Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilian-ka

Kto ma cos pysznego?Tu sie czestujemy wzajemnie

Polecane posty

oh ja dziś zajadałam fasolkę szparagową w bułeczce tartej, palce lizać, ale sory, nic wam nie zostało :classic_cool:

Gość Code_V
tato codziennie przynosi lody, a najlepsze że to wszytsko opakowania rodzinne są, takie duże i cała zamrażalka. A i jeszcze mam jednego big milka :D

Gość WitamiŻagnamzarazem
A ja sobie kupiłem Nachos, i sam zrobiłem sos serowy, ale taki zajebisty, a nie kupny, z papryką. I wcinać będę!

code moze niech tata czasem wpadnie do mnie z tymi lodami;) menstruacja-jak najbardziej na powaznie:classic_cool: nie wiem od czego zaczac;)

Gość WitamiŻagnamzarazem
A popijam to Johnnie Walkerem. Jeżeli komuś jest z tego powodu przykro, że mam zajebisty sos serowy, to się mogę podzielić....

Gość WitamiŻagnamzarazem
Ja używam tego: robie zasmażkę, dodaje gorącego mleka, potem sos serowy, i gotowe. Ważne, żeby zasmażke zrobić dobrze, i nie przesadzić z mąką: tutaj jest taki, jaki ja stosuje, tylko z innymi proporcjami: http://www.youtube.com/watch?v=oGi0p1_agPc

WitamiŻagnamzarazem troche wczesnie na imprezke;)ale co tam w koncu sobota menstruacja-a Ty co tam masz dobrego?

Gość WitamiŻagnamzarazem
Miast "sos serwoy", powinno być stary ser. Ten przepis jest dosyć popuilarny, a zajebisty(sos serowy z kina wymięka, jak się dobrze ten zrobi! :D)

Gość WitamiŻagnamzarazem
Co Ty, proste: dajesz dwie łyżki masła, i dwie, nieczubate, łyżki mąki(łyżki takie większe, jak do zupy, tzw. tablespoon), i to się miesza, na niewielkim ogniu, bardzo szybko, żeby się nie zrobiły grudy. Chwile to mieszasz, dodajesz ciepłego mleka, i znowu szybko mieszasz. Potem dodajesz startego sera, i gotowe.

Gość WitamiŻagnamzarazem
Mleka tak gdzieś około półtora szklanki, albo większy kubek. No i potem można tylko ewentualknie jakiego oregano albo soli dać.

Gość mi z obiadu została fasolka
No tą fasolkę z jajcem sadzonym jadłam :classic_cool: Ja mogę oddać wszelkie słodycze z barku a mam tam w chooj czekoladek, ciastek i innych dupereli :o a słodyczy nie lubię i mi miejsce tylko w barku zajmują (a ciągle ktoś przynosi) i nie ma później gdzie wódy dać :D

Fajny ten przepis na sos serowy, przyznam że nigdy takowego nie jadłam. To to na zimno też się nadaje do jedzenia?

Gość WitamiŻagnamzarazem
No tak średniawo, bo, jak to sos, na zimno zaczyna krzepnąc nieco. A, poza tym, na ciepło jest lepsze, a podgrzać można tylko trochę. Generalnie, sos serowy jest świetnym dipem, najlepszym, jaki istnieje, do wszelkiej maści chipsów.

no brzmi super ale ja to tak chipsy z przerwami jem :p zjem z 5 i odkładam a za 10 minut znowu 5 itd :classic_cool: ale kiedyś na pewno wypróbuję :)

Gość WitamiŻagnamzarazem
Z sosem serowym już nie jest tak łatwo jeść z przerwami. :P

no domyślam się ale kiedyś jak zrobię to się trochę przegłodzę i wtedy zjem naraz wszystkie chipsy :D

Wiem,wiem ;) nachosami się często zajadam :p

Gość WitamiŻagnamzarazem
Może być obojętnie jaki. Jakiś żółty, zwykły. Tak, z miseczkę utartego sera, może trochę więcej. Dokładnie nie wiem, ile to wychodzi, ale jak się kupuje ser w takich małych, pakowanych sztabkach, to mniej więcej 1/3 - 1/2 takiej sztabki zetre.