Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

... za mną car... loch... i potop...

Polecane posty

:O:O no ten tekst mogłeś sobie darować,nie jestem odpowiedzialna za wszystkie psy :O 🖐️

sprzątam,tylko wiesz ilu jest ludzi, którzy tego nie robią?:O takim nie przegadasz :classic_cool:

noo, myslałam,że jak się nayebie to będzie lepiej .. a jest gorzej :(

jaki Ty jesteś kochany ;) :P nie dzięki bo jak piję to nigdy nic nie jem,jakoś mi wtedy nie wchodzi :(

ale najgorsza w tym jest świadomość przegranego życia, rok temu... zanim narodził się niedziel... gdy nie byłem świadom przegrania swojego życia... wtedy było lżej :O

ja też :( urlop mi się niedługo kończy mialam jechać na biwak a tu taka pogoda,w ogóle mam wszystkiego dosyć już powoli :(

każdy żyje w niewiedzy, jak pisał Lovecraft "Wydaje mi się, że największym dobrodziejstwem na tym świecie jest fakt, że umysł ludzki nie jest w stanie skorelować całej swej istoty. Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest powiedziane, że w swej podróży zawędrujemy daleko. Nauki - a każda z nich dąży we własnym kierunku - nie wyrządziły nam jak dotąd większej szkody; a jednakże pewnego dnia, gdy połączymy rozproszoną wiedzę, otworzą się przed nami tak przerażające perspektywy rzeczywistości, a równocześnie naszej strasznej sytuacji, że albo oszalejemy z powodu tego odkrycia, albo uciekniemy od tego śmiercionośnego świata, przenosząc się w spokój i bezpieczeństwo nowego mrocznego wieku."

W ogóle on pięknie pisał. Tylko dialogu nie potafił, to też nie ma ich za dużo w jego twórczości. A i to nie wynikało z braku umiejętności, lecz raczej z tego, że w życiu też z ludźmi nie potrafił romzmawiać. Siedział w swoim zamku i jeno listy pisał. Jakie szczęście że teraz są internety xF chociaż takie listy miały swój klimat

ja też ale w dobie komputerów i internetu to niemożliwe :( kurde smutno mi dzisiaj..:(