Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak łatwo...

Trzecia randka a on ...

Polecane posty

Gość bcbcbc
..........i okładanie intymnosci na kiedys (PANEL DYSKUSYJNY)

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc ile ty masz w ogole lat??

Gość rozważna dziewczyna
koralowa ja juz odpuszczam, szkoda sie produkować:-) Boli mnie tylko ze tak wygladaja dziś randki ze dobieranie faceta na 3 randce to normalka a dziewczyna ktora nie poddaje sie temu to cnotka niewydymka ktora nadaje sie na terapie u dobrego psychologa. Mam swoje zasady ktorych sie trzymam i nikt mi nie wmowi ze robię zle. Zapytajcie na forum ile dziewczyn ryczało bo poszly zbyt wczesnie z facetm do lozka ii zostały olane ciepłym moczem przez faceta który kierował sie tylko porzadaniem! ciesze sie ze mimo tego sa jeszcze osoby jak ja czy autorka czy ty koralowa ktore maja jeszcze jakies zasady.

Gość bcbcbc
tylko wyraxnie otym uprzedzaj facetów

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc ja mowie otwarcie facetowi ze nie szukam jakiejs przelotnej znajomosci- juz po tych slowach niektórzy sobie odpuszczają:D

Gość bcbcbc
ja mowie zebys uprzedzała o tym ze kiedy zacznie byc budowana wieź intymna ( NIE TYLKO SEKS) bedziesz decydowac tylko ty i to najlepiej pisemnie

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc nie martw sie o moje relacje bo z nimi wszytsko ejst super za to ty zatroszcz sie o swoje i rpzy okazji zrob tez test na HIV

Gość bcbcbc
a czy ja sie martwie o ciebie, o wtoje realcje> chyba sobie za bardzo schlebiasz w tym momencie

A mnie najbardziej żal tych dziewczyn, które są skołowane, bo same czują że coś jest za wcześnie, ale faceci robią je w bambuko. bcbcbc ..no jakoś nie zauwazyłam, żebyś budował więź intymną inną niż seks, raczej chlubisz się z tego że z klasą idziesz z dziewczyną do łózka. Czyli o więzi nie ma mowy, trzeba tak zaliczyć dziewczynę, żeby tego nie odebrała jako zaliczenie. Coś mi tu pachnie tymi PUA.

Gość rozważna dziewczyna
No wlasnie koralowa...ja jak czuje ze jest za wczesnie to to mowie otwarcie facetowi. Jesli ontego nie rozumie i dalej sie ewidentnie dobiera to kop w dupe. Dlatego autorce radze nie odpuszczac. Facet jak mysli o niej powaznie z pewnoscia nie odpusci jak to robi bcbcbc. Bo jak ktos jest zauroczony druga osobą to sex nie ejst na 1 miejscu!!!

Gość bcbcbc
PUA ?

Gość bcbcbc
tak tak, biedne skołowane kobietki, które najlpeiej pocieszac prezentami....... prosze Ciebie, co to jest gimnazjum kobieta idzie na randke = godzi sie na POTENCJALNA intymnosc i oswiadcza ze jest na nia gotowa jak nie, to po co chdozi na randki? niech sie spotyka z kolegami

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc i tym postem po raz kolejny udowdniles ze myslisz rozporkiem :-)

Gość bcbcbc
Mysle rozporkiem..wow i to jest teskt powaznej kobiety? PS: nie szukasz faceta ale przyjaciela z elementami funkcji wibratora

Gość ale kapa
Przeczytałęm pierwsze 3 strony, ale tez sie wypowiem. Facet wychodzi na to ze jest porządny, ale tak czy siak bedzie starał sie nawiązac bliższą relacje. Co prawda to 3 randka dopiero początek iw ogóle, takze niech autorka sie nie zamartwia i czeka na dalszy bieg wydarzeń. Skoro podejmujesz inicjatywe tez to świetnie, to sie ceni. Ja powiem na przykłądzie jaki w danym momencie przechodze, ja sie staram, zabiegam o dziewczyne, mam uczciwe zamiary, ona jest porządna, ale mnie stopuje znamy sie pare miesiecy juz, za sobą pare randek ale ona niechce nawet zebym ją pogłaskał po ręce, nie dobieram sie do niej, dyskretnie chce ją pogłaskac po ramieniu. Nawet tego nie moge. Mimo ze chce dobrze to jeszce chwila i sie wycofam, bo niemam zamiaru tracic tyle czasu na maleńki kroczek jakim jest trzymanie za samą ręke. Tak wiec moim zdaniem tylko desperat bedzie czekał w stopniowym poznawaniu panny bo neima innej "opcji". Reszta wartościowych facetów i mających poczucie swojej wartości da sobie spokój. :)

Gość rozważna dziewczyna
ale klapa, jesli znacie sie apre meisiecy i ona jest taka niedostepna to rzeczywiscie ci wspolczuje ale być może jest bardzo mloda i niesmiala??moze ejstes jej pierwszym facetem??? ale ejsli nie to tez bym na twoim miejscu odpusciła

