Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srutututututututu lalala

Jak spędzacie urlop nad morzem ?!

Polecane posty

opiszcie swój dzień :) Ja wstaje około 9 myje twarz,zęby ogarniam włosy ubieram się w kostium kąpielowy i ide na plaże na której smaże się w słoneczku i kąpie w morzu do około 11:30 potem wracam na campig biore prysznic myje włosy susze robie lekki makijaż ubieram się i idziemy na obiad na miasto po obiedzie zwiedzamy kawałek miasta spacerujemy jeździmy na rowerach okolo 16:30 wracamy na camping odpoczywamy następnie około godziny 19 idziemy na kolacje do jakiejś restauracji bądź pizzeri potem idziemy pospacerować po plaży i ewentualnie pobawić się do klubu a, jak nam się nie chce to wracamy na camping poleniuchować :D

eee tam głupoty gadacie jak ostatnie 3 lata jak jeździmy nad morze to 80% pobytu jest ładna słoneczna pogoda i upał :p

Ja jestem teraz :) jest nie za ciepło ale nie pada więc spacerujemy, zwiedzamy, po drodze zwiedzamy wszelkie możliwe knajpy :) a jak nam sie znudzi wracamy do hotelu i uprawiamy seks :D

dzisiaj idę się ruchać ze starymi dziadkami z niemiec za ojro :)

Pytam się jak spędzacie dzień nad morzem bo moja siostra z chłopakiem jeżdzi z nami na urlop i spędza go tak : Wstaje też koło 8 kiedy ja jesze smacznie śpie bierze prysznic myje włosy układa je suszarka prostownica bądź lokówka na to różne mazidła i jeszcze na koniec lakier potem robi sobie pełną tapetę od korektoru po kredke do oczu cienie konturówke i szminke+błyszczyk następnie ubiera się w kostium i dopiero idzie na plaże mówiłam jej że to nie jest normalne żeby się opalać w makijażu i z lakierem na włosach ale, ona by w życiu się ludziom na oczy bez tapety nie pokazała... bo o kąpieli w morzu to gdzież by zapomnieć ona w życiu do wody nie wejdzie bo by się jej tapeta zmyła a, włosy zamoczyły i pokręciły zawsze ma nierówno opaloną twarz i potem musi poprawki robić samopalaczem :O:O

jak by ktoś chciał zapytać skąd wiem co robi ze sobą skoro śpie to odrazu mówie najcześciej budzi mnie tą suszarą do włosów a, jak nie moge zasnąć to siedze i czekam na nią :P

czasem słysze też w nocy jak masuje swoją szparkę i robi sobie dobrze postękując:o

ale nuuuudny macie urlop a nienormalne to jest smażenie się na słońcu, kiedy wszyscy lekarze trąbią od lat, że to jest szkodliwe dla zdrowia

a, niby dlaczego nudny ja tam nie narzekam i mój chłopak też nie a, zresztą opalam się z umiarem i nie leże 3 godziny non stop na słońcu bo co jakiś czas chowam się pod parasol i smaruje się filtrami :P

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ewa33 spierdaIaj już stąd stara,tłusta,zgorzkniała babo :o

żarcie, lezenie plackiem, żarcie, leżenie i znowu żarcie no kurde, za 2 dni umarłabym z nudów a ty tam wyżej - masz jakiś problem z wiekiem albo wagą, że tak o tym gadasz?

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spierdaIaj popierdoIona tłuściocho z małym móżdżkiem 🖐️:o

Gość uwielbiam nic nierobienie
nad morzem :)

sama sobie spierdalaj, naukowcu z wielka dyńką ;) szkoda tylko, że pustą....