Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Idąc cmentarną aleją...

Polecane posty

Gość dooooooooooo ten ostatni nied
ten ostatni niedziel---- a myjesz sie po tym jak zrobisz kupę czy smierdzisZ????????????? co?

tylko nie wolno tak kupy robic jak sie nie wezmie miski z wodą lub butelki i mydla:D ooooo

Gość georgion papalodupos
szkielet brał mnie w pupe na cmentarnej aleji

georgion papalodupos---------- tez tak mysle downie! zreszta na ciebie nawet szkielet by nie poleciał!

a pfffffffffffff smierdzielku nie podmywasz sie wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość georgion papalodupos
cmentarna aleja to aleja gwiazd .

Gość Gość
ten kawałek jest kultowy

My Dying Bride - For my fallen Angel wielbie ten utwor, zawsze na nim rycze...

Pierwsze znaki, że coś nie tak, w wieku lat dziesięciu pojawiły się na dotychczas zdrowym dziecięciu. Gdy przychodził czas jesieni, nasiąkałem jak gąbka... Gdy osiągnąłem pełnoletniość, rozpocząłem leczenie u doktora Schwarzmullera we klinice w Bremie. Przyniosła efekty ona po paru miesiącach, zacząłem reagować na zimno i gorąco. Niemniej brak intensywności w podjęntem leczeniu ustanowił gdzieś barierę nie do przekroczenia a zespół lekarzy był uchylił tajemnicy rąbka... Szereg badań dokonanych już z powrotem w kraju potwierdził diagnozę Niemców już w całem rodzaju. Rodzaj wybranej terapii tesh sprzeciwu nie budził, rokowania były średnie, choć zespół się natrudził... ale oto się pojawił teraz problem nowy... zaczął mi się wydzielać kwas alfotemidonowy... działo się to gdy na sali chorych zaświeciła bąbka. By zatrzymać wyciek kwasu alfotemidonowego, zespół kierowany przez profesora Leńskiego niekonwencjonalne wyjście postanowił przyjać. Otóż podjęto decyzję, aby z głowy mózg mi wyjąć. Więc postanowiono mózg mi wyjąć z głowy...w naszej części Europy to działanie przełomowe... po długich przygotowaniach rozpoczęto zabieg Operacja przebiegała wyjątkowo sprawnie, mózg wyjęto, była godzina dwudziesta piąta... Mam dwadzieścia cztery lata I życie połamane jak patyk. Co spojrzę wstecz okropna czarna plama. Co spojrzę przed się twardy, zimny głaz. Czułem powołanie w życiu swym na bezdomnego albo na żołnierza, lecz poznałem, że mi ten ani tamten nie mają już czego bronić. Byłem Faustem i byłem Prometeuszem, porównywałem pełnię wiedzy z wszechświatową górą tajemnicy i wydzierałem ogień niebu aby nieść go swoim braciom. I ten ogień okazał się robaczkiem świętojańskim, który świeci nie oświecając i pali się nie rozpalając. A mózg mój, który badało całe grono lekarzy szukając nieznajomej choroby spoczywa w słoiku formaliny. :(

jak mozna bylo się stoczyć jak ja i stać tak beznadziejnym człowiekiem ?

Gość Gość
vodka Ty znów smutna

Gość spoko loko
Niedziel-Ciebie trzeba zbanowac:O

SS ja jestem po prostu dnem, nie można mnie nazwać nawet człowiekiem. dno! nie mam wartosci, nie mam nic.