Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wtrącająca 2 zdania

co sądzicie...fotos

Polecane posty

Gość takie tam gadanie
martwa ma brzydki makijaż, bladą, ziemistą skórę, brzydkie paznokcie. Ogólnie wygląda niedomytą.

Gość Mems
Martva, Twoja uroda też nie poraża, a jednak krytykujesz innych. Jednak wiem, że ludzie, którzy najbardziej komentują, są najbardziej zakompleksieni. 🖐️ Szczerze mówiąc z wyglądu podoba mi się bardziej mama niż Ty... Ale cóż, kwestia gustu :)

Gość no nie,znowu ta zakichana
Dzeny....Znajdz sobie,dziewczyno,jakies kreatywne zajecie,zamiast po raz 100 pytac na kaffe,czy piekna jestes itp.:O 😴

jestem niebanalna, podobam sie tylko wyrafinowanym postacia 🖐️

Gość Mems
Piersi tej kobiety nie wyglądają na obwisłe :P

Gość Mems
Ładne tłumaczenie swoich braków w urodzie. Ale gratuluję pewności siebie, chociaż to Ci pozostało :)

Gość Wiesz co, ja takie coś
Martva, ta kobieta jest 100 razy ładniejsza od Ciebie, a nawet 1000 razy,. Ty przy niej to paszczur,.

Gość takie tam gadanie
pewnie masz obwisłe, skoro piszesz o dziewczynie, która ma ładne piersi takie pierdoły :)

Gość Martva pokaż te jedrne cycki
dziewczyna z pierwszego zdjęcia piękna, zadbana, schludna, czysta i spokojna. Martva przeciwieństwo. Kiepski makijaż - tanie kosmetyki, blada, głupi wyraz twarzy, fryzura beznadziejna, tzn włosy rosną jak chcą, kiepski lakier, wypłowiałe stare lumpy, meble za czasów PRL. Nic specjalnego, tandeciara jakich wiele.

ano, nie zamienilabym, sie z ta szara i przecietna istota w zyciu :) z jak ma dziecko to i wiadro, wiec tym bardziej 🖐️

Gość przynajmniej Miska
przeciez to ta Jennifer ludzie widac od razu po plastikowych cyckach. tak pozatym tandetna gowniara :-O niech sama dorosnie zanim bedzie dzieci robic i cycy powiekszac.

No dokładnie, takie byle co, a krytykuje kobietę o wiele bardziej zadbaną, widać, że zazdrości jak cholera, zazdrości nam wszystkim, dlatego ma tyle jadu do nas. Sama nie ma ani urody,ani dzieci, ani nic pięknego w życiu, to zazdrości.

a dlaczego wszyscy mnie oczerniaja co do urody? Angeline Jolie tez oczerniaja, a ja jestem do niej podobna, ten sam typ. Wiec wiadomo, ze zawistni z kafe beda chcieli mnie ponizyc, ale nic z tego 🖐️

Gość Mems
Takich jak Ty chodzi wiele po świecie, nie jesteś wyjątkowa :)

Kobieta z pierwszego zdjęcia jest piękna, zadbana. A Martva, co tu dużo mówić, brzydka, wygląda na zaniedbana, taka jakaś nie domyta. Cóż to moje zdanie.

Gość Mems
Angelina Jolie? Podobna do Ciebie? To ja chyba mogę uchodzić za Beyonce :D

hahah no dokładnie mi też się od razu te meble tak skojarzyły taka segment z szybą w tle jak w patologicznych rodzinach (nie urażając nikogo oczywiście) i zresztą te ciągłe próby dowartościowania swego marnego istnienia poprzez denne komentarze na temat innych. Które oczywiście nie mają nic wspólnego z prawdą. Pozdrawiam oczywiście ;)

jeszcze tylko brakuje jakiegos lysego dresa wykrzykujacego - metale to brudasy. ale niedaleko wam... 🖐️

Gość mamuśka jest ładna
wcale nie wulgarna czy cos ale bachor paskudny :O może jeszcze wyładnieje jak dorośnie :O

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TY I ANGELINA JOLIE ?????? łO MATKO tyś jest faktycznie nienormalna.Nie dorastasz Angelinie Jolie do pięt, a podobieństwa jest między Wami tyle, co między słoniem a mrówką.

te same usta i ksztalt szczeki, oczy wszyscy mi mowia w realu ze jestem do niej podobna.

Gość Mems
Nie obchodzi mnie czy jesteś metalem, dresem, plastikiem, emo... To twoje zachowanie jest żenujące. A co do wyśmiewania się z mebli w Twoim domu, to tego nie pochwalam. Są różne gusta. A poza tym nie każdy ma pieniądze na jakieś drogie meble. Przyczepianie się do takich rzeczy jest okropne.

Gość faktycznie Martva jest tandetn
nigdy nie wchodziłam w jej stopke i nawet nie wiedziałam ze ma fotke. Ale paszczur haha!! :D haha Martva podobna do Angeliny, większej bzdury nie słyszałam!!!!!!!! Dobre dobre, serio!!!! Choć nie podoba mi sie Angelina a zwłaszcza jej wary to ty nawet jej w 5% nie dorównujesz :D Tanie byle jakie kosmetyki i głupia blada gęba. JAk to nic z tego, że będą chcieli Cię poniżyć?? Oni nie będą chcieli, tylko już to robią!! :) Bo na nic innego nie zasługujesz szmatławcu, sama robisz to samo. Ale siara, dno... Każdy ma cie w doopie, poniża, szmaci i jeszcze ma twoje zdjecie. hahaha Żenada.