Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnooototalne

nie byłam na studniówce, w klubie, na dyskotece...

Polecane posty

Gość a kogo to.
to przezyje je przy zgaszonym swietle ,kuzwa co za baby

Gość dnooototalne
studiuję dziennie i pracuję jako tłumacz. miałam sporo możliwości aby się związać, ale zawsze czułam, że to jedynie gra pozorów, że ktoś chce mieć dobrą zabawę... Poza tym nie wyobrażam sobie, że jakiś facet mógłby się mną szczerze zainteresować...

Gość a kogo to.
jesli tak im marudzilas jak tu to sie juz nie dziwie niczemu

Gość hjkhj
heh to sie spikajcie i wam ulzy

Gość dnooototalne
ale uwierz, że to nic nie daje uczę się, pracuję, mam zainteresowania, zjechałam pół świata, uprawiam sporty i... nadal mi czegoś brakuje. ale tego nie zrozumie nikt, kto choć trochę się lubi i akceptuje.

jesli bys im sie nie podobala to czemu mieliby sie z tb zabawiac woleli by panienki ktore im sie podobaja. nie boj sie nawet jak nie wyjdzie to probuj z innym tego kwiatu jest pol swiatu nie boj sie byc szcesliwa.

Gość dnooototalne
z jednym próbowałam. wyjechał na drugi koniec Polski i już go nie zobaczę. Leczę się z tej miłości już od ponad roku.

Gość dnooototalne
nie uważam, że to jest zmartwienie. wiem, że jestem marudą i histeryczką z natury, ale jakoś nie mogę oduczyć się ciągłego narzekania... Niektórzy mają gorsze zmartwienia, wiem. Człowiek ma jednak skłonności, aby się rozczulać nad sobą. Nikomu się do tej pory nie wygadałam, nawet przyjaciółce. Forum to jedyne miejsce gdzie mogę być szczera.

Gość dnooototalne
ludzie sami powinni rozwiązywać swoje problemy. Nie wierzę w psychologów.

dona ja byłam identyczna, jednak schudnięciem rozwiązałam swój problem... wszystko jest do zrobienia, ja schudłam ponad 50 kg i całkowicie odmieniło mi się myślenie... bierz się za siebie i trzymam kciuki, odważ na częstsze wyjścia, długie spacery... może być pod wieczór jak nie lubisz żeby cię ludzie widzieli i dieta ćwiczenia, z dużej wagi szybko będziesz schodzić a jak zaczniesz widzieć efekty będziesz chciała wychodzić i chwalić się swoimi wynikami :)

Gość dnooototalne
chyba wreszcie los się odmienił. facet, którego miałam nigdy więcej nie zobaczyć na oczy i w którym kocham się od roku zadzwonił dzisiaj i powiedział, że musimy się zobaczyć. Stwierdził, że wszystko sobie ułożył w głowie i nie chce żyć tylko wspomnieniami :) może wreszcie odmieni mi się życie :)

Gość niemaloginudupadupadupa
ja pierdole jak mnei denerwuja takie uzalajace sie nad soba osoby... masakra... zamiast wziasc ze w garsc to 'jestem do dupy... inne sa lepsze... blablabla' a to wszystko zalezy od wiary w siebie. zmien fryzure, nie wiem schudnij jak Ci nie pasi Twoje cielsko, chociaz mowisz, ze nawet jak schudniesz to i tak bedzie do dupy. to po chuj sie uzalasz, ze jestes gruba, jak na perspektywe schudniecia reagujesz negatywnie? masakra. kup jakis ciuch czy nowy tusz nie wiem i przestan jeczec i narzekac jak stara babcia. ja znam duzo ladniejszych odemnie dziewczyn, a ja mam wieksze powodzenie bo po prostu jestem pewna siebie i wierze w to. wszystko zalezy od nastawienia. a jak dalej bedziesz tak smecic i sie uzalac to gowno osiagniesz. wiem z autopsji. wez sie w garsc dziewczyno i nie zachowuj sie jak jakas cipka co tylko narzeka i narzeka jak jej zle bo zachowujesz sie jak rozkapryszone zalosne dziecko. to wszystko nie bylo atakiem ale moze Cie zmobilizuje do zmiany myslenia i nie pierdol "niieee mam siilyyy... jestem chuuujoowaa...' jak jebany flegmatyk, bo jak zyjesz w takim przeswiadczeniu to nawet jak na zewnatrz sie usmiechasz to widac, ze jestes niepewna siebie i ludzie to wyczuwaja, a i tak zapewne wyolbrzymiasz. OGARNIJ SIE DZIEWUCHO! trzymaj sie

pozatym faceci sa glupi, niektore laski sa naprawde ladne, a niektore po prostu wygladaja na ladne, albo wygladaja lepiej od tych ladnych, a sa brzydsze i po prostu maja wieksze powodzenie. lepiej ubrane, lepszy ciuch, lepszy chod, wieksza pewnosc siebie- to sie wszystko sklada na atrakcyjnosc. a dodatku jak mowisz ze gruba jestes to pewnie masz tez cycki duze to wyeksponuj

a z tym facetem to powodzenia, mam nadzieje, ze cos rozkwitnie