Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wtrącająca 2 zdania

co sądzicie...fotos

Polecane posty

tylko ze moich mebli nie widac, a krytykuja to jest nejlepsze :D z uroda pewnie to samo, rzuca okiem, pomysla ladna a i tak napisza, ze brzydka. cale kafe :D

Gość wsdqewdwdas
Martva ty jestes podobna do Jolie chyba jak sie idziesz zesrac... a ze podobasz sie mezczyzna o wyrafinowanym guscie? chyba mialas na mysli niewiodomych przypominasz mi Angele z Wojny Polsko ruskiej tez taki stwor

Gość Wiesz co, ja takie coś
Patrzę obiektywnie i naprawdę ładna to jest kobieta ze zdjęcia na tym temacie, aTy przy niej jesteś dużo brzydsza, taka zaniedbana i nieseksowna, brzydka po prostu.

Gość Mems
Hm... a nie uważasz, że to po prostu kwestia gustu? Eeeh... nie wiem, czy jest się sens spierać. Widzę, że robisz z siebie gwiazdeczkę na kafeterii. Szkoda tylko, że w taki niewybredny sposób :)

A facet jak facet, każda zmora znajdzie swego amatora, nawet najbrzydszy paszkwil wyląduje kiedyś z własnym facetem.

Gość wsdqewdwdas
Martva ty masz matke? i korzystalas z pepowiny? przeciez ty nie potrzebujesz niczyjej pomocy:O

fajna ta Angela mrrrr chyba obejrze ten film, lubie takie czarne kotki...

strasznie wysokie mniemanie ma o sobie ta przeciętna dziewucha.

nosa nie zmienie, przezylam juz tyle pobytoiw w szpitalu ze kolejnego nie chce, zreszta lubie go :*

Gość hjygbftvdcsxz
dziewczyna z pierwszego zdjęcia CUDO Martva... :o baaardzo zaniedbana ,blada,i taka jakaś niedomyta. wygląda na brudaske chociaz jej nie znam

Gość Mems
Nie mówcie, że jest zaniedbana, bo widać, że o siebie dba. Jest makijaż, paznokcie pomalowane... Tyle, że gust, jak na moje oko, trochę beznadziejny. Ale, że autorka przewyższa ją urodą, to się z tym zgadzam.

Gość Tak Martva,
gwiazdeczki są na niebie, a takie debilki jak Ty tylko na kafeterii.

i sie depiluje, a te zarosniete, zaniedbane ale mi kurva wmawiaja, zalosne.

ja bym operacje zrobiła na twoim miejscu, bo jak wchodze w twoją stopke to pierwsze co widzę to taki duży nochal.

Gość ta martva to
niechlujnie wyglada długi nochal, wyskubane przesadnie brwi. tępy wyraz twarzy .nic specjalnego a chłop to chłop: potwór nie potwór byle był otwór. Mówi o wyrafinowanych gustach. no tak podobasz sie nielicznym bo poprostu urodą nie powalasz wiec nie mozesz podobac sie kazdemu

martva wydalo sie ze bylas w szpitalu haha :) dom bez klamek :) i to nie raz oj oj :) powiem ci tyle dziewczyno w dzień bym Cię spotkać nie chciała a co dopiero w nocy. jesteś beznadziejna zakochana w sobie i pisząca brednie. Masz wyimaginowaną wizję siebie w ogole do rzeczywistosci nie podoba. lecz sie bo bedzie ci ciezkow zyciu z takim charakterem i morda.

Gość Mems
Rany, chyba nie widzieliście wielkiego nosa :D Już przestańcie po niej jeździć. Dziewczyna ma kompleksy i tylko w ten sposób próbuje je leczyć. Trochę mało w tym fantazji, ale cóż 🖐️

Gość przynajmniej Miska
i nos tez masz ladny. rowniez potwierdzam ze do A.Joli podobna jestes i to juz tobie kiedys pisalam.

Gość wsdqewdwdas
Martva moze byc potwor wazne ze jest otwór Marta jest Angelina Jolie H@@H@H@H@H@H@H@H Ty moze jestes Angela ale mowie ci z pojny polsko ruskiej Wiesz jaka jest o tobie prawda? sluchasz najbardziej oklepanych zespolow jak iron maiden,ad/dc/metallica/motorhead poalujesz sie na czarno zakladasz ciuchy babki i zaczynasz tyranie jazdy na kafe na tych glupich ciezarnych i matkach polkach a wiesz jak jest naprawde? masz zwykle zycie,jestes samotna nie ma znajomych nosisz kolorowe ciuchy z bazaru,i sluchasz Niecika "4 osiemnastki" jestes zalosna gdybys byla taka na jaka pozujesz to kafeteria i wklejanie swoich zdjec by byly ostatnia rzecza na swiecie jaka bys zrobila samo twoje zachowanie kafe,fotki,i inne tego dowodza tyle

przynajmniej... dzieki :):) nie jestem glupim pustakiem, zeby sie bawic w operacje plastyczne. jestem jaka jestem. lubie siebie i juz.

wsdqewdwdas ojeju jak ty wiele o mnie wiesz, cala prawda po prostu :D ale ci co byli na moich profilach chyba sie domyslaja, ze jestem soba :D

Gość Tak Martva,
No tak, to co pisze, to,że wstawia tu zdjęcia, jej poglądy, to wszystko pokazuje jak jest pusta, prosta i mało inteligentna i jak ma nasrane w głowie.

Martva ja nie wierze że istnieją takie denne osoby jak ty, ale jeśli to co wypisujesz jest po to że siedzisz teraz i po prostu jaja sobie robisz z ludzi to szacun dla Ciebie ;) ale jeśli ty naprawdę taka głupia jesteś to dokąd zmierza ten świat .... ??

a jakich zespolow slucham widac na lascie i iron maiden tam nie uraczysz, ale wpierw trzeba potrafic czytac :)

ja po prostu mam odwage byc soba, i mowic co mi sie podoba, bo ludzie i tak umra wiec kim sie przejmowac :) w realu mam podobnie, jedni uciekaja, drudzy lgna

to dobrze ze ty się lubisz, i dla siebie jesteś ładna. Ale uwierz że dla 90% ludzkosci jesteś paszkwilem i pospolitą pannienką.