Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-_-

Stomatolog lublin

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym gabinetem stomatologicznym w Lublinie to wybierzcie się do przychodni stomatologicznej Denta. Sama tam chodziłam na leczenie swoich zębów, które są teraz w bardzo dobrym stanie.

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym gabinetem stomatologicznym w Lublinie to wybierzcie się do przychodni stomatologicznej Denta. Sama tam chodziłam na leczenie swoich zębów, które są teraz w bardzo dobrym stanie.

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za dobrym gabinetem stomatologicznym, na którym można polegać to skontaktujcie się z https://przychodniadental.pl/ Ja oraz moja rodzina tam chodzimy i wszyscy mamy teraz zdrowe zęby. Ich przychodnia znajduje się w Lublinie przy ulicy Lwowskiej.

Gość gość

Ja oraz moja rodzina chodzimy do centrum stomatologicznego www.new-dent.pl Tam pracują świetni specjaliści, na których można w pełni polegać. Centrum to znajduje się w Lulinie przy ulicy Nowowiejskiego.

Gość Olga

widzę że nie tylko ja chodzę do Dentala na Lwowskiej 😉 no ale co się dziwić. Pani Bożena to fantastyczna specjalistka z podejściem do pacjenta. Pod jej opieką ma się ładne, zdrowe zęby.

Jest taka klinika – Orthovision, zajmują się chirurgią i ortodoncją. Ja w Lublinie byłam u nich u chirurga, jak miałam problem z zębami, bardzo mi pomogli. Polecam.