Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak łatwo...

Trzecia randka a on ...

Polecane posty

Gość bcbcbc
inaczej tzn jak? kupic iluzje dziewczyn, które chca by za nimi gadac, najlpeiej zeby wiecej niz jeden ganiał? autorka mam tendecje do takiego pojmowania zwiazku. myslisz ze to kiedy dziewczyna sie waha rosnie jej wartosc w oczach faceta? NIE, nie rośnie. myslisz ze jak dziewczyna bedzie całowac sie na 2 spotkaniu to nie ma wartosc? ma wartość taka sama jak ta co sie całuje na 50 spotkaniu.

jaaajoanna sama nei zbijaj z tropu autorki! jak już ktoś napisał mądrze - ile ludzi , tyle historii!

Gość bcbcbc
i kolejna mowi o wskakiwaniu do łozuka? przepraszam ale po mesku, ale KUU******* czy wy znacie inne odmiany budowania wiezi emocjonalnej ?

Gość karuzelamarzen**
byla mega chemia, wzrokiem pozerali sie i czekali 1,5 roku aby sie przytulic... przeciez to prowokacja! :D ja przytulam sie z kumplami, nie wiem jak Ty 🖐️

Gość karuzelamarzen**
skoro poznaje faceta, to raczej nie po to, zeby z nim tylko w karty grac... skoro on mi sie podoba, a ja jemu... to nie widze przeszkod, zeby np od tego zacnego 3 spotkania przytulac sie, calowac itd. I NIE MOWIE O SEXIE!!!! zeby byla jasnosc... :O

bcbcbc i kolejna mowi o wskakiwaniu do łozuka? przepraszam ale po mesku, ale KUU******* czy wy znacie inne odmiany budowania wiezi emocjonalnej ? tez sie nad tym zastanawiam :O

Gość karuzelamarzen**
i zeby bylo jeszcze jasniej... wiadomym jest, ze znajomosc/zwiazek buduje sie na roznych plaszczyznach... nie tylko fizycznej... ale calowanie sie nie przeszkadza w rozbudowywaniu innych poziomow znajomosci, a wrecz przeciwnie.

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc dla mnie normalne by bylo gdyby po tych 3 randkach były piersze pocałunki ale już dotykanie, dobieranie sie to wedlug mnie za wiele. Ale widac ja ejstem z innej planety bo dla was to noramlka hehhe jednak nie mam zamiaru sie zmieniac, zawsze mi to na dobre wychodziło i nie anrzekalam nigdy na to ze trafilam na palanta ktory mnie porzucił jak tylko poszlam z nim do lozka:-)

widzę wi,ęc , że są tu dwa obozy i nei ma co dalej dyskutować i kogoś do czegoś przekonywać skoro dla nas jest to czym,ś oczywistym a dla innych samym złem i czymś nienormalnym to neich autorka czeka nawet te 1,5roku ale czy ten chłopak uzna to za normalne?:P więc niebawem może tu być temat , że chłopak milczy

Gość karuzelamarzen**
kuzwa, a gdzie bcbc pisze, zeby od razu wskakiwac do lozka? to wlasnie on pisze, ze to nie jest tak, ze albo jest tylko sex, albo nic... :O masakra

Gość rozważna dziewczyna
setunia kto tu mowi o 1,5 roku??????juz nie popadajmy w skrajnosc... dla mnie chore jest czekanie rok czy dluzej ale tez chore jesli sie idzie do lozka po 3-5 randakch! Uwazam ze potrzeba troche czasu zeby sie najpierw poznac a nie poznasz czlowieka po paru spotkaniach.

Gość to jest naprawdę straszne
jak dużo jest łatwych kobiet w dzisiejszych czasach, totalnie bez szacunku dla siebie, swojego ciala i swoich uczuć :-O aż żal to wszystko czytać :-(

Gość rozważna dziewczyna
tez uwazam ze to straszne jak łatwo ludzie tereaz wchodza sobie nawzajem do łózka. Nie mam zamiaru brac z tym udziału bcbcbc i wiesz co?? nigdy nie trafiłam na takiego palanta ktoremu by sie nie chcialo poczekac 2-3 miesiące na cos wiecej niz pocałunki. A nawet gdyby sie taki trafił to z miłą chęcia powiem mu " do widzenia"

Gość bcbcbc
i wiesz co?? nigdy nie trafiłam na takiego palanta ktoremu by sie nie chcialo poczekac 2-3 miesiące na cos wiecej niz pocałunki. A nawet gdyby sie taki trafił to z miłą chęcia powiem mu " do widzenia" a dlaczego mi to mowisz? bo nie rozumiem

