Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak łatwo...

Trzecia randka a on ...

Polecane posty

Gość karuzelamarzen**
co to znaczy 'zwleka z sexem"? ze nie daje dotknac sie palcem w ramie przez pol roku? ze nie daje sie pocalowac? czy ze nie odbywaja stosunkow seksualnych? bo cala sprawa tutaj idzie od poczatku o calowanie i dotykanie, poki co niewinne. i jak faceta w wieku 26lat mozna oskarzyc, ze jest nienormalny skoro caluje tzn usiluje pocalowac babke, ktora mu sie podoba, a ktora byc moze wysyla jakies sygnaly, ze jednak tego tez chce. bo jak wiadomo, autorka chce, ale sie boi.

Gość Milordinia
Abrakadabra1245 Tutaj wychodzi nie tyle ksiezniczkowanie, ale ogromy lek przed wejsciem w intymna relacje i strach przed byciem wykorzystana i porzucona. W sumie jest to przerazajace, poniewaz nawet trzymana przez rok cnota nie jest ŻADNĄ gwarancją na szczęśliwy i udany związek. A również na to, że facet okaże się "fer" i nie zostawi was po pierwszym stosunku. Mój znajomy był bardzo wytrwały, uwielbiał to całe polowanie i zdobywanie, na jedną czekał ponad rok. Z opowieści wiem, że ona zaplanowała bardzo romantyczny pierwszy raz, on korzystał sobie z niej przez cały weekend, a potem ślad po nim zaginął OTÓZ TO

Gość Milordinia
a z tym pożeraniem wzrokiem i przytuleniu po 1,5 to żenada i zwyrodnienie. Ja bym się zalamała, gdyby facet po takim czasie nie chcial sie ze mna kochać.

Gość rozważna dziewczyna
karuzela mysle ze gdyby autorka miala do czyniania z facetem ktory ja całuje i nie spawia wrazenia ze chce czegos wiecej to nie bylo by tematu! Tak po 3 randkach to normlane ze ludzie sie całuja przytulaja, ale jesli czuje sie ze facet chce sie posunąc do czegos wiecej ( a to sie da wyczuc!!!!!!) to dziewczyna moze miec tego typu rozsterki!!!!

Gość to jest naprawdę straszne
tak dziwko zwyrodnienie :-O bo uczucie zrodziło się z prawdziwej przyjaźni :-O wy macie już tak popierdolone we łbach, ze to jest przerażające :-O

Gość mam alzheimera
:-D :-D :-D

Gość rozważna dziewczyna
im sie w glowie nie miesci ze moze sie zrodzic uczucie z rpzyjażni:-/ no ale coz takie czasy mamy ze na 2 randce oral na 3 pełny stosunek a po tygodniu szuka sie już następnego/ej

Gość bcbcbc
oj zwyrodnienie,a kolezanka to prawidziwa kobieta jak widac. ty sobie pieska zrobiłas z kolegi i przyjeciala, ze jak Ci wygodnie to po niego siegniesz. pewnie miałas innych "koloegów" za uszkami, w obwodzie jak to sie mówi. i jak bysmy pogadali z tym twoim przyjecielem to ciekawe rzeczy by napewno powiedział nam o tym 1,5 okresie, napewno miło go wspomina;)

Gość bcbcbc
uu faceta nie moze!!!!! albo przez 1,5 roku sie meczył z pozadaniem do ciebie, albo miał kogos kto go zaspokojał i sie tym przytomnie nie chwali . koniec kropka.

Gość milordinia
zastanów sie co piszesz albo pozeraliscie się wzrokim albo,że uczucie zrodziło sie z przyjaźni. seksualni popaprańcy

Gość milordinia
'bcbcbc uu faceta nie moze!!!!! albo przez 1,5 roku sie meczył z pozadaniem do ciebie, albo miał kogos kto go zaspokojał i sie tym przytomnie nie chwali . koniec kropka. " albo to pizda nie facet

Gość fefreytyjkk
tępaki, najpierw się zaprzyjaźnili a później pożerali sie wzrokiem /jak przyjaźń zmieniła się w zakochanie-zauroczenie to mieli etap pożerania się wzrokiem/ zanim przeszlj do czynów czy tak trudno pojąć imbecyle?

Gość bcbcbc
u faceta nie ma tak, że przyjaźźń zmienia sie w zakochanie. on ja od poczatku pożadał a ona go trzymała w obwodzie jako przyjeciela. chory sytuacja

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc jak czytam takie wywody jak twoje to odrazu nasuwa mi sie jedna myśl- sa prawdziwi faceci ale mnostwo tez wsrod nich buhajów ktorzy myśla tylko ze wszytsko zaczyna i konczy sie na porządaniu i seksie!! :-D

Gość bcbcbc
zyj dalej swoja iluzja, ze wszytsko zaczyna i konczy sie w twojej głowie, bo tam mozesz kreowac swiat jak ci sie podoba i facetów jakich chcesz

Gość Abrakadabra1245
Autorko pragne zauwazyc, ze to ty ciagle i w kolko piszesz o tym seksie. A ludzie ciagle zwracaja ci uwage, ze istnieje cos takiego jak pocalunek, dotyk, przytulenie i cala gama srodkow do tego, aby zbudowac intymna relacje. Ja nie wyobrazam sobie budowania relacji za pomoca dlugich wieczornych rozmow - od tego mam przyjaciolke. I pisze to 23 letnia dziewica, od pol roku w stalym zwiazku.

