Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....Zuzek.....

Mam BEZNADZIEJNĄ budowę ciała! :(

Polecane posty

Gość .....Zuzek.....

To mój wielki kompleks. Mam grube nogi, brzuch i te nieszczęsne boczki. Niczym nie umiem sobie z tym poradzić. Mam trochę kg za dużo, ale nie potrafię ich zrzucić, taka już jestem i koniec. Na dokładkę mam bardzo małe piersi, jestem wąska w ramionach, po prostu tragedia, jakby dwie różne części ciała... Mój facet twierdzi, że zakochał się w tej mojej "wielkiej dupie" ale jak widzę, jak zerka na plaży za tymi zgrabnymi, proporcjonalnymi dziewczynami, mam doła :/ Czy facetom może podobać się dziewczyna z figurą "gruszki??" choć podejrzewam, że nawet gruszka jest bardziej proporcjonalna ode mnie :/

Zuza to może czas zabrać się za siebie a nie narzekać, początki są trudne ale jak się widzi efekty swojej pracy to chęci wracają;)

Gość .....Zuzek.....
Wyobraź sobie, że ćwiczę codziennie, biegam, nie jem słodyczy, odżywiam się zdrowo, piję dużo wody... Wszystkie wyniki badań mam wzorowe, nie piję nie palę... A nigdy nie udało mi się schudnąć :/ Zaczęłam ćwiczyć gdy miałam 14 lat, dziś mam 21, i wcale nie mam figury godnej pokazania. Dlatego mam doła :(

Gość frfrfrfrfrfrf
tez tak mam :( tak samo..

Gość .....Zuzek.....
ćwiczę dobrze. Nawet miałam dobrane specjalne ćwiczenia i dietę. Na nic to wszystko. taka juz jestem i koniec kropka.I może to zabrzmi dość niemiło, ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama...

Gość frfrfrfrfrfrf
Wiesz jak bardzo chce byc szczupla? :( Juz nie moge normalnie, mam dosc tych wszystkich diet.. Chyba zawsze bede gruba ..:(:(

Gość wackowiiik
gruszka to fajna figurka!!! mniaaam!:-D Przypuszczam -po diecie i zajęciach ruchowych że masz fajne, wysportowane ciałko i uwierz mi, my faceci kochamy takie konkretne zadki:) A wąskie ramiona dodają delikatności:) Za dużo kolorowych gazet, za dużo reklam... jesteś super babką

Gość doborobo
Zuzek moze Ty swojej figury nie lubisz ale pomysl czy wolalabys miec wielkie bary, male cycki zero wciecia w talii i maly tylek np? Rozne sa figury, uwazam, ze gruszka jest raczej kobieca :)

Gość frfrfrfrfrfrf
tez mam figure gruszki,jestem gruba na kazdej czesci ciala :(

Gość .....Zuzek.....
Dziękuje Wackowik za miłe słowa :) Za maciorę się nie uważam, ale mimo wszystko niezbyt akceptuje swoje ciało ;-) Ale dziękuje, każdy ma swoje zdanie :-) Pozdrawiam :-*