto zgasnę, jako pęknięte słońce. W imię Ojca, Syna! mam w sercu głaz, a tu głębina - jam tułacz - ale będę miał królestwo własne. Ta lufa zimna - lecz ogień gorący - dobry to ogień, co ucisza serce - na górach wschodzi blask błogosławiący me wrogi i płaszcza królewskiego zdziercę. Jako pelikan - krwi mojej żywicą karmiłem - nicość! - a dzieci me z głodu umarły - a moja Matka niewolnicą obraca w żarnach krew i łzy narodu. Wezmę mój pług - ja Piastów pogrobowiec - ja dumny kneź - zaoram ziemię czarną - i będą iskry iść - jak złote ziarno. - A na Łomnicy - strzaskam z porfiru grobowiec i wyjmę moje serce..."

a po cholere Ci wiedzieć jak wyglądamy? :O brunetka,170,brązowe oczy, numer buta też?38.. zaspokoiłam już Twoją ciekawość?:O

"Modlą się duchy ciemnych wód - modli się serce krwawe. W wnętrznościach mogił szlocha lud i szlocha serce krwawe. Armat śpiżowych tętni grzmot i tętni serce krwawe. Bagnety pełzną pjanych rot i pełznie serce krwawe. Zadrgały bruki rżniętych miast - zadrgało serce krwawe. Wampiry gaszą wieczność gwiazd i gaszą serce krwawe. Zhańbione ciała - pusty dwór - zhańbione serce krwawe. Wtem tryumfalnie zapiał kur - i pękło serce krwawe."

"Pokażę zamek wam nad czarną głębią, zarosły w tamie, bluszcz i dziewięciornik - pokażę duchów siedzibę jastrzębią, wydartą przez mój miecz, a nie paciornik, i pójdę z wami w śpiewne kurytarze - podziemny znicz i piorun wam ukażę. Królestwo moje na miedzianej turni nad łez doliną w gradach i obłoku; na skalnej zbroi śnią rycerze jurni, kołysząc włócznie zielone w otoku - nad hełmem szafir, gwiazdami usiany, a pod pancerzem serce i wulkany. Jałowcem pachną krzesanicy pola, białe pustynne jak sybirski cmentarz - wszystko tu wieczne, jak ból i niedola, a choćbyś z pułkiem szedł, jak regimentarz, widząc toń zimną i martwą jeziora, poczujesz nagle w sercu szpon upiora. Dni moje przeszły, jak cień - i nic w górze - o Chryste - i Tyś minął - jestem dumny, widząc zmierzch bogów - serce mam w marmurze, a me tęsknoty zwarły się w kolumny krwawych bazaltów... Nie dbam o bożyszcza - z Walhalli mojej dymią mrok i zgliszcza. Zwano mię Chrobry. Stalowe koncerze biły jak hajnał w mego ducha dzwony, mój róg na puszczach zwoływał rycerze i rzewne w gajach straszył dziwożony, gdym wiódł w urocze rzek leśnych zakręty purpurą strojne, zdobyte okręty. Obłok się we mnie wpił żelaznolicy i głaz otulił, jak giezło grobowe. Pamięć półsenną dawnej mam świątnicy, kiedy się w tęczach ukazował Prowe i pszczół pobrzękiem szumiały lewady - pod rosochatym dębem wojsk obrady. Lecz świat mój umarł. Błądzę nad wybrzeżem wsłuchany w pomruk wilgotnych kamieni. Mój róg - bez echa... Cisza mi pacierzem była, a dziś już me serce rumieni. Gram tryumf - wicher mi łka przez szczeliny - gram wieszczby - miesiąc zakrwawia się siny. Umarł... więc wichru i słońcu czarnemu, które już złotych nie wyda owocy, gram, - a hymnowi nie wyśpiewanemu wtórują cienie nadgwieździstej Mocy... Mój Bóg już umarł... w ogniu swe sztandary palę: miłości, nadziei, wiary..."

ja tez ciemnowłosa, tyle, ze szatynka, oczy brązowe i ciemna karnacja. więcej nie powiem. niedziel, pytalam w poprzednim temacie czy przemienisz mnie w wampira, kiedy już sam się z nim staniesz, ale nie odpowiedziałeś, bo gdzieś uciekłes, pytam wiec ponownie - przemienisz mnie ? :O

tak ulrzylo bynajmniej wiem jak wyglada kolejna osoba z forum ktura nie ma fotki w stopce tego numeru buta to nie musialas podawac a ty niedziel??opisz siebie vodka i stasiek tez!!

Gość Gość
vodka zimne serce nie umiera tak łatwo