Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaa2311

Co robi Wasz maz jak wraca z pracy?

Polecane posty

Byly rozmowy, ze nieodpowiada mi takie zycie, nawet wyznaczylismy pory w jakich moze siadac na kompa, wytrzymal jeden dzien. To jest silniejsze od Niego. Mowi ze koputer jest dla niego zrodlem waznych dla niego informacji

Gość zdradzona z kompem
no ja prosze o uwage dla mnie, ale w pewnym momencie moje błagania sa żałosne i daje sobie spokój, zreszta na wymuszonym kontakcie mi nie zależy. zajmuje sie sobą. co wy myslalyscie, że malzenstwo to ta sama miłosc co kiedys? to inny rodzaj zwiazku.

jesli ja zrobilam obiad i mieszkanie jest ogarniete to maz idzie zajmuje sie corka, je obiad, znow zajmuje sie dzieckiem. Jak ja mimo tego ze jeszcze siedze w domu, ale nie chialo mi sie gotowac sprzatac to maz po powrocie z pracy zakasa rekawy i idzie gotowac i sprzatac (przy tym zajmujac sie dzieckiem). :-) Ja tez mam prawo miec gorszy dzien i focha:-)

Gość Didżej Bobo
żona-swojego-męża pytanie Ci zadałem

Jesli to do mnie pytanie to tak, probowalam. Raz pojechalam do sklepu wracam a ten na kompie a dziecko samopas...

Gość Didżej Bobo
Bo ja po pracy zmianowej nie mam siły na nic a Twój chłopina jeszcze odkurzać musi :O

Gość zdradzona z kompem
moj czyta różne serwisy z wiadomosciami czyta o swoich zainteresowaniach (to wybaczam) allegro! ogladanie samochodów, różnych gadżetów turystycznych i innych. allegro to podstawa, potrafi siedziec tam 5h i inne takie rzeczy typu kwejk, demoty itp

Gość Didżej Bobo
No nic dziwnego ale piszę, że po 2 lub 3 zmianie mam dosyć i nie myslę o odkurzaniu. Więc się zastanawiam czy ten twój chłopina sie w pracy nie zmęczy? Może stróżem jest?

Didżej Bobo dodam że nie dosc ze on zawsze jak nie jest na 2 zmianie i jest o 18ej w domku wychodzi po mnie na stacje a i rano jak jest odporowadza mnie na pociag... robi zakupy, sprzata, pranie robi, a no i kanapki do pracy zawsze mi robi :) wiadac nie jest takim leniem jak ty :p

Gość Didżej Bobo
mamy

Gość Didżej Bobo
my mamy 2 samochody i każdy jest niezależny. Nikt tu nie mówi o leniu. Tylko pytam a to zasadnicza różnica. Wnioskuję, że masz pantoflarza w domu. Pociągi jeszcze jeżdżą???

Didżej Bobo tak pociagi jezdza :) i nie jest pantofelkiem tylko normalnym facetem a nie leniem ktory zwala wszystko na prace.. eh powodzonka z takim nastawieniem i przekaz wyrazy wspolczucia zonie :)

Gość mama zaraz dwojeczki
Ale jak samopas? Zaplakane, glodne, nieprzebrane? Jesli nie to wiesz, to nic strasznego jak dziecko uczone jest, ze od czasu do czasu same soba musi umiec sie zajac. Dziecka wcale nie trzeba naniczyc przez caly dzien, wierz mi :) I tez mnie w sumie ciekawi co on robi calymi dniami na kompie...

Gość Didżej Bobo
ha ha a ja idę po 15 latach na emeryturę :))) jeszcze mi 4 zostały :D A skończyłem Politologię. Właśnie wczoraj minął miesiąc jak jestem magistrem :)

Gość zdradzona z kompem
nie mamy dzieci, nie wiem, czy bylby to dobry pomysl. Tzn on by sie nimi pewnie zajmowal troche, ale ja nie jestem gotowa (mam 22 lata)

Gość do żona-swojego-męża
To bardzo fajnie, ze masz młodszego męża, ale wydaje mi się że chcesz go teraz złapać na dziecko. Ty jesteś przed 30, ale on ma naprawdę dużo czasu, czy Ty w jego wieku chciałaś się bawić w rodzicielstwo? Pomyśl tez o nim a nie o sobie. :)

Gość Didżej Bobo
żona??? Moja żona już jest na emeryturze :))

"Didżej Bobo ha ha a ja idę po 15 latach na emeryturę jeszcze mi 4 zostały A skończyłem Politologię. Właśnie wczoraj minął miesiąc jak jestem magistrem " super ale po co to piszesz ? i robisz jakies prywaty w innym temacie eh

Gość mama zaraz dwojeczki
Ale jak samopas? Zaplakane, glodne, nieprzebrane? Jesli nie to wiesz, to nic strasznego jak dziecko uczone jest, ze od czasu do czasu same soba musi umiec sie zajac. Dziecka wcale nie trzeba naniczyc przez caly dzien, wierz mi :) I tez mnie w sumie ciekawi co on robi calymi dniami na kompie...

do żona-swojego-męża To bardzo fajnie, ze masz młodszego męża, ale wydaje mi się że chcesz go teraz złapać na dziecko. Ty jesteś przed 30, ale on ma naprawdę dużo czasu, czy Ty w jego wieku chciałaś się bawić w rodzicielstwo? Pomyśl tez o nim a nie o sobie. ale ja nie chce narazie dziecka tylko on wiec pudlo :p

Gość Didżej Bobo
[żona-swojego-męża to ty nie masz dzieci??? zaskoczyłaś mnie

Gość Wierutna bzdura
Facet owszem, powinien też mieć jakieś obowiązki w domu, ale nie że gotuje, sprząta, pierze, podtyka kanapki pod nos,a żona tylko się byczy i czeka na gotowe, to trochę wykorzystywanie męża na maksa. Jakoś po równo trzeba robić, a nie że wszystko facet.