Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u6yh6

moje życie ciągły stres..praca w call cener..prosze weidz

Polecane posty

Gość naciq
a dom dziecka ci nie pomaga?

Gość tez z domu dziecka
dom dziecka jak sie osiagnie pelnoletnosc ma glebokow dupie...Daje jakis slamsik i propozycje pracw kamieniołomach.....I nara radz se sam...

na gumtree szukaj ofert: Badania rynku. Ja mam kilka osób, które kontaktują się ze mną, umawiają mnie na spotkanie (badanie opinii konsumentów). Wypowiadam swoje opinie w grupie ok. 8 osób. Za dwie godziny dostaję ok 70-80 zł. Koniecznie sie za tym rozejrzyj. Idę już spać, ale jak chcesz, podam Ci namiary do tych osób, które dzwonią do mnie. Jutro napisz mi maila, jeśli chcesz ada-85@o2.pl Dla Ciebie to będzie wymarzone, bo będziesz mogła iść w godzinach, w których normalnie ludzie pracują, więc szybciej będziesz zaproszona.

Gość naciq
no ale przeciez jest obowiazek utrzymywania dziecka do 26 roku zycia jesli uczy się w systemie dziennym to wychowankowie DD nie powinni miec gorzej.

Gość naciq
ale twoi rodzice zyją?

Gość tez z domu dziecka
u6yh6 Wychowywalam się w domu dziecka..Z odzicami od 10lat nie mam kontaktu Z domu dziecka dostałam mieszkanie w slamsie gdzie strach bylo wyjść na ulice.z toaletą na podwórku.Musiałam sie stamtąd wynieść z tego wynika ze tak Jak ona trafila do domu dziecka to jej rodzice tak jak moi są pewnie alkoholikami po wyrokach wiec raczej nie maja z czego placic..:O

Gość naciq
wiec mozna się zwrocic do MOPSu o alimenty z FA.

"Ja nie miałam żadnego doświadczenia i dostałam się do dobrego biura po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej. (Muszę tu chyba zaznaczyć, że byłam po dwóch latach pracy w płynności finansowej i byłam tuż po obronie mgr Finanse i Rachunkowość)" właśnie, że miałaś 2 lata doświadczenia w pracy w płynności finansowej, zanim cię do tamtej kolejnej roboty przyjęli. litości, ludzie, piszcie jakoś logicznie :o

płynność finansowa nie ma żadnego związku z rachunkowością ŻADNEGO (Jedyne powiązanie to dział finansowy) Małpę byś posadziła, i też by przelewy umiała wprowadzać. A zestawienie w excelu to ludzie w podstawówce zrobią.

no ale miałaś jakieś tam doświadczenie i pracowałaś na studiach. to jest ważne dla pracodawcy, a reszty można się nauczyć.

Gość orzech twarrdy
hej Mala, ytzumaj sie tam:) Dzielna jestes:) I probuj wcielic projekt zmiany pracy w zycie

Gość LadyQWE
Znalezc prace to jedno, ale trzeba jeszcze wiedziec jak ja utrzymać i nie stresowac się za bardzo, Dlatego warto poczytac jeszcze ten artykuł, przed podjeciem pracy aby wiedziec jak sobie z tym radzic. Przyda sie również w innych dziedzinach życia http://abcrozwoju.pl/blog/5-sposobow-na-stres-w-pracy/