Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackwater1981

Dzień dobry truskaweczko :)

Polecane posty

Haha no tak młoda to jestem :D pamiętam kiedyś jako nastolatka kupiłam starym w prezencie kasetę boney m, ale do mnie ta muzyka nie przemawia.

Oj tam. ładna jest. Brzydka to ja jestem, co wszyscy mężczyźni z tego tematu mogą potwierdzić. :D:D:D:D

Mam za to ładny głos. :classic_cool: Pewnego dnia mężczyźni będą sie onanizować pod moje audycje radiowe. :classic_cool:

Lubiłam posłuchać 2paca i oczywiście moja nutka Strawberry fields forever :) a gdy na topie była panna Spears ja miałam jazdę na Elvisa..ah boski elvis

Kiedyś mój przyjaciel powiedział, że "Hello Goodbye" to piosenka o mnie. :( :)

Dobra... to ja też coś o muzyce.... jeśli to kogoś interesuje wogole ? Dla mnie najwspanialszym autorem muzyki jest Hans Zimmer - to jest po prostu miazga !!!!!!!!!! musicie się ze mną zgodzić !

Gość tadadada
:)

Gość tadadada
Freddie Mercury i koniec !!

Zimmer to wielki talent. Jest :classic_cool: Ennio Morricone, John Williams, Danny Elfman, Nino Rota, Vangelis. Juz nie wspomnę o naszych rodzimych mistrzach - Jan Kaczmarek, Zbigniew Preisner, Krzesimir Dębski...Michał Lorenc ❤️

ja jak słucham "rydwny ognia" vangelisa to prawie orgazmu dostaje.... to samo mam przy ścieżce dzwiękowej a "twierdzy" Zimmera..... Kurwa coś pięknego !!!!!!!!!!

O.K Zdzichu - nie jestes mną tak ? ale powiedz czemu się tak wpierdalasz w każdy temat ktory napisze ? masz kompleksy stary ? Jesteś kurwa niedopieszczony przez życie ? Nie ? to powiedz w koncu o chuj ci chodzi, bo ja tego nie ogarniam ????