Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackwater1981

Dzień dobry truskaweczko :)

Polecane posty

pewnie.... najlepiej pierdolnąć głupi uśmieszek i skończyć temat.... skoro cie prosze o wyjaśnienia to chyba możesz to zrobić ? proste pytanie ?! dlaczego się mnie uczepieś ? dlaczego sam nie stworzysz jakiegoś "swojego" tematu ?

vera a ty słoneczko na chuj się wpierdalasz między bułke a zakąske ? znasz bajke o wężu ? nie ? to sssssssspierdalaj !!!!!!!!!!!!!

vera....kotku :) nie mierz wszystkich swoją miarą.... RYJ to masz ty ! i jak już pisalem wcześniej ssssssssspierdalaj w podskokach ty podróbo kobiety...

Zdzichu ja moge być latlerkiem, nie ma problemu. Ty za to jesteś zakopleksionym, skrzywdzonym przez życie samotnikiem dla ktorego kafe jest odskocznią od życia które masz spierdolone jak mało kto....

Aniołkom w niebie ze śmiechu puszczą zwieracze i spadnie na nas gówniany deszcz! :D Hauuuuuu :D

vera sloneczko nazywasz mnie desperacikiem ??? :) A kim ty kurwa jesteś ty zakopleksiona pipo żeby mnie tak nazywać ? do pięt mi nie dorastasz skarbeczku ! jesteś nikim, i nikim pozostaniesz, jedyny ślad po tobie to gówniane wpisy na kafe biedulko....:)

Po czym wnioskujesz, że ejstem zakompleksiona. Prezentujesz ten sam poziom co twoja przyjaciółka Dekalogowata. :D Linki, zdjęcia screeny! A potem będziemy mówić o moich kompleksach. Zresztą kompleksy to nic dziwnego, każdy jakieś ma. :) Za to tylko ostatni przegrańcy desperacko szukają rozepchanej dziury do zamoczenia. :classic_cool:

A co ja robię? :D:D:D Ja tu tylko siedzę i sobie piszę. Moje hobby to wytykanie głupoty i niedouczenia takim imbecylom jak ty. :D Ostatnio żegnałeś się z forum. Płakałeś i szczałeś ze złości pod siebie a jestes tu nadal... brak konsekwencji pajacyku. :classic_cool: Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć. Boli cię krytyka, jesteś upośledzonym 30letnim ciulem o mentalnosci i słownictwie 12latka. :D