Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam słaba psychike

Moja 15 letnia córka wyparła się mnie przy swojej koleżance

Polecane posty

Gość mam słaba psychike
No i ok,ja szczerze wtedy matki zapytalam czy moze pojsc ze mna do gina po tabletki antykoncepcyjne a nie zatajalam prawde.moja matka nie dowiedziala sie tego z supermarketu a z mojej buzi.

Gość corka ma za dobrze
Kmiecius ma rację.Musisz być twarda.Porozmawiaj z rodzicami tego chłopaka i z nim samym.Uświadom im konsekwencje prawne. A z córką stanowczo. kakaka że co proszę? oj biedna córeczka, chciałaby żyć dorosłym życiem na koszt mamy a ona się nie zgadza:D

mam słabą psychikę Przypominaj Jej, że skoro jest taka dorosła za jaką siebe uważa, to konsekwencje swoich poczynań będzie sama musiała ponieść. Ona ma 15 lat w tym wieku nie przemyśla się pewnych spraw tylko działa na przekór Rodzicom (którzy zdaniem takiego małego człowieczka są starzy i nic nie wiedzą o życiu,a w dodatku chcą ograniczać swobodę). Trzeba twardo i stanowczo.

jesli ona narobila ci wstydu i sie ciebie wyparla to ty skontaktuj sie z rodzicami tego gnojka i teraz zrob odwet wiem z autopsji ze tylko to dziala

Gość silosepero no se,
Ja mam 18 lat, i powiem Pani że robiłam swojej mamie podobne jazdy, bardzo przeze mnie cierpiała, ale taki wiek. Również zaczęłam szybko współżyć a ona zamiast pogadaćze mną, postąpiła identycznie jak Pani z córką, i to był jej błąd. Dodam, że ja nie chciałam wcale zwracać na siebie uwagi rodziców, jak to wcześniej ktoś napisał. Po prostu taki głupi wiek, no i dochodzi to nieszczęsne szczenięce zakochanie.

Gość mam słaba psychike
Mam prawie 39 lat,w ciążę zaszłam mając 18 lat i dokładny tydzień jak dobrze pamiętam. A robić to zaczęłam w wieku 17 lat i doooobra.Matka wiedziała i nie sprzeciwiala sie.

Gość kakakakakka
Ja nie mówię o współżyciu tylko o wulgarnym zachowaniu do matki. Uważam, że wulgarne zachowanie to próba zwrócenia uwagi na swoją osobę... a współżycie to faktycznie szczenięca miłość być może akurat w tej kwestii się nie wypowiem;-)

Bo jak za 2 miesiace przyjdzie i powie Mamo on mi zrobil dzidziusia to zostaniesz sama na lodzie skontaktuj sie z rodzicami tego chlopaka i im naswietl sprawe ze sobie nie zyczysz kontaktow ich sya z twoja corka i zeby pamietali zejesli cos z tego wyjdzie to nie ebdzie tak ze ty dobra babcia wychowasz a co do corki - ktoras tu napisala zeby nieraz dac jej kare fizyczna troche ma racji ja nieraz oberwalam jak przeginalam kiedy przechodzilam okres buntu i na zle mi to nie wyszlo musisz ja uswidomic ze ten dupek teraz ja bzyka i wcale nie musi sie z nia ozenic a seks raz sprobowany nie jest tak latwy do zapomnienia i blagaj boga zeby nie zeszla na psy

Gość mam słaba psychike
Dodam, że dzisiaj powiedziala do mnie jeszcze: 'nie kocham ciebie.nie jestes moja matka.zejdz mi z oczu k.ur.w.o' do własnej matki.......ja nigdy nic takiego do matki nie powiedziałam....

Trzeba z corka usiasc i porozmawiac na temat sexu i antykoncepcji po jak jzu zaczela wspolzyc to napewno nie przestanie dla mamusi ;) Ale mozna zapobiec ciazy a wiec teraz to najwiecej powinna Pani w to wlozyc wysilku . A corka po szczerej rozmowie napewno to zrozumie. Tylko rozmowa spokojna i przyjacielska a nie krzyk i kary. A to ze Pani bedzie rozmawiac z rtodzicami tego chlopaka to jestem pewna na 100% ze jeszcze bardziej pogorszy wasze stosunki corka zacznie uciekac z domu itp.

