Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eLisaa

Mój mąż jest poczciwy - nie szanuję go

Polecane posty

Gość eLisaa

No niestety, teraz to dopiero wyszło :( Mój mąż jest za poczciwy, za prawy, za dobry, zbyt ugodowy i spolegliwy... przy takim podejściu niczego w życiu nie osiągnie, niczego się nie dorobimy. Przykro mi to pisać, ale taka jest prawda... nie wiem, może to ja się zmieniłam? Mąż jest do "rany przyłóż". Pracowity, utuli, ukocha, ugotuje, nawet sprzątnie czasami, ale jest tak uczciwy, że będziemy klepać biedę do końca życia...

Gość Roberto_33
trzeba było wyjść za bogatego skur...syna dorobilibyście się za to może by cię kopnął za parę lat w d... i wyrachowany wziął by sobie młodszą a swoją drogą, jesteś inwalidką? jest równouprawnienie też możesz się "dorabiać" skoro to takie ważne

Gość eLisaa
Zaczęłam go tak postrzegać odkąd zarabiam więcej niż on... nie daje mi to satysfakcji, pokazuje jednak, że ja mając kiepskie predyspozycje potrafiłam "coś" zrobić, a mój mąż jest bardzo utalentowany i zdolny, ale osobowość mu uniemożliwia przekucie talentu na sukces... czy to takie dziwne, że mnie to irytuje? Że przez braki w wychowaniu może sobie życie zmarnować? :( a jeśli nie zmarnować, to uczynić z życia szarą beznadzieję...

Gość Oddaj go innej ..
I po klopocie A ciebie niech jebie jakis yebaka

Gość notoryczny przestępca
ot i postrzeganie człowieka przez pryzmat kasy widać prawdę stare przysłowie przczół mówi, że najbardziej erogennym punktem u kobiety jest portfel mężczyzny

Gość eLisaa
nazywaj rzeczy po imieniu masz cipe w domu i tyle na allero go wystaw

Gość hnau
Mój ojciec też jest taki. I kocham go za to i szanuję najbardziej na świecie. A tak w ogóle, to sprawdź w słowniku co znaczy słowo "spolegliwy".

Gość adixxxxx
Złoty mąż.

Gość oj glupia ty
trzeba było wyjść zamąż za kurwiarza i pijaka za takiego co wraca póżno do domu co oszukuje w finansach i co nie szanuje rodziny widocznie nie zasługujesz na dobrego i dlatego ni doceniasz go

Gość hnau
Smutne czasy nastały, tyle powiem..

tak jak ktos wyzej napisal! Sama sie dorabiaj co to za leb zeby ktos na twoje luksusy pracowal? Ksieznicza. Fuck

moze jemu odpowiada taki stan rzeczy i tyle uwazasz ze maz powinien miec takie poglady jak twoje? Dla ciebie szara beznadzieja a dla niego w porzadku. Zmien meza.

Gość adixxxxx
Fuck. Kurwa ja taki byłem

Gość dfhgzdfgzdg
ale z ciebie materialistyczna szmata :D

Gość adixxxxx
znajdź se patologicznego ziomka spod monopolowego to w tedy otworzysz oczęta;)

Gość OneTwo
No to powinnaś go prowadzić za rękę, skoro utalentowany. Jeśli nie, to oddaj go w ręce kobiety, która przekuje jego talenty na złoto.

No to zamien tego ciecia na kurwiarza, pijaka i damskiego boksera, którego przy okazji bedziesz utrzymywac. Nie widze problemu:D

Gość szczery do bólu !
powinien sobie ten mąż znaleść jakąś na boku która go doceni, skoro żona ma go w d... bo zaczęła więcej zarabiać i kasa jej padła na mózg

Gość Jagoda_25
to daj namiary na tego męża

Gość eLisaa
To powiem Wam o co dzisiaj poszło... Chodzi o to, że ja wolę zarabiać w "szarej strefie", a mąż wszystko legalnie, każda złotówka do księgowości, zus w terminie (nie wiem po co, jak do lekarza dostałam termin za pół roku i i tak poszłam prywatnie)... i ja mu dzisiaj mówię, że sprzedam więcej, ale na czarno, a on do mnie, że nie, że to "nie uczciwe", "nielegalne" itp. Nie, sorry... nie imponuje mi to! nawet po Waszych postach i głębszym przemyśleniu :P

Gość Urząd Skarbowy
Podaj NIP firmy, to ci poradzę co zrobić.

Gość guigty57u3ytu35
to go zmien ale jakkimis pozytywnymi bodzcami, pomyslami, konsekwencja i wsparcie ale nie awanturami (hehe, i kto to mowi, ja sie akurat szybko irytuje :P)

Gość Jagoda_25
Jak go nie szanujesz to po co ci taki poczciwiec. Daj do niego namiary, komórkę, email. Na pewno wkrótce pozbędziesz się problemu.

Gość eLisaa
Mój M nie jest problemem... piszę do Was, bo nie chcę żeby się nim stał... a mam wyobraźnię i wiem do czego może taka sytuacja prowadzić... na dzień dzisiejszy wychodzi na to, że ja jestem cwaniarą, a mąż... dupą wołową!

Gość guigty57u3ytu35
jak jestes cwaniara to poprowadz go tak, by wykorzystal swoje talenty, ot, proste

Gość resident
On mial racje. Bo w normalnej pracy nie da sie robic na czarno. Nie nazywaj tego szara strefa mimo ze to poprawnie, tylko po imieniu. Jestes dorabiaczka droga oszustwa. We dwoch pracujecie i utrzymac rodziny nie mozecie? Ile dzieci macie?

Gość Witamiżegnamzarazem
Po co CI facet, który na Ciebie nie zarabia?

Gość resident
Ile zarabiasz Ty a ile on?