Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona dziewczyna

czy moj chlopak ma racje i ja naprawde przesadzam?

Polecane posty

hej, mam 19 lat, moj chlopak ma 27 lat, to moj pierwszy chlopak, znamy sie juz od miesiaca a w zwiazku jestesmy od 3 tygodni, jestem z nim bardzo szczesliwa, mowi mi ze mnie kocha, ze mu zalezy, wszystko byloby wspaniale gdyby nie to ze on uprawia sex z innymi dziewczynami, nawet z moja kolezanka uprawial sex tydzien temu o czym sam mi powiedzial, nie podoba mi sie to i chcialabym zeby robil to tylko ze mna, mysle ze pomimo ze nie mam doswiadczenia to powinnam mu w zupelnosci wystarczac, kochamy sie codziennie, oddaje mu sie analnie, a loda robie z polykiem, ale moj chlopak twierdzi ze ja przesadzam i wszystko jest w pozadku bo mezczyzna ma prawo uprawiac sex z wieloma kobietami, mowi ze mnie bardzo kocha ale ze jest tylko mezczyzna i ze to normalne ze nie uprawia sexu tylko ze mna, przysiagl mi kilka dni temu ze bez gumki robi to tylko ze mna a innymi to zawsze w gumce czy on ma racje i ja przesadzam z ta wiernoscia?

Gość zdecydowanie przesadzasz
w gumce przecież się nie liczy a facet musi sobie ulżyć z różnymi samicami

Gość niedobrze_mi
słabe

po 1 - po 3 tyg mówi, że Cię kocha??? może ja dziwna jestem, ale wydaje mi się, ze trzeba więcej czasu by kogoś pokochać po 2 - on jakiś pierdolnięty jest, a Ty razem z nim, bo go jeszcze nie pogoniłaś, gdy bzyka inne po 3 - fajne masz koleżanki, które puszczają się z twoim facetem:D po 4 - pewnie kolejna prowokacja

czemu na tym forum gdy ktos pisze o swoim problemie i oczekuje pomocy to zaraz pojawjaja sie komentaze 0/10 czy prow albo marne prow? albo taki ktos jest wysmiewany nie mam doswiadczenia w zzwiazkach, mam 19 lat, moj chlopak 27 i jest doswiadczony, nie wiem jak mam sie zachowac w tej sytuacji i prosze was o porade a nie o ocenianie czy to prowo czy nie

no to w gumce sie liczy jako zdrada czy nie? bo widze ze jedna z was pisze ze sie nie liczy a druga ze powinnam go pogonic, jak to jest w koncu?

moja porada: KOPNIJ GO W DUPE!!! i poszukaj kogoś normalnego, kto będzie miał do Ciebie szacunek a nie będąc z Tobą bzyka inne

ale nie umialabym chyba sie z nim rozsstac, ja go bardzo kocham bo on jest bogaty, ma wlasne mieszkanie - nie mieszka z rodzicami jak jakis nieudacznik, ma fajne auto ktorego wszystkie kolezanki mi zazdrocza i co miesiac kupuje mi luxusowe prezenciki

post, że się nie liczy bo to był czysta sarkazm, ale chyba tego nie zrozumiałaś:P w gumce nie w gumce co to za różnica!! pierdoli się z innymi? tak! więc jakiej Ty jeszcze odpowiedzi oczekujesz?

miśka 1308 czyli to ze bzyka inne to nie jest normalne, nawet gdy w gumce to robi? i to ja mam racje ze on mnie powinien tylko bzykac?

coz, sprobuje z nim jeszcze o tym porozmawiac, powiem mu ze na forum internetowym uwazaja ze on nie ma racji i zobaczymy co zrobi, czy zgodzi sie robic to tylko ze mna czy nie

moze on to robi z innymi bo ja nie umiem jeszcze glebokiego gardla? jestem niedoswiadczona jak pisalam, ucze sie coprawda tej techniki ale jeszcze mi nie wychodzi doskonale

a jeszcze mam pytanie, wy uprawiacie sex ze swoimi chlopakami za darmo czy kazecie im za niego placic jak obcym facetom? bo ja z moim uprawiam za darmo, ale od kolegow i znajomych biore 100 za sex klasyczny, 150 za anal, 50 za loda z polykiem i 25 za loda w gumce, a od obcych to stawka podwujna, moze i drogo ale to jak chca taniej to niech ida do prostytutki ja nie jestem jakas dziwka i musze sie szanowac

dlaczego mialabym sobie robic jaja? pytam sie powaznie, chyba po to jest forum zeby sie zapytac i oczekiwac porady

Gość regrgrgreg
0/10 :O 🖐️

Gość urocza czarownicaa
-10/10 /;