Gość agik
kmieciuś ty przez caly czas na kaffe siedzisz? bo ciagle cie widac w kazdym temacie jak nawijasz i rady dajesz,,,, dodam,ze nikt sie z toba nie zgadza:(

Gość mam słaba psychike
dziekuje wszystkim.jutro wybiore sie do tego chlopaka i powiem mu pere slow. domyslam sie ze to on ja nastawia do wrogiego zachowania w stosunku do mnie.jak to nie zadziala to zglosze sprawe na policje,seks z nieletnia jest przestepstwem,a ona miala 14 lat jak zaczeli to robic.on ma 19 lat.

Kmieciuś Zajebiście mówisz. Dziecko musi czuć bata nad sobą, musi wiedzieć, gdzie jest jego miejsce i kto jest Rodzicem. Do tego musi wiedzieć, że Rodzice są od tego, żeby interweniować jak coś złego się dzieje. Ja raz przyszła, a raczej przywlekłam sę do domu pijana, mając 21 lat, jak mnie Matka po twarzy strzeliła, to od razu wiedziałam co jest nie tak i więcej takiej akcji nie było. Zastanów się, bo tak Cię praca pochłonęła, że masakra. Poza tym, nie powinno się dopuszczać do sytuacji, gdy prawa córki są na równi z prawami Matki!!!!!! Jakaś hierarchia musi być na Boga!

Jak matka jej powie zeby sie zabiezpieczala to ona moze uznac ze to przyzwolenie...

Gość mam słaba psychike
moze i bedzie uciekac,wiem ze to moze pogorszyc sprawe,ale nie potrafie bezczynnie siedziec i myslec ze niedlugo moge zostac babcia.nie i tyle.

ale zaraz Ty nie gadaj z chlopakiem to nie jest partner twoj do rozmowy TY GADAJ Z RODZICAMI CHLOPAKA zaczniesz mu cos mowic a on powie a daj mi spokoj babo a za to ze corka nazwala wyzwala cie od kurwy to przykro mi ale powinna dostac w twarz jakby dostala w twarz to wiecej by cie tak nie powiedziala! to ty jestes kurwa a kolezaneczki szanuje?

Gość Lancetnica
Kurde, to jest takie przykre, ze czlowiek dopiero wtedy sie dowiaduje, jakim byl ch.u.j.em. dla swoich rodzicow, jak sam zostaje rodzicem... Ja juz sie boje, co moj maly aniolek bedzie wyprawiac za 15 lat - bo ze COS bedzie wyprawiac, to sie ma jak w banku, pytanie tylko, jakiego to COS bedzie kalibru.

Kmiecius jako przyzwolenie ???? A co Ty myslisz ze ona jak raz sprobowala to teraz przestanie i do np. 18stki ani razu sie nie bzyknie! Zal !!!! Wlasnie teraz jedyne co aby uchronic ja przed ciaza to rozmowa Matki z corka na temat antykoncepcji bo tu juz kara nie pomoze. Matka wyszla do pracy a corka mimo kary z kolezanka na piwko:/ Moja kolezanka tez miala taka ''kochajaca'' mamusie ktora miala jazdy i drzwi jej zamykala i nie chciala jej wpuscic do domku to przyszlo jej na to ze corka ja podala do sadu!!!

Gość Lancetnica
A coscie sie Kmieciusia czepily? To jest calkiem sympatyczna kobitka, tylko czasem troche odlatuje, ale czesto tez powie cos do rzeczy

ona musi czuc nad soba miecz,to ty jestes matka ty ja zywisz ty jej dajesz dom i ty tu jestes szefem nie ona,ona bedzie sobie rzadzic jak bedzie mieszkac na swoim i za swoje jesc,teraz jest od ciebie uzalezniona i ma cie szanowac i sie z toba liczyc i nie szukaj tu swojej winy bo zadna matka nie powie dziecku idz sypiaj z kolega z klasy,idz sie upij,idz zajarac za blok! a teksty ze ona szuka pomocy i jest biedna nie jest biedna i nie szuka pomocy! jest w wieku kiedy dostala glupawki i mysli ze jak jej cycki urosly to jest juz dorosla poki jest od ciebie zalezna pod kazdym wzgledem to ma sluchac ciebie a jak ja powiedzialabym nawet teraz do mojej mamy ze jest kurwa to bym zostala chyba zabita Nie pozwol sobie bo dzisiaj tak cie nazwala w 4 oczy a jutro tak cie obrazi na forum jej kolezanek!!

