Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wtrącająca 2 zdania

co sądzicie...fotos

Polecane posty

Gość KTO TO JEST JENNIFER????
MARTVA TY SIĘ ZA DUŻO KATA NASŁUCHAŁAŚ I ZA DUZO CZYTALAS BIBLI SZATANA! AMEN :D:P BUHAHAHAHA

Gość martwa to paszwkil
martwa ale ty pusta jestes, az zal... :O pierdolisz jak potluczona- chyba lekow dzis nie wzielas...?

jestem po wypadku idiotko i sn nie wchodzi w gre, ale co ty mozesz wiedziec o bolu. przezylam wlasna smierc, wlasnego ciala, a ty? ty wymoczek jestes, nie znasz zycia, bo nie wiesz jak to jest zdychac. a to nic milego, uwierz. nie ma swiatelka, jest tylko mrok. od tamtej chwili jestem czarna i zawsze bede, po prostu za duzo wiem. czasem wolalabym byc glupia jak wy, jedyne czego wam zazdroszcze.

Gość rtrgerhr5
pierdolona satanistko wynocha z forum, kazdy temat rozjebiesz chyba o to ci chodzi

Gość gvfcdxsgfds
martva sekta ci zrobiła wode z mózgu, przysiegam takiej idiotki ja ty chyba nigdy w zyciu nie spotkałam japonia wyginęła przez nia i jej braci z sekty. katastrofa :o utwierdzam sie w przekonaniu ze nie ma co z toba dyskutowac 🖐️ ps. paszkwil niedomyty z ciebie ściero

oszukuj sie, oklamuj, udawaj, ze tego nie ma. wtedy bedziesz choc przez chwile szczesliwa. ja wole wieczna rownowage, lecz tu jej nie znajde. tu rownowaga nie istnieje 🖐️

Gość ona wtrącająca 2 zdania
nie jestem żadną jennifer ! kto to w ogóle taki?;) dziękuje za miłe komenatrze

Hm... nie wiem, czy to ze śmiercią jest prawdą, ale jeżeli jest, to nie widzę powodu, żeby jeździć po kimś dlatego, że przeżył śmierć kliniczną. Co nie zmienia faktu, że Martva jest nieciekawą, dziewczynką, która robi tu furorę w taki beznadziejny i oklepany sposób.

moge byc nudna, nieciekawa, brzydka i co tylko, ale ja chce byc prawdziwa. bo cala reszta jest niewazna i przemija 🖐️

Gość ta martva miała kilka nicków
pod ktorymi pisała równie beznadziejnie: Merzbeth, BladowłosaMerz, Noxelia. Jak ktoś dobrze poszuka w internecie to znajdzie ja na innych stronach nie tylko na kafeterii. Ta dziewucha ma zaburzenia osobowości nie musicie jej brac na poważnie. A że brzydka jest to fakt.

Gość sango srango
przeciez noxelia czyli martwa utrzymuje sie z renty z powodu choroby psychicznej, sama się przyznała, więc czego od niej chcecie? Bredzi bo jest niepoczytalna

Gość ta martva miała kilka nicków
A wypadek o którym mówiła to próba samobójcza, ot tyle. Nie akceptuje swojego ciała, nie akceptuje siebie. Mieszka pisda w poznaniu i ma na imie Ania :o

Ok, a teraz skoncz udawac, ze cokolwiek o mnie wiesz i wypierdalaj.

Gość to jak jest namierzona
odjebta jej przypal i sie wtedy kurva stara zamknie martva, jestes brzydka i nieogarnieta, a sie z innych wysmiewasz pokrako yebana! idz w pisdu, bo udajesz mądra, a wcale nia nie jestes, pruj stad!

Gość sdfvba cd
MISSY ... KURWA JAKI masz ryj ja pierdole.

Gość martva ma schizofremie
jest chora psychicznie wybaczcie jej i przestancie sie czepiac. Ona ma na swoją chorobę rentę

Gość dzieci w wieku gimnazjalnym
tak mają-jestem taka mroczna, och ach o mamusiu jaka ja jestem wyjątkowa:D potem większości to przechodzi i normalnieją, niestety nie wszyscy:)

Gość sabril
A potem jest im głupio, że tak się zachowywali :)

e tam głupio, wiek gówniarski ma swoje prawa;) gorzej jeśli to trwa zbyt długo, ja znam babę która ma 31 lat i się tak zachowuje:D bez przerwy podnieca się sama sobą jaka ona jest mrrrocznaaaa:D żałosne to;) zwłaszcza że jej "mrok" przejawia się głównie w tym że plącze się po barach i sypia z jakże mrocznymi facetami:D ale jest taaaka mroczna, szataaaan:P

Gość sabril
W tym wieku, to już ma image i styl :)

ehm, ubiera się w sklepach dla różowych trzynastolatek, ale na potrzeby tego że jest taaaka mroczna ma też glany:D to jakby ktoś chciał iść do baru, a w barze trzeba być mrocznym;)

Gość ta Martwa ma schize
tu pisze że miała wypadek i śmierć kliniczną, a na innym topiku znów że miała 2 próby samobójcze! kutfa rozdwojenie jaźni jak nic! :O a na innym znów pisze że ma faceta co swoją matke bił, ale Martve akurat to jara i dla niej on jest boski :O o fuck! dziewczyna ma cos z deklem i to zdrowo narypane! pisze o jakimś końcu świata i próbuje nas nawracać co byśmy się nie rozmnażały, bo to grozi jeszcze większą klęską i apokalipsą buhhahahahah DZIEWUCHA ŚMIERDZI MI SEKTĄ BLEEEEEEEEE A TFUUUUU ! :P TYLKO PO KIJ ONA TU SIEDZI NA FORUM O CIĄŻY I MACIERZYŃSTWIE???? :o NO CHYBA ŻE TO JAKAŚ MISJA???? HEHEHEHE

Gość sdf
ładna