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc przeczytaj twoje wypowiedzi i zobacz jakie one sa MADRE i POWAZNE !! z twoich wypowiedzi wynika jedno ze jestes nastwaiony tylko na rpzyjemnosci i gardzisz kobietami ktore maja zasady i sa porządne. wybierasz łatwe kaski ktore juz po 3 randkach max 5 rozkladaja nogi ale ok to twoje zycie zycze ci powodzenia z takimi dziewuchami:-)

Gość bcbcbc
ja gardze? to ty gardzisz ludźmi

Gość ale kapa
Oboje jesteśmy 20+ Wiem ze chyba nikogo nie miała wczesniej, jest porządna ale inicjatywy z jej strony prawie 0, jest zdystansowana itp. Kobieta świetna, ale ja obecnie chciałbym szaleństwa troche, INICJATYWY!! i intymności, w stałym związku i z ukochaną osobą, ale nie chce drętwoty. Dlatego chyba niedługo podziękuje za "współprace" :P

Gość bcbcbc
No rozwazna doradź koledze jakies bzdury, nie majace nic wspolnego z psychika i logika działania kobiet, wcisjni mu jakas iluzje typu bo ona siebie jeszcze nie rozumie,

ale klapa...Dziewczyna może być zwyczajnie nie zainteresowana.Ja bym na Twoim miejscu się nieco odsunęła i zobaczyła czy dziewczyna qykaze jakąs inicjatywę.

Gość bcbcbc
i kolezanka koralowa umie cos madrego powiedziec, a co chodzi z tym PUA?

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc moje rada byla powyzej jakbys nie zauwazyl

Gość ale kapa
Koralowa - rozmawiałęm i jest zainteresowana bo juz pytałem i powiedziałą by mi ze mam se dac spokój, poprostu jest taka niedostępna, dlatego też bede sie wycofywał, poswiece jeszcze troszke czasu, jak nic sie nie zmieni to odpuszcze:) Tyle kobiet dookoła, w takim wieku szkoda czekać, nie żenie sie przeciez jutro :D jeszcze z 10 lat minie zanim mnie ściśnie.

Gość dasauto
autorko, czy on na 3 randce PRÓBUJE dotykać Twoich piersi i TAM między udami? czy PRÓBUJE dotykać Twoich włosów, dłoni? Nie rozmawia z Tobą? Nie jest Ciebie ciekawy? Chce rozmawiać tylko o sexie i fizyczności? Jest nachalny, namolny i natrętny? Odbierasz jego zachowanie tak, jakbyś miała wrażenie, że chce tylko sexu, a potem sięga po nową zabawkę?

Hm...kiedy kobieta mówi wyjdź, to oznacza że masz zostać. może ta twoja pod hasłem "daj se spokój" chce powiedzieć "powalcz o mnie ". kto to wie. Ale odrobina ciepła kazdemu się nalezy:) Więc po prostu sam zobacz ile jeszcze jesteś w stanie powalczyć i z jakim efektem. Z jakiego powodu uznałeś że jest świetna?

Gość ale kapa
ona BY MI powiedziała zebym sobie dał spokój, bo z nią o tym rozmawiałem, chce kontaktu ale jest niedostępna. (moze w poprzednim poście cos niejasno napisałem) Jest świetna bo ma swoje zainteresowania, liczy sie dla niej wnętrze, ma cel w życiu. Wiem ze nie skacze z kwiatka na kwiatek i jest uczuciowa, to sie dla mnie liczy, bo po tych wszystkich wczesniejszych to myslałęm ze trafiam tylko na takie co chcą wspaniałego faceta ale same sobą nic nie reprezentują ciekawego poza rzeczami przyziemnymi typu, kolezanki, rozrywka, chłopaki. Tutaj jest tylko jeden mankament, BRAK INTYMNOŚCI, tak jak w tym temacie ktos powiedział autorce ze zrobi sie z tego kółko dyskusyjne, nawet na intymne tematy nie wchodzimy tylko gadamy o rzeczach codziennych itp. Ok to tez jest wazne ale bez kokieterii i dotyku to zadna więź sie nie wytworzy. :) A mnie tego włąsnie brakuje, tego potrzebuje, zebym mógł dziewczyne przytulic i rozwijac znajomosc.

Gość słuchajcie nie ma co się kłóci
swój swego zawsze znajdzie. jak facet szuka w kobiecie jedynie seksu i bliskości fizycznej,a ją samą, jej marzenia, swiatopogląd, ambicje, plany ma w dupie to odejdzie po 3--5 randce i krzyż mu na drogę! Normalny, dojrzały, ceniący kobietę mężczyzna zafascynowany daną kobietą będzie starał się najpierw ją poznać jak najlepiej, będzie odczytywał między wierszami jej pragnienia, podejście do życia, marzenia i w miarę możliwości będzie starał się jue spełniać zdobywając tym dziewczynę. u mnie było podobnie jak u tej kobiety co 1,5roku czekali, my prawie rok, ale to było najcudowniejsze, poznawaliśmy się i seks był z prawdziwej miłości a nie z samego pożądania. I uważam, ze tylko takie związki zbudowane na solidnytch filarach mają szansę przetrwac.