Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elinnaa

nie rozumiem kobiet które noszą wkładki :/

Polecane posty

Gość Elinnaa

przecież pipa sie dusi -non stop zabandażowana, nie chcą pobrudzić majtek nigdy nie moge tego pojąć przecież majtki są od tego żeby je brudzić ,później sie je pierze a po jakimś czasie wyrzuca do kosza i kupuje następne czy one mają zamiar te majtki mieć na całe życie ? przeciez jak sie wydziela śluz to wtapia sie w bawełniany materiał, naszywkę w kroku a podpaske nosi sie jak jest okres po co całe życie łazić z pieluchą w majtach ? jak nie podpaska to wkładka ? jaki jest sens , oszczędzają bieliznę czy tyle im tego cieknie że przecieka? nonsens :O

Gość h4h45h54
nie zrozumiesz;o

Gość Elinnaa
no jakoś nie moge jestem kobietą i nie rozumiem

Gość proszek to indyk
Jestes pojebana :o wkładkę wymienisz w ciagu dnia a śluz w majtkach to ci zasmierdnie :o jesteś chora wiesz co to wkładka higieniczna? to nie to samo co podpaska :o kretynka z ciebie

A ja nie rozumiem Twojego problemu :O Ja noszę wkładki bo czuje się bardziej komfortowo, a nie z troski o majtki.. Tragedii nie ma jak czasem nie założę bo nie mam jakiś problemów, ale ogólnie lubię po prostu "jak nie podpaska to wkładka ?" Podpasek nie używam 🖐️

Gość grtyhrts
przeciez jak sie wydziela śluz to wtapia sie w bawełniany materiał, naszywkę w kroku a podpaske nosi sie jak jest okres ale brednie, sama wkładka nie wystarczy podczas okresu, a tego śluzu czasami jest tak bardzo dużo i wcale nie wchłania w materiał, chodź sobie z kisielem w gaciach :o

Gość grtyhrts
a poza tym jaka pielucha ta wkładka jest tak cienka, że jej nie czujesz, a niektóre proszki/płyny do prania mogą podrażniać, więc to dodatkowo ochrania

"kolejny atut stosowania podpasek lub wkladek to fakt, iż zapobiegają one infekcjom dróg rodnych. W przeciwieństwie do tamponów podpaski lub wkladki znajdują się na zewnątrz pochwy, delikatnie do niej przylegając, dlatego też nie ma możliwości otarcia czy też uszkodzenia śluzówki wewnątrz niej. Co za tym idzie do wnętrza organizmu nie przeniosą się również żadne bakterie. " cytat ze strony medycznej...poza tym,jak nosisz gacie caly dzien,to to co ci wycieknie,gnije tam te kilkanascie godzin,a wkladke zmieniasz minimum 3 razy dziennie,wiec wyrzucasz ten syf do kosza.