Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***gwiazdki trzy ***

xfrancuz1 I JAK DZIEWCZYNA ODEZWAŁA SIĘ DO CIEBIE?

Polecane posty

Gość paulita1111
marcin1, poczekaj trochę...daj jej troszkę czasu ale nie pozwól jej o tobie zapomnieć, nie wysyłaj kwiatów, raz na miesiąc wyślij SMS, ale bądź konsekwentny...może coś odpisze bo 2, 3 twoim SMS, ale nie osaczaj jej...spokojnie.może w końcu doceni to ze to ty zawsze myślami jesteś przy niej i głowa do góry:) jak naprawdę ją kochasz to wytrzymasz...pomogę Ci wiec pisz:)nie jestem osoba pokroju ze wszystko się wybacza i nie żyje w różowych okularach mam bardzo żelazne zasady...jednak życie pokazuje ze czasami się je łamie...i czasem warto

Gość 12trzy
Usłyszałam, aż czterokrotnie :P Dostaniesz manto, przygotuj się. A przynajmniej tego bym oczekiwała od swojego chłopaka ;)

Gość marcin1
haha gdybym wam mogl pokazac z jakims chlopakami pracuje.ruscy,mnisi shaolin.ten chlopak by sie zakopal zywcem.kiedys wrzuce fotke.paulita jakie to masz te zasady?czasem traca sens tak? To mam juz 2 os.po swojej str.Ciebie i gwiazdki trzy.i jest w takiej sytuacji jak ja.ha.

Gość marcin1
paulita ale wlasnie ja jej kiedys napisalem ze zawsze ost.dnia mies.dostanie duzy bukiet roz by wiedziala ze pamietam.teraz mam sie wycofac z tego?ostatnio napisala skad wiem ze sie tak zakochalem.ze to nie zauroczenie i mi nie przejdzie np za mies.

Gość 12trzy
Tak sobie teraz pomyślałam... Czy Twój fanklub dalej by istniał gdyby odrobinę zamienić role ;) Gdybyś był kobietą, tak samo zakochaną i zdeterminowaną, ale uciekającą się do innych środków (wiadomo, facetowi nie wysyłałbyś kwiatów ;) )... Czy też wszystko byłoby takie romantyczne... Takie wzniosłe... Godne czyjegoś kibicowania...? Czy istnieje ogólne przyzwolenie na to, żeby facet odbił drugiemu kobietę, a w odwrotnej sytuacji nazwana zostałaby podstępną dziwką?

Gość 12trzy
A laska gra nieczysto. Niby Cię nie chce, a bukieciki przyjmuje.

Gość marcin1
odpowiedz moja bedzie krotka.w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone.

Gość paulita1111
marcin1 , nie no jak już jej wysyłałeś i co miesiąc to bądź konsekwentny, ale nic wiec je, bez zbędnych romantycznych wierszyków...dwa słowa...po prostu...PAMIĘTAM I NIC WIĘCEJ

Gość paulita1111
12TRZY, CZEMU NIE CZYSTO UWAŻASZ Ze GRA LASKA, CO MA ODESŁAĆ BUKIET NO BEZ PRZESADY...MARCIN1 NIE PODDAWAJ SIĘ, nie powiedziała kategorycznie nie...

Gość marcin1
nie mam zamiaru sie poddac.i co najwazniejsze w jej opisie gg widnieje"to wszystko twoja wina"podejrzewam ze ow bohater ktory ma mi niby manto spuscic sam ma problem:)a ja napisalem czy niechce poroz.ze zawsze znajde czas jakby co itd.i zostawiam to.kiedys doceni moze.

Gość 12trzy
Dlaczego nieczysto? Ma chłopaka, a mimo wszystko powieka jej nie drgnie, gdy ktoś się do niej ewidentnie przystawia. Dziecinada.

Gość paulita1111
na pewno doceni...może być za pono...ale ty nie będziesz mógł sobie zarzucić ze się nie starałeś i ze zrobiłeś wszystko co możliwe:)

Gość paulita1111
12 trzy, o tym zapomniałam, no tak ma chłopaka, może się waha ...napewno...trzeba jednak uwazac zeby nie wykorzystała Marcin1

Gość marcin1
wlasnie.prawda jest taka ze chce wiedziec iz zrobilem wszystko co mozna zrobic.nie dam sie wykorzystac.za 9 dni bukiet tak jak pisalas z jednym slowem.pamietam.nie moze byc jej serce twardsze niz skala.mam duzo czasu.

Gość PODZIWIAM..........
waszą wytrwałość....Tylko jak długo można czekac lub się starać?

Gość paulita1111
marcin jeden, i tak zrób trzymam kciuk:)moze tym razem cos więcej sie odezwie:)pozdrawiam

:((

mam już dość to wszystko nie na moje nerwy. w jakąś chorobę popadnę...nawet wyzwałam kolegę przez smsa, bo napisał mi smsa co robię.

mam już dość to wszystko nie na moje nerwy. w jakąś chorobę popadnę...nawet wyzwałam kolegę przez smsa, bo napisał mi smsa co robię.

sorki za tyle samych wpisów ale stronka nie chce działać.

Gość marcin1
gwidzdki trzy.co sie dzieje?

Gość marcin1
gwidzdki trzy.co sie dzieje?

Gość marcin1
gwiazdki trzy.co sie dzieje?

Gość marcin1
gwiazdki trzy.co sie dzieje?

Gość marcin1
ktos tam pyta jak dlugo mozna sie starac? Tak dlugo az zaspiewa.mezu drogi moj ty szczescie moje itd.GWIAZDKI TRZY.Glowka do gory.mi tez odbija czasem jak mysle.ale co mam zrobic?zaciskam zeby i oby do wiosny.

Gość marcin1
ktos tam pyta jak dlugo mozna sie starac? Tak dlugo az zaspiewa.mezu drogi moj ty szczescie moje itd.GWIAZDKI TRZY.Glowka do gory.mi tez odbija czasem jak mysle.ale co mam zrobic?zaciskam zeby i oby do wiosny.

jak się czeka pół dnia na odpisanie lub się urywa w środku tematu może i błahego...............................ja już nie wiem jak mam to sobie tłumaczyć. co innego jest na spotkaniu a co innego normalnie.

Gość marcin1
czesc.no to ja takze juz nie rozumie jego zachowania.napewno nie ma nikogo drugiego na boku?bo to troche pod to podchodzi.