Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

... za mną car... loch... i potop...

Polecane posty

niedziel, jedno stoi na przeszkodzie - jestem wege :O wolałabym zostać przemienione, później picice krwi nie sprawi mi problemu, poza tym sam akt przemienienia bardzo mnie ciekawi

niedziel,mnie też! mnie też?! :( vodka - dlaczego piszesz,ze wyglądasz jak nieudacznik życiowy?:(:(

SS ale nie trudno o to, żeby się roztrzaskało, kiedy jest z lodu :(

nieeedziel taki wysoki ? :) No własnie! musisz być przystojny :)

ok,ok dawaj numer konta czy coś jutro Ci wyślę :classic_cool: Tylko mi powiedz ile teraz stoi kilogram :classic_cool:

blowww slyszalam kiedys, ze wygladam jak przepity zul :O poza tym odnoszę wrażenie, ze ludzie patrzą na mnie z politowaniem, a co najważniejsze, nie mam cyckow :O:O wiec z gory juz skazana jestem na niepowodzenie życiowe.

Gość tak czytam kazdy wasz wspulny
ejj to nie jestescie wszyscy tacy brzytcy jak myslalam a kto wie jak wyglada stasiu?????

A do mnie się zawsze przypierdalają jacyś bo myślą że frajera trafili... kiedyś jakiś ruski na parkingu jak w aucie czekałem to mi chciał lornetkę wcisnąć i dooki mu nie powiedziałem wprost żeby spierdalał to nie chciał odpuścić.

niedziel, nie ma sprawy. poza tym zawsze o tym marzyłam, wiec jestem gotowa zapłacić wiele. już nie mogę się doczekać, kiedy stanę się hipnotyzującą wampirzą piękność i żaden piękny mężczyzna nie oprze się mojemu urokowi. Dorwe wtedy mojego X, dla ktorego obecnie jestem tylko kawałkiem mięska i też go przemienię. Będzie moim słodkim wampirzym księciem!!

Gość Gość
lubię kobiety z małymi piersiami :D

tak czytam wasz wspulny - wypraszam sobie,co jak co ale na wygląd nigdy nie narzekałam..a to,że ciężko z moją psychiką to już inna sprawa zupełnie.. vodka- z politowaniem?a wiesz co ja też miałam tak kiedyś ale to był najgorszy okres w moim zyciu, jak mialam fobie społeczną itd.. a teraz jakoś nie...mnie sie wydaje,że ludzie wyczuwają podświadomie takich podłamanych ludzi.A co do cycków to czym Ty sie martwisz,ja też nie mam jakichś mega dużych i żyję...w sumie dopiero jak przytyłam to zrobiły się większe :classic_cool:

"wiec jestem gotowa zapłacić wiele. już nie mogę się doczekać, kiedy stanę się hipnotyzującą wampirzą piękność i żaden piękny mężczyzna nie oprze się mojemu urokowi." Ej... ale gwarancji jakości nie daję... po kaszance to wiesz... możemy skończyć jak Ci w Wywiadzie z wampirem... wiesz, jak Louis z tą małą do Rumuni wampirów szukać pojechali... po kaszance to jak te wampiry z Rumunii możemy skończyć. :O

ej sorry a Wy z tym wampiryzmem to tak serio? Nie chcę wyjśc na jakąś opóźnioną czy coś ale wiecie,jestem troche spita i tak nie do końca wszystko ogarniam :)

jezuu ja naprawdę ciężko myślę,aż mi wstyd za siebie momentami,naprawdę :O Czyli to jaja ?:D

Gość ashleyyss
Sacryficial Suicidea gdzie twoje posty ? foto zniknęło to ten sam SS od psów i wilków ?

niedziel to był ten wątek, gdzie Louis z Klaudią spotykają wampira w jakiś opuszczonych ruinach w lesie ? Takiego bezmózgiego zaombie ?

Gość Gość
tak ashleyyss, jakiś miły moderator wykasował wszystkie moje posty, zablokował nick na 2 mieś :D . Widać jakiś frustrat. Niedziel a co Ty tak umierać chcesz ???