Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć bidet

Chciałybyście mieć bidet? Fajna sprawa tak się podmywać w bidecie

Polecane posty

Gość chcę mieć bidet

:)

Gość bidety to tylko bogate mają
:(

Gość iodgjigr
posiadam w domu bidet, w tym topiku możecie mi zazdrościć :classic_cool: dodam jeszcze, że świetnie sprawdza się przy płukaniu paszczy po myciu zębów :classic_cool: a jak się dobrze wypniesz i ustawisz trochę silniejszy strumień to jest lepszy niż niejeden facet :D

Gość azerfazer
ty swintuchu !!

Gość iodgjigr
zaraz świntuch, strumień wody pieści moje wejście do odbytu że mi staje pała i po kilku chwilach doznaję samoistnego orgazmu :)

Gość ordem e progresso333
Pochwałam ów wynalazek. Rzecz niezwykle higieniczna. Przed wojna bidety były w większości mieszkań i domów szanujących się obywateli.(niestety nie wszystkich z uwagi na swoiste rozwarstwienie materialne). Z powojennego budownictwa bidet zniknął jako relikt epoki burżuazyjno-kapitalistycznej...(zresztą jeśli większość mieszkań były niczy małe klitki to i łazienki odpowiednio nie mogły być zaopatrzone w takie urządzenie)..'dziś bidety wracają do łask(szczególnie w budownictwie jednorodzinnym lub apartamentowym gdzie mamy więcej przestrzeni..'choć niektórzy moi znajomi zdołali remontując swe mieszkania zainstalować to nawet w bloku)..'to wbrew pozorom wspaniały wynalazek wygodnemu utrzymaniu higieny. Ps grunt aby tylko nie mylić jego przeznaczanie z sedesem(szczególnie gdy przycisnie nas tzw "drugi bieg"):classic_cool::classic_cool:

Gość zadbana kobieta z miasta
nie wyobrażam sobie nie mieć bidetu, to świadczy o poziomie, gdy poznajemy nową parę i otrzymujemy z mężem zaproszenie na kolację to pierwsze co sprawdzamy to obecność bidetu w łazience, w przypadku jego braku czym prędzej opuszczamy to niegodne nas domostwo :)

Gość prof ordem e progresso
iodgjigr-masz coś z głową synu?? :classic_cool::classic_cool:

Gość iodgjigr
dlaczego z głową, wszyscy moi koledzy jak mnie odwiedzają robią to samo, strumień wody z bidetu rewelacyjnie stymuluje odbyt, polecam

Gość uve sampler
Twoi koledzy przychodzą do Ciebie na bidet?:classic_cool: ha ha :D jedni do drugich przychodzą na komputer,piwo itp a do Ciebie na bidet:D ok można i tak.:D fundujecie sobie bezpłatny masaż prostaty w celu zdrowotnego jej udrożnienia i ukrwienia. :classic_cool: ps tylko uważaj z rachunkiem za wodę potem :classic_cool:

Gość aha i achhhhhhh
ciekawe czy wiecie, że bidet był pierwotnie używany do.........................................?????

Gość aha i achhhhhhh
mycia stóp!!!!!

Gość iodgjigr
no przychodza na bidet a co w tym złego? pewnie że też piwkujemy i gramy w gierki ale bidet to podstawa udanej imprezki :)

Gość rejzikrejzi
Jeśli to nawet było pierwotne jego przeznaczenie to pomijając przejściowe jego przeznaczenie(obecnie właściwe)mamy też przeznaczenie wtórne-patrz: iodgjigr:D:D:D:D

Też mam bidet. Zaraz obok toalety. Zawsze po skorzystaniu z toalety można się podmyć. Stopy też tam myje. Szczególnie latem jak po domu chodzę na boso. To kilka razy dziennie

Gość rejzikrejzi
ale z tym odbytem to musi być dobre, spróbuję :)

Gość pytanie do posiadaczy bidetu
jak zrobicie kupę i myjecie pupę w bidecie to się najpierw podcieracie czy od razu korzystacie z bidetu?

Gość sama nie mam, bo mamy
stary dom, ktory kupilismy i nie remontowalismy jeszcze. Ale znajomi maja i uwazaja to za zbedny zagracac miejsca i kolejna rzecz ktora trzeba sprzatac. Bo rzadko przeciez podmywasz sie bez prysznica. Po kupie jak jest potrzeba, to kolo kibla mam chusteczki wilgotne i uwazam to za szybsze i latwiejsze rozwiazanie. chyba, ze wy pucujecie sie po kazdym sikaniu - wspolczuje ubogiej flory bakteryjnej

Gość taka co nic nie wie
Nie mam bidetu w domu :O jak byłam mała poszłam z mamą do znajomych i oni tam mieli takie soś nei wie ile miałam lat z 5 lub 6 ja tego nie pamiętam ,ale mama mi opowiadała ,że wysłała mnie do łazienki dośc długo nie wracałam poszła sprawdzić a jak tam klocka stawiam :O:O:O

dla mnie ci co mają bidety to zwykli zboczeńcy :O

nie podszywaj sie debilu. dajcie mi argumenty za bidetem? bo zastanawiam sie nad nim, ale na razie mam wiecej argumentow na nie

Gość moi znajomi budowali dom
i zrezygnowali z bidetu bo to wstyd takie coś mieć bo każdy wie że służy do podmywania i to takie krępujące, niezłe poyeby co? :classic_cool:

Bidet, wielki mi luxus:-D U mojej przyszłej teściowej nawet byście nie zgadli co jest w bidecie?:-) Proszki do prania! Jak byłam w Finlandii, nocowałam w hotelu bardzo dobrej klasy i w łazience przy muszli była mała słuchawka prysznicowa. Do czego? bardzow fajne rozwiązanie, 1-szy raz w życiu widziałam słuchawkę do bidetu nie w bidecie:-D Da się? da się!

Gość na poludniu europy
bidet to praktycznie standard w każdej łazience, im wyżej na północ tym ich mniej

Gość jaaa aaaaa
moja ciocia ma coś takiego i jak byłam mała i przyjechałam na wakacje, to myślałam, że z tego się pije, bo w filmach amerykańskich pili z czegoś podobnego. I po xałym dniu biegania tak chciało mi się pić, a moja ciocia wpada i mnie odsuwa od tego :D Długo nie wiedziałam o co chodzi :P

Gość nie każdy ma rano czas
na prysznic a tak bidet rozwiązuje sprawę no i wygodnie się goli maszynką, lepiej niż pod prysznicem