Gość fdfdf
kurde 300 zł na miesiąc ? ja p.i.e.r.d.o.l.e

Kmieciuś ale gorzej jak córka by oddała Matce, bo skoro wyzywa ją od kurew, to może równie dobrze zaraz jej przywalić. mam słabą psychikę jeszcze raz powtarzam...nie licz na zrozumienie ze strony córki, bo z tego co widzę, to mała rozwydrzona gówniara, która w dodatku się puszcza. Najwyraźniej traktuje seks jak sport i im bardziej będziesz zakazywać, z tym większym uporem ona będzie to robić. Odetnij dopływ do kasy i pokaż kto rządzi, a ona...cóż...albo to zaakceptuje albo nara...niech idzie do księcia. Ciekawe czy ją przyjmie wtedy z otwartymi ramionami. Poza tym to Ty ją powinnaś nazwać kurwą...bo to ona się tak zachowuje.

Gość mam słaba psychike
myslisz ze z rodzicami to cos pomoze?ok,dzieki,jutro sie tam wybiore,pogadam,bo jego rodzice to dosyc porzadni ludzie moze mnie zrozumieja. jak nazwala mnie k.u.r.w.a to ze złości nie mialam ochoty nic robic tylko sie rozryczalam,ale chyba ja to zabolalo,widziala ze mnie skrzywdzila bo potem smutna łaziła i nie mogla sobie miejsca znalesc potem w kiblu sie zamknela i z kims przez tel gadala

No pewnie ze nie przestanie to nawet niech sie jej mama nie ludzi ze corka przestanie sie bzykac bo ta jej tak kaze - to masz racje zgadzam sie ale jesli jej powie wiesz kochanie jak juz dajesz dupy to przynajmniej wsadz sobie w dupe krazek bo ja nie chce byc babka no to to za madre nie jest corka musi wiedziec ze matka jest calkowicie przeciwna! TY JESTES MATKA NIE JEJ KOLEZANKA NIE MA ROZMAWIANIA CO JEST LEPSZE CZY PLASTEREK NA DUPE CZY SPIRALA takie mam zdanie a zdanie to ja moge miec rozne

trza w ryj strzelić a nie się certolić :classic_cool: gdybym miała córkę, i dowiedziała sie że w wieku 15 lat sie puszcza to...... oj dobrze że nie mogę miec dzieci.

Gość mam słaba psychike
Elemelek Wiesz,moze nie powinnam tak mowic o wlasnym dziecku ale ostatnio sie tak rozkaprysila przez tego gnoja pewnie,ze momentami mam ochote jej tak wlac i poprzeklinac na ja,ale nie mam serca bo ja kocham....niestety nigdy nie stosowalam przemocy wobec swoich dzieci ale teraz pewnie bede musiala bo wyladuje u psychiatry - wykonczy mnie, ja jestem na skraju wyczerpania chyba do 'Dlaczego ja' sie nadajemy.............

Gość fdfdf
ona dostaje 300 zł ?

a jak cie nazwala kurwa to nie wiedziala ze cie krzywdzi?tylko pozniej przyszlo olsnienie jakby tak nazwala kolezanke co z nia na piwko chodzi to by jej kolezanka recznie wytlumaczyla co o tej wypowiedzi sadzi z rodzicami to zacznij grzecznie - wytlumacz im w czym problem zapytaj po 1sze czy ich syn sie z twoja corka ozeni bo jak nie to po co z nia sypia? i uwazaj bo moze byc tak ze jego rodzice sa zadowoleni ze synek ma wygode i ze niczego do domu nie przyniesie niczym sie nie zarazi i powtarzam nie jestes kolezanka corki masz byc jej autorytetem i ma czuc respekt i cie szanowac bo jak cie nie bedzie szanowac to pewnego dnia naubliza ci przy tych gowniarach i potraktuje jak torbe gowna

Gość mam słaba psychike
dodam tylko ze ona nie tylko do mnie taka pamietam jak swoja przyjaciolke dawna wyzwala od k.u.r.w. i d.z.i.w.e.k a potem plakala wiecej nie pamietam takich sytuacji ale znajac Emilie to sie pewnie zdarzaly.nie wiem po kim ma charakterek ani ja ani maz nigdy nic takiego nie robilismy.

Gość fdfdf
pytam się cos !!!!!!!!!!!!