Gość karuzelamarzen**
a co tu jest do rozumienia? odnosze sie do wypowiedzi panny, ktora napisala, ze na przytulanie i calowanie rzekomo mieli sobie pozwolic po 1,5 roku znajomosci. i wg mnie normalne to nie jest, ale na szczescie zyjemy w wolnym kraju

idzie do lozka po 3-5 randakch! Uwazam ze potrzeba troche czasu zeby sie najpierw poznac ale autorka nie pisze o łóżku a o pocałunkach i dotyku! czy coś w tym złego?? i ja też cały czas o tym pisze! a nei o łóżku to dwie odrębne sprawy chociaż od tego się czasami zaczyna!\ i jedna laska pisałą tutaj , że po półtora troku dopiero zaczęła sie PRZYTULAĆ! czy to normalne/ NIE!!!!!!! I KAŻDY PSYCHOLOG POWIE , ŻE TO NORMALNE NEI JEST!

jak dużo jest łatwych kobiet w dzisiejszych czasach, totalnie bez szacunku dla siebie, swojego ciala i swoich uczuć aż żal to wszystko czytać to idź do zakonu i nie czytaj! cos mi się wydaję, że większość co tak pisze są hipokrytami

Gość rozważna dziewczyna
"kiedys spotyakłem sie troche z dziewczyna o podobnym mysleniu etc. dałem sie jej wygadac, zeby poznac ja i ocb. jak zauwazyłem ze ona ma takie podesjcie, to jej podziekowałem, ona of cors w szoku, bo myslała ze kupuje jej punkt widzenia. na odchodne powiedziała mi ( bo jako powód powiedziałem ze wole byc sam na rrazie i dzieki za poswiecony czas) JAK TO? a seks, do burdelu bedziesz chodził? tez chciała grac w jakies chore gierki i grac cnotke, ale za uszami of cors miała ochote na seks, jej mina jak sie okazało ze ja nie mam ochoty na seks z nia zdradziła cala ją, bez gierek" chodzi mi o twoje podjescie

Gość karuzelamarzen**
setunia-> dokladnie. widze, ze myslimy tak samo.

Gość karuzelamarzen**
bc, tylko mowi, ze nie lubi hipokryzji.

Gość bcbcbc
i co złego w moim podejsciu? ona zaczeła ze mna pogrywac, chciała sie bawic mna i szantazowac mnie seksem. i co? wyszło na to ze ona nie mogła dopusicic do swiadomosci ze nie chce z nia sypiac. i komu tu o seks tylko chodzi

Gość rozważna dziewczyna
"Bo doskonale wiem co się rozgrywa w umysle tego faceta, myslisz ze on sobie zakłada: oh jaka ona piekna, kochana, dziewczyna na całe Zycie to poczekam na nia ile ona zechce. Nie tak żadne normalny facet z którym bys chciała nie mysli. On kombinuje jak się do niej zbliżyć, poznac ja i zbudowac intymność. Jeżeli ona będzie dalej ciągnęła swoja rozterki, co gdzie kiedy i co, to znaczy ze cos jest nie tak. Większość udanych długoterminowych związków zaczyna się totalna buzra hormonów szczecia, gdzie po 2,3,4 spotkaniach nie można od siebie ludzi odciaganac. Ten koles wydaje się całkiem normalny, działa, może niezgrabnie ale działa. Dziewczyna zas ma rozterki typowe dla niedojrzałych niezdecydowanych kobiet. Wiek tu nie gra roli." a tu kolejna tweoja wypowiedz ktorej tez nie rozumiem!jakie gierki o czym ty mowisz???chyba to normalne ze dziewczyna ma rozsterki na tym etapie znajmosci

rozważna dziewczyna ale jakie rozterki ? on jej sie podoba,ma ochote go całowac itd a sama rżnie głupa i uwaza, ze inicjowany kontakt fizyczny z jego ( nie seks!) jest nie na miejscu:O?? a całą sprawe przedstawia na zasadzie : albo seks (wtedy bede łatwa) albo nic ( wtedy bede porzadna z zasadami ) ::O

Gość bcbcbc
która kolezanka trzeźwo mysląca, powiedziała jasno co zamyka temat. ze jak dziewczyne dziwi, ze jak sie spotyka z normalnym chlopakiem na randach to ten prbuj ja całowac i itp to ona sama nie wie chce, albo jest zwichnieta psychicznie. dziwienie sie jest co prawda immamentna cecha ludzi, ale powyzej 16 lat dziewczynka powinna wiedziec, ze jak sie dziewczyna podoba chlopakowi, to on ja bedzie chciał całowac

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc widac na czym ci zalezalo i dobrze ze dziewczyna cie przetrzymała!!!takich wlasnie facetów trzeba zniechęcic na samym początku. Tylko facet ktory traktuje nas powaznie poczeka i nie bedzie mial pretensji o to ze dziewczyna zwleka z seksem

Gość rozważna dziewczyna
odpusciles sobie ja tylko dlatego ze ona nie chciala isc do lozka??brawo, widac jak bardzo byles zaangazowany w ta relacje!!!

Gość bcbcbc
dziewczyna to jej zalezało, to ona mnie chciała całowac i sama mnie pierwsz dotykała, tylko ze ja zauwayzyłem ze ona mnie wciaga w niezdrowe gierki. sama sie zreszta jeszcze co powien czas odzywała

Gość bcbcbc
nawet sie nie zajaknołem nt skesu, to ona o nim cały czas gadał, czytaj ze zrozumieniem