Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaagguubbiioonnaa22

Pomóżcie, bo nie wiem co robić, czy kupić już test

Polecane posty

A ja mam problem, chłopak chce mnie rzucić, a ja czuję, że jestem w ciąży, mam takie objawy, jakich nigdy nie miałam przed miesiączką, z tego wszystkiego nie wiem już nawet kiedy powinnam mieć miesiączke czy 22 czy 27 Nie wiem co mam robić, a może to wszystko wina nerwów i stresu. Proszę doradźcie coś, bo z chłopakiem nie mogę o tym porozmawiać, bo będzie myślał, że chcę go zatrzymać na dziecko, a tego bym nie chciała

Może dodam jeszcze, że ostanią miesiączkę miałam 27 czerwca, cykl mam róznie około 25 - 28 dni, a kochałam się z chłopakiem 11 lipca.

Gość teklia1980
musisz jeszcze poczekać z testem z moczu. chyba, że pójdziesz na bete(test z krwi), to wszystko wyjaśni.

A ile jeszcze poczekać?

Gość anonimeeek
Mysle, ze mozliwe, ze jestes w ciazy, ale to nic pewnegpo. Wydaje mi sie, ze jest to ze stresu. Zrob test to sie dowiesz, ja mialam podobna sytuacje, balam sie, ze jestem w ciazy okres z 18 przesunal mi sie o 23 dni, wtedy mialam stres... A chlopakowi powinnas powiedziec, jezeli Cie kocha to zaakceptuje to i bedzie chcial wychowywac z Tpoba to dziecko

Gość teklia1980
niektórym dziewczyna nawet tydzień po braku @ test nie wychodzi pozytywny. a test z krwi kosztuje ok 30-40 zł i daje pewność. najlepiej iść 10-12 dzień od współzycia.

A na taki test z krwi to trzeba mieć jakieś skierowanie czy można iść z marszu do laboratorium?

Gość teklia1980
gdybys miała cykl 28dni, to w 100%ach trafiłas na owulacje. i ciąża jest bardzo prawdopodobna

Gość teklia1980
nawet nie musisz byc na czczo. najlepiej w szpitalu, bo wynik jest po ok godzinie do odbioru. nie trzeba skierowania. mówisz,mze chcesz bete hcg i juz;)

Gość teklia1980
2 tygodnie to dużo;) Pani Tasmanowa mysle, że beda 2 krechy;) ja mam dziś owulke i zaraz biore się za mężusia;)

Gość jelis masz
25 dniowe cykle, to kochalas sie z nim majac okres? palanta olej, co to za tekst, ze chce Cie rzucic? zapowiedzial to? niech spada jemioł jeden:/

Napisał, że czuję że nasze drogi się rozchodzą.

Gość teklia1980
no dzieciaczek na weselu rodziców sie pobawi;) zazdroszczę!

Gość teklia1980
zagubiona ja bym nic nie mówila, póki bym nie miała pewności, że jestem w ciąży. a ciażą i tak go nie zatrzymasz. choc wiedziec powinien jakby co. a mój mężuś juz doczekac sie nie może;) grzeje wyrko;) hihi

Wiem, że go nie zatrzymam, i wcale bym tego nie chciała. Ale też wiem, że jeśli bym była w ciąży to on nie chciałby mnie tak zostawić i chciałby ślubu tylko, że ja tak nie chcę, nie chcę żeby ktoś był ze mną z przymusu, a rodzice to by mnie chyba ukatrupili jakbym im oświadczyła, że chce być samotną matka, dlatego mam nadzieję że w ciąży nie jestem

Gość Koko Szanell
Pani Tasmanowa, to cel ze stopki na razie musi poczekać :)

Gość teklia1980
zagubiona wyczytałam w innym temacie, że zabezpieczenie było. więc możesz być spokojniejsza, ale nie spokojna, bo 100%nie ma. jeden nie chce dzieciaczka, a drugi celuje w owulke i długimi miesiącami nic. Dobra lece, bo przeocze swoją;)

Gość Koko Szanell
To życzę powodzenia :) dobranoc.