Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskadaaa

kupuje już rzeczy do mieszkania które dopiero się buduje czy to nie głupota???

Polecane posty

Gość kaskadaaa

Będziemy wyprowadzać się od rodziców więc wszystko będziemy musieli kupić czy jest tez ktoś kto nie może już się doczekać przeprowadzki i kupuje rzeczy już na zaś???

Gość niiiiiiiiiiiee.e
ja już w czasach licealnych zbierała m i kupowałam rzeczy do swojego mieszkanka. Wszyscy się ze mnie smiali a mama mówiła; dziecko daj Ci Boze, ale skąd ty wexmiesz własne mieszkanie i załamywała ręce! a ja byłam zdeterminowana i święcie przekonana, zę bedę je mieć choćbym miała paść trupem i udało się! :-D nie mam jeszcze 30 lat a mam już swoje własne mieszkanie od 4 lat :-) rzeczy nabyte przez te lata przydały się jak znalazł :-D Jak kupujesz już to stwarzasz sowją rzeczywistość, chociaż jej jeszcze nie ma

Gość kaskadaaa
poważnie??? to nie tylko ja jestem dziwna:) ja mam już żelazko, suszarkę, talarze, garnki, kieliszki, szklanki, kubki, sztućce, czainik i teraz zastanawiam się co jeszcze kupić":)

Gość niiiiiiiiiiiee.e
ale masz fajnie :-) to super etap :-D ja go sobie rozłożyłam w czasie na kilka dobrych lat :-D Ciesz się tym i baw się dobrze na zakupach :-)

ja tez juz mam sporo rzeczy - ale to chyba raczej dlatego,ze mieszkam na wynajmowanym, i po prostu niektore rzeczy musialam kupic. I pewnie beda stac w nowym mieszkaniu. Ale nic dziwnego w tym nie widze - jak masz plan mieszkania,to mozesz spokojnie urzadzac go sobie.

Gość niiiiiiiiiiiee.e
co kupić??? firanki, zasłony, obrusy, świeczki, doniczki fajne, kwiatki, kubki, szklanki, przybory łązienkowe, pościele, koce, poduszki, poszewki na poduszki, lampy, lampki...... :-D ja bym nie miała problemów ;-)

Gość kaskadaaa
mieszkanie już jest kupione ale klucze mamy dostać dopiero w 2012r.

deska do prasowania,telewizor,zelazko i tego typu rzeczy - jak najbardziej mozna kupowac. Ja sie wstrzymuje z meblami i firankami.