Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

Gdzie sie kurka podział topic o 40-tkach?

Polecane posty

Gość południowiec
Ostatnio jak robiłem zakupy to taka świetna 40 lukała za mną, uśmiechała się, aż baby w sklepie zaczeły się śmiać. Kobieta nie miała obrączki i pewnie bym zagadał gdyby nie smiechy i głupie spojrzenia bab zza lady.

Gość południowiec
Czy wolna kobieta nie może już poderwać młodszego np w sklepie, a może te baby zazdrościły jej powodzenia, urody, figury, ciuchów, nie wiem.

południowiec... baby niestety takie są :( az mi czasem za nie wstyd. Nastepnym razem nie przejmuj się, zagadaj i niech tym za ladą cycki ze zdziwienia do podlogi opadna

Gość południowiec
Ja się nie przejmuję ale nie chciałem żeby potem z tej pani się śmiały.

Prędzej by zazdrościły :) Na szczęście nie wszystkie kobiety takie sa, tylko te prymitywne, którym żal dupe ściska, że za inną się młodzi chlopcy oglądają.

Ja mam do czynienia w pracy z facetami w róznym wieku, czasem sobie z nimi sprosnie pożartuję. Kolezanki juz sie chyba troche przyzwyczaily, ale na poczatku oczy wielkie robiły, jak ja tak moge o seksie ;) A ja nic nie poradze, że lepiej mi sie dogadać z jądrami niz macicami i mam je gdzieś.

Gość południowiec
Pewnie tak żal im, to ta pani pierwsza się za mną oglądała, pierwszy bym nie śmiał.

To ciekawe zjawisko, że kobieta pierwsza. Nie widziałes jej wczesniej? A w jakim przedziale wiekowym jesteś?

Gość południowiec
Jak wychodziłem z moją byłą i z jej koleżankami do knajpy czy potańczyć to fajne rozmowy prowadziły o seksie, dużo się wtedy nauczyłem. Ja z kolegami nie lubię rozmawiac o seksie bo oni kłamia jak najęci.

Gość południowiec
Zbliżam się do 30, o właśnie sam sie zdziwiłem że ona sama, śliczna blondynka, nie widziałem jej nigdy wcześniej, przynajmniej nie zapamietałem, ale musi mieszkać na moim osiedlu.

To zalezy jak sie o tym seksie rozmawia. Jesli sie wylicza swoje zdobycze, to sa to zwykle przechwalki, ale jak sie wymienia doświadczeniami, wiedza, to mozna faktycznie cos od kogos podpatrzec. Kobiety duzo gadaja o tym co w domu, co w łóżku, co w małżeństwie. Co dziwne, ja z facetami równiez duzo na te tematy rozmawiam i nie ma przechwałek.

Gość południowiec
skroomna mam nadzieje ze nie tylko rozmawiasz z facetami ;-)

Jesli jej nie widziałes, to mogła byc tylko przejazdem. Chyba, że nowy nabytek osiedla :)

No wiesz... ostatnio głównie rozmawiam :( Nieczęsto mam okazje na cos więcej.

Gość południowiec
To współczuje że masz mało okazji a lato sprzyja. Raczej nowy nabytek, może dopiero co się sprowadziła, będę jej wypatrywał.

W zasadzie to nie skonczyłam jeszcze jednego rozdziału ;) Mam kogos o kim cieplo myslę, ale niewiele czasu moge z nim spedzac. Mimo tego - warto :)

A Ty jestes sam? I co zrobisz, kiedy wypatrzysz swoja blondynkę? Masz jakis wstepny plan?

Gość południowiec
Teraz jestem sam, planu nie mam pójdę na żywioł, coś wymyslę byle z humorem, po 2-3 zdaniach wyczuje na co mogę sobie pozwolić.

No ciekawa jestem czy uda Ci si,e ja upolowac, ja czasem miesiąc sasiadki nie widzę. Brak obraczki co prawda o niczym nie przesądza, ja też nie nosiłam bo zgubiłam... ale zakładając, że seks wchodzi w rachubę to macie idealna konfiguracje wiekową.

Gość południowiec
Tak ale jakby miała obrączkę to bym niczego nie próbował nawet. Ja cierpliwy jestem, może kiedyś ją upoluje.

Gość czyli po 40
:) dla wszystkich... Widzę zmiany...:) Nowe twarze...

Gość południowiec
Mężatki są święte jak dla mnie i nawet o nich nie myślę, może być po przejściach np rozwódka ale mężatki to już na prawdę musiałbym odlecieć na jej punkcie.

Gość czyli po 40
zauważyłam....zmiany...:) jaka stara???

Gość czyli po 40
południe aktywne, jak zwykle :) południowcy...