Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wtrącająca 2 zdania

co sądzicie...fotos

Polecane posty

Gość wsdqewdwdas
najpierw to by mnie musialy obchodzic twoje linki abym je czytala:) twoje posty czytam bo temat czytam i mowie ci jakbys byla taki Mrrocznaaaaaa to bys w zyciu nie siedziala na forum dla ciezarnych

Gość wsdqewdwdas
tu pisza o pampersach,gerberach i biegiunkach u dzieci rozstepach i zgadze w ciazy a ty taka straszna metalowa wchodzisz i madrosc jebac ciezarne jebane inkubatory gardze moja matka ze mnie urodzila jestes bardzo zaburzona..

Gość ta martva to
ty siebie kochasz a nie lubisz, no ale w sumie to dobzre. ale i tak masz kompleksy co widac po sposobie pisania. jestes samotna, masz mało przyjaciół w sumie sie nie dziwie, rodzice maja cie w tyłku. i zazdrosisz innym ludziom, znałam taka jak ty co tez leczyla swoje kompleksy takimi debilnymi wypowiedziami .jak ją ktoś pokochał to znienila sie zmieniła zdanie. taka smutna prawda o tobie, której bedziesz zaprzeczac. ale i tak każdy wie swoje, to tyle.

Gość ElGrafico
idzcie sobie na pokacycki jak wam malo albo na www.onani.pl

rozumiem, ze jak ktos siest "mroczny" to nie obejmuja go ciaze itd? :D i na forum nie moze siedziec? :D ciekawe :D czy ja wiem, mialam wielu facetow wiec chyba jednak komus tam sie podobam, zreszta kolezanki tez mnie komplementuja czasem, a ja je. w kazdym cos fajnego mozna znalezc, jesli jest ciekawy.

Gość Szkoda czasu
Tylko coś ją musi strasznie frapować w tym macierzyństwie,skoro tak na tym forumtu siedzi. Takie ma poglądy, w ogóle nie pasujące do macierzyństwa, kupek i pampersów, to po co ona tu pisze, co ją tu interesuje ?

czy ja wiem, mialam wielu facetow wiec chyba jednak komus tam sie podobam Każda potwora znajdzie swojego amatora ;) więc to o niczym nie świadczy i nie zmienia faktu że kompleksy wychodzą z ciebie w milionach sztuk ;)

Gość wsdqewdwdas
tylko mi powiedz co ty robisz na forum dla ciezarnych i dla matek polek ja tu jestem bo jestem inkubatorem a ty? ty jestes zgrabna,ladna nie jestes inkubatorem ty jestes mroczny ideal i co tu robisz? dowartosciowywujesz sie tym za mozesz jakas dziewczyne skomentowac? jak napiszesz gardze inkubatorami moja matka mnie urodzila a ja chce sie zabic... i co to ma byc?

Gość Szkoda czasu
No martva Ty piszesz, żedla Ciebie ciąża to cielenie się i nie chcesz mieć z tym nic wspólnego, to dlaczego nagle Ciebie ciąże obchodzą, jakas niespójna jesteś ?

Gość pewnie nie moze miec dzieci
i z zawisci tak pisze, znam takie kobiety biedne

Gość wsdqewdwdas
dowartosciowujesz **

Gość Szkoda czasu
Ciebie ciąża nie obejmuje, z tego co piszesz, w takim razie, co tu robisz ?

Gość tfdcsto
dobra spadam nie ma co z debilem rozmaiwac martva juz jest tutaj skonczona -sama sie tego domagała, teraz kazdy bedzie po niej jezdzic jak po szmacie. i super nawet wiemy jak wyglada hahah . nikt nie bedzie z Toba gadac a ty bedziesz tu ujadać i szczekać bo nic ci w zyciu nie pozostało . a beda przyklaskiwać ci podobne tobie - puste i tępe debilki, nikt inteligentny z debilem nie bedzie gadac bo się nie porozumie. 🖐️

Gość takie tam gadanie
oj tam, pewnie nie może mieć dzieci to się wyżywa.