Gość gadacie bzdury
Nie wyobrazam sobie byc z dziewczyna ktora chodzi po 3 randce do lozka. Wymienianie myśli, wspólne spacery, rozmowy to to co wiąże ludzi. Jeśli ze mna poszlaby na 3 randce to z kims innym mogla pojsc na drugiej albo pierwszej, a taka dziewczyna nie jest warta uwagi. To moze znaczyc ze seks dla niej jest na tyle luzna sprawa ze moze mnie zdradzac, itp

Gość rozważna dziewczyna
gadacie bzdury, i wreszcie jakiś normalny facet!!!:-) Ja tez omijam takich facetów ktorym to rączki sie lepią do mnie na 3 randce!! Oczywiscie rozumiem jakieś pierwsze pocałunki czy przytulenie, ale jesli facet sie do mnie ewidentnie dobiera i czeka tylko na moja zgodę to jest u mnie skreslony. Co wy wiecie ot akim czlowieku po 3 randkach??NIC!! a jesli on z kazda w taki sam sposob postepuje i biorac pod uwage ludzne podejscie dziewczyn w obecnych czasach- laduje z kazda w łózko???? ja mam swoje zasady i ich sie trzymam. Zawsze trafialam na super facetow a innych żegnałam po 3 spotkaniach!jesli facet nie rozumie ze nie chce sie posuwac dalej to nie jest mnie wart

Gość bcbcbc
a co wiesz o takim człowieku po roku? ze nie wytnie Ci nuemr, oj wytnąc może jak sie patrzy

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc jakos niegdy sie nie naciełam i zawsze potrafie ocenic czy facet jest wartosciowy czy nie.

Gość rozważna dziewczyna
a ze wytnie numer po roku....moze sie zdarzyc... ale nie mam ochoty czuc sie kiedykolwiek w swoim zyciu jak szmata ktora poszla z facetem do lozka i ktory sie juz nigdy nie odezwał. A niestey po tych kilku randkach nie ma zadnej wiezi poza pożądaniem i najczessciej tak to sie wlasnie konczy.

Gość bcbcbc
a jak sie natniesz wkoncu i pomylisz to co? chyba do rzeki skakac bo co bedziesz warta jezeli poszłas do łozka za wczesnie?

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc jeszcze raz ci mowie mam rpawie 30 lat, jestem atrakcyjna dziewczyna i nihgy nie zostalam rpzez zadnego faceta potraktowana jak szmata. Z kazdym tworzyłm dlugi związek weic cos to ejdnak znaczy. Typoy zaliczacz odpuszczał mnie sobie szybko bo oni wyznaja zasade " max 5 randek i spierdalam"

Gość bcbcbc
mysle ze jestes mniej warta od dziewczyny która stworzyła jeden powazny zwiazek zakonczony małzenstwem i dziećmi prosze, twoj tok rozumowania

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc nie badz smieszny:-) nie jestem jakas cnotką ktora wyznaje zasade ze odda sie tylko jednemu-swojemu mezowi. Ale uprawiam seks tylko z miłości a nie pożądania i to mnie rozni od wiekszosci dziewczyn w obecnych czasach

Gość bcbcbc
s mieszny jest twoj tok rozumowania , który przedstawiłem. jestes mniejsza cnotka niz ta ktora oddała temu jedynemu po 5 latach wiec jestes mnie warta

Gość rozważna dziewczyna
bcbcbc straszne pstro masz w główce:-D

Gość bcbcbc
liczyłem na jakis logiczny wywód, ale sie przliczyłemn, jak juz wyzej napisałem znam dojrzalsze 18 latki niz ty jestes dojrzała 30 latka.

Gość bcbcbc
ps od paru komentów jest ironia z mojej strony ps 2 ironia patrz słownik

Dzzielnie się trzymasz rozważna I jakoś nie dowiedziałysmy się czy kolega kogoś kochał. Wszystkie szanuje ale Ciebie zaczyna oceniać. Dobrze że pojawił sie normalny gos męzki. Ja do tego co wiąz eludzi "wymienianie myśli, wspólne spacery, rozmowy " dołączyłabym jeszcze wspólne przezywanie róznych sytuacji życiowych. I to albo łaczy, scala jeszcze bardziej przekonuje do siebie nawzajem, albo dzieli. No ale niektórzy tego nie rozumieją