Gość wsdqewdwdas
jezeli mnie nie dotyczy temat "mieszkam w UK" "Lubie pierogi ruskie" "Kocham c-boola" To ja nie siedze na takich forach a ty? co ty tu robisz?

gdybym miala wybor, to nie narodzilabym sie na tym swiecie, uwierz. dzieci miec moge, wystarczy cc zrobic. ale nie chce i chcialabym aby kobiety sie zmienily i przestaly cielic, bo zniszczenie swiata bedzie wtedy mniej bolesne. ale te sucze i takn swoje...

gdybym miala wybor, to nie narodzilabym sie na tym swiecie, uwierz. dzieci miec moge, wystarczy cc zrobic. ale nie chce i chcialabym aby kobiety sie zmienily i przestaly cielic, bo zniszczenie swiata bedzie wtedy mniej bolesne. ale te sucze i takn swoje...

Gość Szkoda czasu
Sorry, ale mnie w czasach, kiedy nie lubiłam dzieci i nie chciałam ich mieć, ( a byłam wtedy w Twoim wieku, miałam ze 20 lat ), nie przyszłoby do głowy w ogóle wchodzić na taki temat, bo mnie to nie interesowało, wolałam wolność i inne tematy. To tak jak bym ja miała siedzieć na forum dla "ciemnych i mrocznych" czy dla metalowców, i pisać tam od rzeczy, skoro mnie to kompletnie nie interesuje. Pisze się chyba tam, gdzie coś nas interesuje,mamy z tym czymś coś wspólnego ?

nie kazdy po mnie jezdzi, na mailu pisze sobie calkiem milo z paroma osobami i jest git. to samo bylo na fotce.pl, pozniej spotkalam sie z kolesiem i zostalismy para a tak mnie nienawidzil :D

Gość ale jesteście głupie KURWYYYYY
przecież to jest JENNIFER 8787*** SZMATY JEDANE NAJPIERW JEJ WRZUCACIE A POTEM WIELBICIE JAK PISZE Z INNEGO NICKU

tyle ze ja nie ide na latwizne, mam sporo czasu na wszystko i dlatego chce nauczac tez tu. spie o przypadkowych porach itd. nie pracuje na etaty, wiec mam czas.

Gość Szkoda czasu
A,, czyli wchodzisz tu misją nawołania nas do zaprzestania rozmnażania, tak ? Że niszczymy świat ? Zasmucę Cię, cały świat się kręci wokół płodzenia nowego życia i Ty tego nie zmienisz.,

gdybym miala wybor, to nie narodzilabym sie na tym swiecie I to tylko potwierdza twoje zakompleksienie i frustracje, bo człowiek szczęśliwy i w miarę przychylny innym cieszy się z życia lub chociaż próbuje znaleźć w nim szczęście. A cudzym kosztem nigdy go nie znajdziesz ale ehhh chyba i tak nie zrozumiesz wiec szkoda czasu pozdrawiam

Gość Szkoda czasu
Ty chcesz mnie nauczać ? Sorry, ale nie skorzystam. Ja powinnam raczej nauczać Ciebie.,

Gość KTO TO JEST JENNIFER????
HELP POWIEDZCIE, KTO TO TAKI???? ALBO CO NAWYCZYNIAŁA??? ;)

zmienie ja i moi bracia, juz to robia. myslisz, ze japonia tak z przypadku dostala po dupie ze tak powiem? to MY i zobaczysz ze wkrotce bedziesz gnic na zgliszczach tego siwta, to sa lata konca, wszystko idzie ku schylkowi. ja tylko ostrzegam, ale jestescie glusi. niech niebo placze, choc jeszcze nie wiem jaka smierc wybierzemy dla ludzkosci, nie wiem.

Gość Szkoda czasu
sekciara jakaś i tyle, nie, ale ja z kimś takim nie mam ochoty się zadawać. O zakończeniu świata decyduje zresztą Bóg, nie Ty.

Gość rfdcexsgfd
Martva kogo ty chcesz nauczac? :D myslisz ze twoje pierdolety kogos obchodza? hahah ale sobie misje wymysliłas do spełnienia. Mozesz miec dzieci wystarczy cc zrobic? :o co ma jedno z drugim? ty moze w ciaze nawet nie mozesz zajsc. ale to dobrze ze sie nie bedziesz rozmnazać, mniej debili na świecie. Madra decyzja!!!! :) a instynktu i tak nie zmienisz. to jest naturalne ze ludzie chca mieć dzieci i przez twoje marne poglądy tylko głupi mógłby zaczac w nie wierzyc. dobre to było dobre :D :classic_cool: jestes jeszcze bardziej żenująca niż sądziłam...